neden ayrıldınız?Merhaba melek kadinlar klubu uyeleri siz o kadar icimi rahatlatyrsunuz ki. Onceliklw cok mutsuz huzursuz kalbim bunaliyor. Ben cumartesi iki haftayi doldurmus olacak nisanlimdan buyuk sorunlar icinde ayrildik swverwk nisanlanmistik. Her sey ikk ay ve sevgili iken cok guzeldi sonra kara bulutlar coktu. Size sorum benim gibi olup severek nisanlanip ayrilanlar var mi? Ben bir daha sanji hic sevemeyecegim evlenemeyecegim korkuyrum sanki hayatim bitmis gibi karanlik benim gibi yasayanlar oldu mu
neden ayrıldınız?[/QUOT
Konu acmostim canim. En buyuk neden anneme saygisizlik etmesydi tabi ondan onceki olaylarda. Var
Niçin ayrıldınız?
Ayrılıp mutlu olanlar elbet vardır. Ama ayrılma sebebiniz nedir? Belki barışırsınız
Bende merak ettim neden ayrıldınız, maddi mi ? Neden?
Damat beyin işi mi yetersiz,yoksa kaynana mı sizi korkuttu ,bizde adet böyle değil diye malum zamane erkek evi kız evi oldu ,naz tuz erkeklerde ve analarında
oohhhooo :) O kişiler arasında ben varım :)
Allah'ın sevgili kuluymuşum diyorum. 6 yıllık sevgililikten sonra 7. yılımda nişanlandım 8. yılımda ayrıldım :)
Ayrılıktan 2 sene sonra eşimle tanıştım onunla 2 sene sevgililik döneminden sonra evlendik. :)
Ki nişanlım benim ilk sevgilimdi. :)
Hayir hic maddiyat gozumde olmadi asla. Bir istegimde olmadi konu acmistim zaten. En buyuk sebep anneme saygizlik etmesi oldu
oohhhooo :) O kişiler arasında ben varım :)
Allah'ın sevgili kuluymuşum diyorum. 6 yıllık sevgililikten sonra 7. yılımda nişanlandım 8. yılımda ayrıldım :)
Ayrılıktan 2 sene sonra eşimle tanıştım onunla 2 sene sevgililik döneminden sonra evlendik. :)
Ki nişanlım benim ilk sevgilimdi. :)
Çoğu kız aşkı için buna göz yumuyor ama senin ki baltayı taşa vurmuş demek ki sen anneni sevenlerdensin bazıları evden kurtulmak istiyor ve umrunda ne anası nede babası umrunda olmuyor evlendikten sonra eyvah diyor , bence iyi ki ayrılmışsın yarin birde yasak koyardı anana gitmiyeceksin diye
Ana hakki odenmez benim annem suclu olsaydi hadi elini oper di nisanlim. Barisirdi. Ama hazirlikli gelmis gibi yuksek sesle konusup gitti icime verdi benim. Annedir ben onun annesine aynisini yapsaydim def ederdi beni eminkm ki bu soruyy sordum iki kez ona cevap dahi veremedi
Aferim sana ,o kadar fedakarlıkta bulunup kızlarımızı büyütüyoruz sonra damat küstahlık yapınca kalbimiz kırılıp susuyoruz ama sen haddini bildirmişsin bu seni epey ezecekmiş sende olacakları görmüşsün
Biz bir sene sevgili oldik o zamanlar cok guzeldi nisanlaninca cok defisti nasil atlattin o donemi canim
tamamen geçti mi? iz bırakmadı mı?Aile desteği çok önemli. Annem, babam, abilerim, ablam hep yanımda oldular. Biraz da insanın kendi elinde. Ben duygularımı içinde yaşayan biriyim, soğuk kanlıyımdır. Ne kadar acı çeksem de güçlü durmaya çalışırım.
Elimden geldiğince onu düşünmemeye aklıma getirmemeye çalıştım. Onu hatırlatan ne varsa hayatımdan çıkardım. Bol bol psikolojik kitaplar okudum. Yaşanmış gerçek hayatları anlatan kitaplar okudum. Arkadaş çevremden bir süre uzak kaldım. Çünkü ne zaman arkadaşlarımla buluşsam onunla ilgili konular açılıyordu buda benim onu unutmamı engelliyordu. İnsanlara laf anlatmaktan yoruluyodum. Ailem onunla ilgili bana hiç birşey hissettirmediler. Sanki o koca 8 yılı hiç yaşamamışım gibi yaptılar. Nasıl becerdiler bilmiyorum ama çok güzel oldu.
Senin de biraz zamana ihtiyacın var canım. Zaman herşeyin gerçekten ilacı. Elinden geldiğince onunla olan hatıraları, resimleri, onu anımsatan müzikleri, ortak arkadaşlarınız varsa sil ki az sıyrıklarla atlat.
tamamen geçti mi? iz bırakmadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?