- 4 Kasım 2017
- 33
- 35
- 88
- 32
- Konu Sahibi mavicansuay
-
Çok uzun zaman olmuş siz yazalı keşke o gün görseydim mesajınızı. Siz yazdıktan 5 ay sonra nikahım vardı evliyim şuan 4. Yılım ama o kişiyle değil. İnanılmaz ama Allah beni muhteşem bir insana itti kusursuz denecek kadar güzel bir evliliğim dünyalar güzeli 3 yaşında bir oğlum var. Hiç isyan etmedim o süreçte ben herşeyde hayır olduğunu hep bildim. Şimdi bakıyorumda geçmişe şimdi olsa o yola hiç girmezmişim. Umarım sizlerde iyisinizdirMavicansuay son durumunu çok merak ediyorumumarım mutlusudur
Ne guzel cok mutlu oldum adiniza. Ben de suan aynı durumdayim nisanim pozuldu 6 ay önce ama hala iyi digilim. Cok seviyorum. O da bsni seviyordu sevgisini cok belli ediyordi. Onsuz nasil hayatım olur bilmiyorum nasil baskasini severim bilmiyorum. Karsima kötü biri çıkar onu hic sevemem diye düşünüp duruyorum. Bana yaşadıklarinizdan nasihatlar verirsəniz belki acim hafifler ((Çok uzun zaman olmuş siz yazalı keşke o gün görseydim mesajınızı. Siz yazdıktan 5 ay sonra nikahım vardı evliyim şuan 4. Yılım ama o kişiyle değil. İnanılmaz ama Allah beni muhteşem bir insana itti kusursuz denecek kadar güzel bir evliliğim dünyalar güzeli 3 yaşında bir oğlum var. Hiç isyan etmedim o süreçte ben herşeyde hayır olduğunu hep bildim. Şimdi bakıyorumda geçmişe şimdi olsa o yola hiç girmezmişim. Umarım sizlerde iyisinizdirsevgiyle kalın
Nasılsınız umarım herşey yolundadır neredeyse 1 yıl olmuş siz yazalı. Bu olayın tek ilacı zaman. Ben kendimi savurdum tatile gittim iş değiştirdim yeni insanlar tanıdım aşırı sosyalleştim daralan nefesimi açtım sürekli. 1 yılın sonunda yeni doğmuş bir bebek gibi oldum umarım sizde başarmışsınızdırNe guzel cok mutlu oldum adiniza. Ben de suan aynı durumdayim nisanim pozuldu 6 ay önce ama hala iyi digilim. Cok seviyorum. O da bsni seviyordu sevgisini cok belli ediyordi. Onsuz nasil hayatım olur bilmiyorum nasil baskasini severim bilmiyorum. Karsima kötü biri çıkar onu hic sevemem diye düşünüp duruyorum. Bana yaşadıklarinizdan nasihatlar verirsəniz belki acim hafifler ((
Umarım daha iyisinizdirNişanlısından ayrılıp tekrar barışanlar varmı? Ne kadar süre içinde düzeldi herşey kim döndü? Deneyimleriniz nelerdir?
Profil foton korkuttuBenim başımdan geçmedi ama elbette ki vardır barışan.
Her ilişkinin dinamikleri farklıdır, biten ilişkilere tekrar baslamayi kirli iç çamaşırını tekrar giymeye benzeten, exten next olmaz diyenler olduğu gibi bu ayrılık sürecini herkesin kafasını toparlayıp, birbirinin değerini anladığı ve hatalarla yüzleşip tekrarlanmamasi için önemli adımların atıldığı süreç olarak değerlendirenler vardır.
Kendi iliskiniz hakkinda bilgi vermediginiz icin yorum yapamıyorum.
Belkide ruh alevinizdir ikiz değilde...Bunlar bir tarafa bu yazdığınız sorun gayette evlilikleri bitiren bir sorun.Birbirinizi çok özleyip gurur yapan iki insan olarak ölmeyeceksiniz.Bir gün bir başkasını daha çok sevip mutlu olan bir insan haline gelecek ve bu yazdiklariniza güleceksinizBirbirinin ruh ikizi olan iki insandık. Ama o aileler varya aileler, bi kere girdilermi araya birdaha toparlanmıyor o ilişki. Sanırım biz birbirini çok özleyip gurur yapan iki insan olarak öleceğiz.
Bittiyse size göre degildie baştan donmesi daha iyi böyle durumlardaNişanlısından ayrılıp tekrar barışanlar varmı? Ne kadar süre içinde düzeldi herşey kim döndü? Deneyimleriniz nelerdir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?