Sizin çok işiniz olduğu için mi cifter çifter konu açıyorsunuz?Başka işi yok herhalde ne yapsın
Seninde hayattaki tek meşgalen, seninle ilgilenildiği tek yer burası sanırım habire üyelik açıp kafana göre sallıyorsun. Bi evli bi nişanlı oluyorsun falan.. Millete laf sallamadan önce kendine bak.Başka işi yok herhalde ne yapsın
Var böyle kadınlar, bir kota koyuyorlar kendince; evlenene kadar yapılanı affederim evlenince zaten yapmaz, yaptırmam gibi. İlkokuldan arkadaşımın sevgilisine '' Kimle naparsan yap bana dokunma. '' dediğini hatırlıyorum. Evlendiler onlar. O çocuk kimlerle kimlerle neler yaptı, offf detaya girmeyeyim. İçi aldı öylesini arkadaşımın, evlendi ve çocuklarını doğurdu o adamın.
Bazen çok önyargılı davranıyor buradaki bazı kadınlar maalesefSeninde hayattaki tek meşgalen, seninle ilgilenildiği tek yer burası sanırım habire üyelik açıp kafana göre sallıyorsun. Bi evli bi nişanlı oluyorsun falan.. Millete laf sallamadan önce kendine bak.
KalbimparamparçaSeninde hayattaki tek meşgalen, seninle ilgilenildiği tek yer burası sanırım habire üyelik açıp kafana göre sallıyorsun. Bi evli bi nişanlı oluyorsun falan.. Millete laf sallamadan önce kendine bak.
Neden terslendiğini sen çok daha iyi biliyorsun.Bazen çok önyargılı davranıyor buradaki bazı kadınlar maalesefvicdanen rahatsızdım ve sordum hep içimi kurcalıyor bir durum ya ben olsaydım diyorum ama siz inatla yargılıyosnuz kimse kimseye cevap vermek zorunda değil bu şekilde itinayla terslemek yerine cevap vermeden geçerek düşüncelerinizi içinize saklayabilirsiniz kimseye sallam gibi bi niyetimde olmadı zaten huyum değildir fesatlık
keşke senin nişanlı olduğunu öğrendiğin bir adamla konuşmak yerine başka bir işin olsaydıBaşka işi yok herhalde ne yapsın
En azından dürüstler, Katip. Bile bile olmuş, aldatma olmamış. Open relationship gibi bir şey olmuş onlarınki de. Aldatan pislik insanlar yüzünden böylesini normal görür olduk artıkVar böyle kadınlar, bir kota koyuyorlar kendince; evlenene kadar yapılanı affederim evlenince zaten yapmaz, yaptırmam gibi. İlkokuldan arkadaşımın sevgilisine '' Kimle naparsan yap bana dokunma. '' dediğini hatırlıyorum. Evlendiler onlar. O çocuk kimlerle kimlerle neler yaptı, offf detaya girmeyeyim. İçi aldı öylesini arkadaşımın, evlendi ve çocuklarını doğurdu o adamın.
SobeeeeAha bu işteNişanlısı var ve sürekli mesaj atıyor ...
Kızlar daha önce hiç yüz yüze gelmedim bu adamla tanımıyorum whatsaptsn sürekli mesaj atıyor senden hoşlanıyorum seni istiyorum gibi ... ve bana ilk yazdığında pp sinde nişanlısıyla fotoğrafı vardı ben sorunca hemen kaldırıp tartıştık nişan attık dedi sonra instagramını buldum nişanlısuyla...www.kadinlarkulubu.com
Niye sildiniz konuyusıkıldım
Konu sahibi de nişanlı ya da evli. Önceki üyeliklerinde öyle söylemiş.Bence sen git o kıza söyle bunu yapmaya gerçekten cesaretin varsa
Deki bu adamla ben konusuyordum senle.nisanlandi de
O kizin hayatını kurtar ve o adam diyeceğim tırnak içinde onla ol tencere kapak misali
"sıkılmış"Niye sildiniz konuyu
Belki de hiç biri değil gerçekten memesi küçükKonu sahibi de nişanlı ya da evli. Önceki üyeliklerinde öyle söylemiş.
Oysa ki daha yeni başlamıştık"sıkılmış"
Çok üstüne gittin kızın bak görüyo musun, sıkıldı işte
Bana yazdığı mesajda inkar etmedi zaten, kafasına takıldığı için konuyu açmışmışOysa ki daha yeni başlamıştık
konuyu silmesi bizim haklı olduğumuzun göstergesi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?