nisanlisindan ayrilip sonra mutlu olanlar

Tabiki yeniden sevip sevileceksin..kac yillik evlilikler bitip,unutuluyoor...su an boyle dusunmeniz cok normal ama zamanla kabullenip yebi bi iliskiye daha saglam adimlarla baslanabilir bence...

tatlım hayatının sonuymuş gibi bi karamsarlığa neden düşüyorsunki. konularını sanırım hatırlıyorum annene yaptıgı saygısızlık üzerine ayrılmanız isabet olmuş. bundan sonrası için de güzel günler seni bekliyor. bir daha mutlu olamayacağım diye düşünme gün içinde burda neler okuyoruz.

:) ne güzel sizin adınıza sevindim.13 yıl abi dediğim bi insanı sevdim.haberi yoktu.herkes söyle dedi söyleyemezdim.bende onu bekldim hep etmediğim dua,o benim alnıma yazılsın diye yapmadığım hayır ibadet kalmadı.karşıma kim çıktıysa emeklerimi allah boşa çıkarmaz o benim olacak diyerekten reddettim.hata yaptım 29 yaşımdayım ve bekarım.onunda 2 ay önce nişanı oldu.sizin yazdıklarınız içime su serpti biraz.inşallah sizin kadar güçlü durabilirim.

Bende ayrıldım 5 ay önce cok sevıyordum ama öyle olması gerekıyordu ilk günler cok gel gitler yasadım ama zamanla cok doğru bır karar verdıgıme emın oldum evlenseydik 2 ayda bosanıcaktık cok zor ya hala alışamadım ama eskıye gore cok daha ıyıyım

Başlarda öyle olur sonra zamanla düzelir eski hayatına dönersin içini ferah tut dua et bol bol

Öfkesine hakim olamayan erkek adam olamamıştır ve henüz evlenmek için çok toydur vazgeçmen isabetli olmuş ,epey uğraşacaktın sen bununla , oysaki daha karekterli sinire hakim olan annene saygılı olan adam gibi adamlar var ama sayıları kısıtlı
Oncelikle uc ay nisanli kaldik son iki ayda sinirlenince yuxuk atmasi bana hakaret etmesi ve en son anneme saygisizlik etmesi

Benim konularimi oku derim.ayrilali 2. Aya gircez.1 yillik nissnlilik 2 yillik iliskim bitti..bende cok gelgitler yasadim.ama inan tek damla goz yasi dokmedim hatta kendime bakmaya guvenmeye basladim.nefes aldim resmen..bilmiyirum karsimiza kim cikar sevebilirmuyiz ama rabbim hayirlisini verir umarim

Demek ki o kişinin senin için hayırlı bir eş olmayacakmış ki olmamış diye düşünmek gerekir. İnşallah seninde karşına seni gerçekten çok iyi anlayacak, çok sevecek, değerini bilecek iyi insan çıkartır karşına Allah canım benim. Aynı yaştayız bu arada :)

Tabiki yeniden sevip sevileceksin..kac yillik evlilikler bitip,unutuluyoor...su an boyle dusunmeniz cok normal ama zamanla kabullenip yebi bi iliskiye daha saglam adimlarla baslanabilir bence...

Sanki bir daha baslayamayacagim kimseyi guvenemeyecegim gibi geliyr

Herkes hayatinin bir doneminde bu tarz bir yikim yasar .Senin bir suçun yok sadece yanlış insana güvenmişsin.Yanlış insanı hayatının merkezine koymuşsun.Sonuçtada kaçınılmaz olarak seni üzmüş.Şimdi duygularını bir kenara bırak.Aşkınıda nefretinide göz önünde bulundurmadan düşün.Yaşıyorsun.Hayatın devam ediyor.Hayatına yön vermekte senin elinde.Bu adamı başından sonuna kadar düşün.İyilikleri ve kötülükleriyle.Bundan sonraki hayatında gerçekten onun yanında var olmasını istiyormusun.Onu seviyormusun demiyorum.Onun gibi biriyle ömrünün kalanını geçirmek istiyormusun?Aklın hayır diyorsa bence hiç düşünme.Çünkü bu duygularının hepsi geçer.Eminimki bir gün daha çok hakeden birine aşık olabilirsin.Daha gençsin.Psikolojini düzeltmek senin elinde.Kendini iyi hisset.Sen bir suç işlemedin.Sen mağdursun.Sen haklısın.Hiç kendini üzme.Hayatın tadını çıkar.Çık dışarı gez dolaş.Yeni kursa yazıl.Yeni insanalrla tanış.Kimse vazgeçilmez değildir bu hayatta emin ol.Eğer sana zarar veriyorsa onu hayatından tamamen atacak yetkiye sahipsin sen.Ve biliyorum ki onsuz yaşayacak kadarda güçlüsün.Çünkü o tek değil bu dünyada.Seni üzebilecek kadar önemli biride değildi aslında.Onu oraya sen koydun.Ona o değeri sen verdin.Eğer haketmiyorsa bu değeri elinden almaktan hiç çekinme.Bu bir dönem.Hayatındaki her iyi ve kötü şey gibi bu da geçecek.Bu dönemi en az hasarla atlatmaya bak ve artık lütfen o değeri asıl hakeden kişiye yani kendine ver.Kendini artık üzme,yıpratma ve hırpalama.Umarım senin için herşey çok daha güzel olur

Hepimiz icin insallah canim. Bende artik aglamiyrum onjn umru degil hemen yabanci sevgilisine kistu ikinci facesini acti koca bir salakmisim ki ben

Canim ne guzel yazmissin. Cok uzdu kac kez yuzuk atti hakaretler etti annwmgil el ustunde tuttugu halde tek bir fikirlerinde saygisizlik ettu. Biz ayrldiktan bes gun sonra ikinci facesini acti hemen eski polonyali sevgilisine kostu cok aptalmisum cok.

degmez canim, bizide bir ana evladiyiz, elin oglu gelsinde hayatimizi mahvetsin diye mi yasiyoruz, birde eski sevhilisine kostu diyorsun, sana azicik deger veren insan bunu yapmazdi, nekadarsa aklindan cikarip atmaya bak, emin ol ileride seni dha mutlu bir gelecek bekliyor

Canim inan cok sasirdigim olaylar oldu. Nisanliyken bana cekrirdigi neyse dedimde ayrilali bes gun olmus hemen eski tatilde tanistigi polonyali sevgilisene bebek beni faceden ekle yazmis insan buraz sevse bari azicik aci cekip beklerdi neler neler

Canımm yol yakınken gerçek yüzünü görmüşsün işte daha nee..
Hem olmadı diye sılandığın duaya gün gelir iyi ki olmadı diye şükredersin demiş Şems-i Tebrizi
Anneme saygısızlık edicek bende sessiz kalıcam bu durumaa oldu güzelimm..
Boşverr sen en doğrusunu yapmışsınn

Canim inan cok sasirdigim olaylar oldu. Nisanliyken bana cekrirdigi neyse dedimde ayrilali bes gun olmus hemen eski tatilde tanistigi polonyali sevgilisene bebek beni faceden ekle yazmis insan buraz sevse bari azicik aci cekip beklerdi neler neler

Böyle insanla bir omur geçirmek gibi bir hataya dusucektin. Şükret canım Allâh ın sevgili kuluymussun gerçekten.

Ona gore saygisizlik degil cevap hajkiydi canim aynen boyle demisti

Ona gore saygisizlik degil cevap hajkiydi canim aynen boyle demisti
Saygisizligina kilif uydurmaya calismis resmen uste cikmaya calismis bidee.. Cok kisiliksiz miss canim yaa hiicc uzulme cidden bak sen sukret boyle kas kafali biriyle evlenmedigin icin. herseye bi bahanesi var mubarek evlenmis olsaydin bu sahisla yazik ederdin nisani bozmakla cook iyi yapmissin

Boşandıktan sonra mutlu olanlar varken, nişan atıldıktan sonra mutlu olan neden olmasın ki ?!
Kural mi var bir kere ayrılan bir daha mutlu olamaz diye ?!
Her şey bizler için.
Kimi zaman üzülür, kimi zaman mutlu oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…