mutlaka vardır acın taze böyle düşünmen normal...burda okmuştumEvet kızlar gerçekten acı çekiyorum. Zamanla herkes geçer diyor. Malum her şey hazırdı ve 1 buçuk ay kala ben bitirdim. Pişman değilim ama inşallah unuturum.
Çok sevdim çok fedakarlık ettim ama olmayınca olmuyor. Karşındaki nankör 33 yaşına gelmiş ama aklı 23.
Neyse sorum şu ben de ileride gerçek aşkımı bulup mutlu olabilecek miyim ? Rabbime çok dua ediyorum Allahım al kalbimden hayırsız şeyleri istemiyorum diye.
Gerçekten ben sevebilir miyim ileride. Yaşım 26 ama evde kalmış gibi bir psikolojiye büründüm. Allahtan işim gücüm var ama bazen o bile yetmiyor. Ne yapmayalım ? Tekrar mutlu olabilir miyim ?
Allah yardimcin olsun olsun unutup unutmama hakkında bir fikrim yok yasamadim o yüzden unutursun vs. demiyorum. Ama etrafımda çok yakinimda var bu durumu yaşayanlar çokça hemde ama in anki hepsi çok mutlu oldular hepsi öyle güzel evlilikler yapti ki o eski ye bakıp ben nasıl bi hata yapmışım dediler senin de karşına öğle biri çıkar ınan bana sana yaşadığın her açığı unutturur kendini taniyqmqzsin aşktan geçmişteki göz yaslariina üzülür sün . Tabi bunları yazmak kolay yaşamak gibi değil ama gerçekten kendini zamana ve ortamın akışına bırak başka türlü kurtulamazsinizEvet kızlar gerçekten acı çekiyorum. Zamanla herkes geçer diyor. Malum her şey hazırdı ve 1 buçuk ay kala ben bitirdim. Pişman değilim ama inşallah unuturum.
Çok sevdim çok fedakarlık ettim ama olmayınca olmuyor. Karşındaki nankör 33 yaşına gelmiş ama aklı 23.
Neyse sorum şu ben de ileride gerçek aşkımı bulup mutlu olabilecek miyim ? Rabbime çok dua ediyorum Allahım al kalbimden hayırsız şeyleri istemiyorum diye.
Gerçekten ben sevebilir miyim ileride. Yaşım 26 ama evde kalmış gibi bir psikolojiye büründüm. Allahtan işim gücüm var ama bazen o bile yetmiyor. Ne yapmayalım ? Tekrar mutlu olabilir miyim ?
Kendinle mutlu olmaya çalış,ne demek evde kalmak?Evet kızlar gerçekten acı çekiyorum. Zamanla herkes geçer diyor. Malum her şey hazırdı ve 1 buçuk ay kala ben bitirdim. Pişman değilim ama inşallah unuturum.
Aynen öyle..Bunlarin hepsi gecer ,onemli olan kendini iyi tani ,hayatta senin icin onemli seyleri siraya koy ayaklarinin ustunde dur ,isteklerini ,nereden taviz verecegini nereden asla vazgecmeyecegini tani,henuz cok gencsin,
İlk nisanlimdan ayrildigimda nikah tarihi ve ev esyasinin bir bolumu alinmis ,ev tutulmustu ve ben 32 yasindaydim ,
35 yasinda yeniden bir soz vakkasi atlattim ,o durumda bitti ,
36 yasimda baska biriyle tanistim,
Simdi 38 yasindayim ,evliyim,hersey icvime sinerek oldu ,ne istedigimi ne istemedigimi iyi biliyorum cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?