- 23 Ağustos 2020
- 4.684
- 8.815
- 108
- 35
Aynen karışmasınBen bu işlere bulaşıp da aferin alanına çok denk gelmedim. Nişanlısının affetme olasılığı var, bunu hiç küçümsemeyin. Erkekler çok kıymetli nedense çünkü. Sahte hesap açıp konuşmaları atın diyeceğim ama o adamdan kurtulamama ihtimaliniz var.
Görüşmediğiniz adamın nişanlısını neden stalklıyorsunuz ki?Başta bilmiyordum 1 hafta içinde gerçekleşti öğrenmem ve teklif etmesi zaten
Neden stalklamış olmam onunla tekrar bir araya geleceğin anlamına gelmiyorGörüşmediğiniz adamın nişanlısını neden stalklıyorsunuz ki?
Onunla bir araya geleceğiniz ihtimalini dile getirmedim zaten. Sizi rahatsız eden, görüşmediğiniz, hayatınızda bir yer kaplamayan birinin nişanlısını neden stalklıyorsunuz dedim. Tekrar sorayım neden stalklıyorsunuz kadını?Neden stalklamış olmam onunla tekrar bir araya geleceğin anlamına gelmiyor
Daha evlenmemişler ki ne yuvasıYuva bozmakta istemiyorumama içim el vermiyor
Var böyle kadınlar, bir kota koyuyorlar kendince; evlenene kadar yapılanı affederim evlenince zaten yapmaz, yaptırmam gibi. İlkokuldan arkadaşımın sevgilisine '' Kimle naparsan yap bana dokunma. '' dediğini hatırlıyorum. Evlendiler onlar. O çocuk kimlerle kimlerle neler yaptı, offf detaya girmeyeyim. İçi aldı öylesini arkadaşımın, evlendi ve çocuklarını doğurdu o adamın.Lise yıllarında kısa bir süre konuştuğum çocuk vardı. Sonra bizim okuldan bir kızla sevgili oldular. 5 sene sonra mesaj attı öğrendim ki hala kızla birlikteymiş tersledim. Aradan bir 5 sene daha geçti kızla nişanlıyken bana mesaj attı içimde kalsın istemedim, sana çok kıymet veriyorum, beni bir kere dinle görüşelim diyip durdu. Bütün konuşmayı ortak bir arkadaşımız vasıtasıyla nişanlısının görmesini sağladım. Olanı söyleyim çocuk bir şekilde sıyrıldı, kötü olan ben oldum. Kız bana sana inat mutlu olucaz düş yakamızdan burda sana asıldığına dair bir şey yok ki dedi. 6 ay kadar sonra da düğün yaptılar, şimdi çocukları var. Bizim ortak çevremiz, ortak tanıdıklarımız vardı. Dahası bu olaylar olurken benim devam eden bir ilişkim vardı aralarını bozsam elime ne geçecek. Bin pişman oldum karıştığıma. Sonra başka bir arkadaşım dedi ki o çocuk bunca yıldır kimlere yazdı kızı kimlerle aldattı kız farkında değil mi sanıyorsun, ama yine de evlenmek istiyor. Dediği gibi de oldu. Uzun oldu biraz ama anlayın diye yazıyorum. Ben ders aldım hayatta karışmam artık. Siz de karışmayın bence yolun sonunda siz kötü olursunuz.
Kortuğum şey bu işteSoylediginizde “ay canim cok tesekkurler hemen ayriliyorum bu davardan” diyen kadin gormedim
Hepsi “sen kuyruk sallamissindir”
“Sana ne yalancisin sen”
“Derdimiz seni mi gerdi” minvalinde sacmaliyor.
Adam başkalarına yazmıyorsa konu sahibi olduğunu anlar. Başına bela olur.Çok dert ediyorsan bir fake hesap aç biraz çıtlat kıza ama hiçbir şekilde kimliğini belli etme. Evlenirse de kendi bileceği iş zaten.
Önceden koyucaksin kendini kadinin yerine devam etmiyecektinCesaret edemiyorum açıkçası yuva bozmak gerçekten istemem ama kendimi kadının yerine koyuyorum ...
Tercih edilmediğiniz için kıskanmışsınız. Kadını düşünseydiniz en başından söylersiniz. Siz sadece intikam almak istiyorsunuzKızlar bana devamlı yazan bir adam var benden 7-8 yaş büyük ve bana yazmaya başladığında tesadüfen sevgilisiyle olan fotoğraflarını gördüm sorduğumda nasıl buldun nerden gördün muhabbeti yaptı yok senle yasak aşk olalım şöyle olalım böyle olalım muhabbeti yaptı öğrenmeden önce bayağı konuşmuştuk ve dün evlenme teklifi etmiş fotoğrafını pp yapmış nişanlısıdumura uğradım şuan tabikide konuşmuyoruz ilişkimi kestim ama göz göre göre daha şimdiden çapkınlık yapan bir adam ve kızın haberi yok karışsammı karışmasammı gerçekten bilemedim Anlatsammı acaba kıza ama ara bozmak ta istemiyorum durum benden gitti zaten konuşmuyoruz ama kendimi kadının yerine koyuyorum ve üzücü bir durum
Konuşmaların ss ini alıp atabilirsin. Dipnot olarakta amacının sadece bunları bilmesi gerektiğini düşündüğünü söylersin.Kızlar bana devamlı yazan bir adam var benden 7-8 yaş büyük ve bana yazmaya başladığında tesadüfen sevgilisiyle olan fotoğraflarını gördüm sorduğumda nasıl buldun nerden gördün muhabbeti yaptı yok senle yasak aşk olalım şöyle olalım böyle olalım muhabbeti yaptı öğrenmeden önce bayağı konuşmuştuk ve dün evlenme teklifi etmiş fotoğrafını pp yapmış nişanlısıdumura uğradım şuan tabikide konuşmuyoruz ilişkimi kestim ama göz göre göre daha şimdiden çapkınlık yapan bir adam ve kızın haberi yok karışsammı karışmasammı gerçekten bilemedim Anlatsammı acaba kıza ama ara bozmak ta istemiyorum durum benden gitti zaten konuşmuyoruz ama kendimi kadının yerine koyuyorum ve üzücü bir durum
Başına bela alacak, haberi yok.Tercih edilmediğiniz için kıskanmışsınız. Kadını düşünseydiniz en başından söylersiniz. Siz sadece intikam almak istiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?