nisanlisindan ayrilip sonra mutlu olanlar

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
83
İzmir
Merhaba melek kadinlar klubu uyeleri siz o kadar icimi rahatlatyrsunuz ki.nisanlimla sorunlar isimli baslik acmistim hatrlarsaniz. Onceliklw cok mutsuz huzursuz kalbim bunaliyor. Ben cumartesi iki haftayi doldurmus olacak nisanlimdan buyuk sorunlar icinde ayrildik swverwk nisanlanmistik. Her sey ikk ay ve sevgili iken cok guzeldi sonra kara bulutlar coktu. Size sorum benim gibi olup severek nisanlanip ayrilanlar var mi? Ben bir daha sanji hic sevemeyecegim evlenemeyecegim korkuyrum sanki hayatim bitmis gibi karanlik benim gibi yasayanlar oldu mu

Son düzenleme:
Niçin ayrıldınız?
Ayrılıp mutlu olanlar elbet vardır. Ama ayrılma sebebiniz nedir? Belki barışırsınız

bnce elbette yeniden sevebilirsin, ama zaten birini seviyorken neden baska birini sevesin?
neden ayrildiniz? ? yani neyi cozemediniz de 2 haftada pes ettiniz..?

neden ayrıldınız?

Bende merak ettim neden ayrıldınız, maddi mi ? Neden?
Damat beyin işi mi yetersiz,yoksa kaynana mı sizi korkuttu ,bizde adet böyle değil diye malum zamane erkek evi kız evi oldu ,naz tuz erkeklerde ve analarında

Niçin ayrıldınız?
Ayrılıp mutlu olanlar elbet vardır. Ama ayrılma sebebiniz nedir? Belki barışırsınız

Oncelikle uc ay nisanli kaldik son iki ayda sinirlenince yuxuk atmasi bana hakaret etmesi ve en son anneme saygisizlik etmesi

Bende merak ettim neden ayrıldınız, maddi mi ? Neden?
Damat beyin işi mi yetersiz,yoksa kaynana mı sizi korkuttu ,bizde adet böyle değil diye malum zamane erkek evi kız evi oldu ,naz tuz erkeklerde ve analarında

Hayir hic maddiyat gozumde olmadi asla. Bir istegimde olmadi konu acmistim zaten. En buyuk sebep anneme saygizlik etmesi oldu

oohhhooo :) O kişiler arasında ben varım :)
Allah'ın sevgili kuluymuşum diyorum. 6 yıllık sevgililikten sonra 7. yılımda nişanlandım 8. yılımda ayrıldım :)
Ayrılıktan 2 sene sonra eşimle tanıştım onunla 2 sene sevgililik döneminden sonra evlendik. :)
Ki nişanlım benim ilk sevgilimdi. :)

Biz bir sene sevgili oldik o zamanlar cok guzeldi nisanlaninca cok defisti nasil atlattin o donemi canim

Çoğu kız aşkı için buna göz yumuyor ama senin ki baltayı taşa vurmuş demek ki sen anneni sevenlerdensin bazıları evden kurtulmak istiyor ve umrunda ne anası nede babası umrunda olmuyor evlendikten sonra eyvah diyor , bence iyi ki ayrılmışsın yarin birde yasak koyardı anana gitmiyeceksin diye
Hayir hic maddiyat gozumde olmadi asla. Bir istegimde olmadi konu acmistim zaten. En buyuk sebep anneme saygizlik etmesi oldu

İlk aşklar hep yanlış aşklardır

Ana hakki odenmez benim annem suclu olsaydi hadi elini oper di nisanlim. Barisirdi. Ama hazirlikli gelmis gibi yuksek sesle konusup gitti icime verdi benim. Annedir ben onun annesine aynisini yapsaydim def ederdi beni eminkm ki bu soruyy sordum iki kez ona cevap dahi veremedi

Aferim sana ,o kadar fedakarlıkta bulunup kızlarımızı büyütüyoruz sonra damat küstahlık yapınca kalbimiz kırılıp susuyoruz ama sen haddini bildirmişsin bu seni epey ezecekmiş sende olacakları görmüşsün

Sadece atlatamiyrum ne kadar kotu yonu olsada ilk sevdigimdi benim cok zoruma gitti vede onu soayal medyada takip ediyrym takintili miyim ne onun kolay atlattigini fark ettim benim hic bir sey yqpasim yok mesela o gidip spor salinuna yazilmis ne bileyim

Biz bir sene sevgili oldik o zamanlar cok guzeldi nisanlaninca cok defisti nasil atlattin o donemi canim

Aile desteği çok önemli. Annem, babam, abilerim, ablam hep yanımda oldular. Biraz da insanın kendi elinde. Ben duygularımı içinde yaşayan biriyim, soğuk kanlıyımdır. Ne kadar acı çeksem de güçlü durmaya çalışırım.
Elimden geldiğince onu düşünmemeye aklıma getirmemeye çalıştım. Onu hatırlatan ne varsa hayatımdan çıkardım. Bol bol psikolojik kitaplar okudum. Yaşanmış gerçek hayatları anlatan kitaplar okudum. Arkadaş çevremden bir süre uzak kaldım. Çünkü ne zaman arkadaşlarımla buluşsam onunla ilgili konular açılıyordu buda benim onu unutmamı engelliyordu. İnsanlara laf anlatmaktan yoruluyodum. Ailem onunla ilgili bana hiç birşey hissettirmediler. Sanki o koca 8 yılı hiç yaşamamışım gibi yaptılar. Nasıl becerdiler bilmiyorum ama çok güzel oldu.

Senin de biraz zamana ihtiyacın var canım. Zaman herşeyin gerçekten ilacı. Elinden geldiğince onunla olan hatıraları, resimleri, onu anımsatan müzikleri, ortak arkadaşlarınız varsa sil ki az sıyrıklarla atlat.

tamamen geçti mi? iz bırakmadı mı?

tamamen geçti mi? iz bırakmadı mı?

Çok nadir zamanlarda aklıma gelir sadece yüzümde bir gülümseme olur şuan olduğu gibi :) Ne içim sızlar, ne onu özlerim.
Yüzü gözümün önüne gelmiyor bile.

Hayatımın en güzel yılları gitti en çok ona üzülürüm. O kadar çok fırsatlar kaçırdım ki onun için. Şuan ki pozisyonumda olmam imkansızdı. Maddi durumum daha iyi olurdu. Arabam olabilirdi. İş pozisyonum daha farklı olabilirdi. Ben herşeyi onun için geri çevirmiştim.
Geldi ve geçti. :)

Pişman değilim, kader kısmet diyorum. Bunlar yaşanması gerekiyormuş ve yaşanmış. Geçmişe takılı kalırsak geçmişten çıkamayız. Önümüzü göremeyiz.

Şöyle düşünün, kafanızda bir adam yarattınız. Sizin biçimlendirdiğiniz, bir masal tasarladığınız. O masalda güzel bir gelecek mutlu bir yuva hayal ettiniz, kafanızda ki adamla. Bir süre yaşadınız. Sonra da masal bitti.
:)

tabi ki yeniden seveceksin ve mutlu olacaksın hayataın sonu değil insanlar evlendikten sonra ayrılığ yeniden başka insanlarla evlenebiliyor kararlı olun sadece bizde de nişanlılık dönemi tanıma evresi zaten hep bi yanlış algılama var nişan olunca evlenilecek gibi bizim toplumumuzda bence iyi yapmışsınız şimdiden rahatsız eden hareketler evleneince kat kat fazla olurdu bundan sonrası içinde hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…