• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİŞANLISINDAN AYRILIP TEKRAR BİR ARAYA GELEN VAR MI?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

BLACK ANGELL

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
9
6
16
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım konu başlığında da yazdığım gibi aranızda nişanlısından ayrılıp tekrar bir araya gelen var mı? Ben Temmuz da nişanlandım nişanlım la arada mesafe var farklı şehirlerdeyiz son 20 güne kadar bi sorun yok tu ama birden bire olmuyo yapamıyorum dedi 2 gün öncede sanki büyülenmiş gibi sadece bitsin istiyorum diyip bitirdi böyle bir durumla karşılaşan varmı sonra ne oldu paylaşırmısınız lütfen .. :(

Başka biri olabilir flört dönemi olmadan yani görücü usulü ise ısınmamış olabilir

Ben varim :)) 2 sene gorustukten snra nisan yapmistik aramizda mesafe wardi farkli sehirlerdeydik. haliyle kiskanclik baski tartismalar buyudu bi gun geldi ben artik yapamicm deyip nisani attim. 2bucuk sene hic haber almadik birbirimizden sonra birlestik bir sekilde. Bir ay icinde dugun yaptik 1 seneyi geckin evliyim hersey yolunda cok sukur :)

Birden bire oluyorsa hep başkası vardır
kimde görsem sonu böyle oldu, yoksa seven insan uzakta da olsa sever, yapamıyorum demez

Bir sürü sebebi olabilir. Başka biri olabilir, evlilikten korkmuş olabilir, sizden soğumuş olabilir, mesafe var gözden uzak gönülden de uzak kalmış olabilir. Olabilir de olabilir yani.
Önemli olan bitirmiş olması. Önünüze bakın siz de.

Ben varim :)) 2 sene gorustukten snra nisan yapmistik aramizda mesafe wardi farkli sehirlerdeydik. haliyle kiskanclik baski tartismalar buyudu bi gun geldi ben artik yapamicm deyip nisani attim. 2bucuk sene hic haber almadik birbirimizden sonra birlestik bir sekilde. Bir ay icinde dugun yaptik 1 seneyi geckin evliyim hersey yolunda cok sukur :)

bizde birbirimizi çok seviyorduk ne oldu anlamadım umarım herşey düzelir onu çok seviyorum :(

Biri aniden karar değiştirip sizi istemediğinde bunun adı büyülenmek mi oluyor? Ben olsam aklıma kesin bir başkası olduğu gelir.

Seni üzmek istemem ama "artık yapamıyorum" denilen ayrılıklarda yeniden bir araya gelmek pek mümkün değil.

Biri aniden karar değiştirip sizi istemediğinde bunun adı büyülenmek mi oluyor? Ben olsam aklıma kesin bir başkası olduğu gelir.

Seni üzmek istemem ama "artık yapamıyorum" denilen ayrılıklarda yeniden bir araya gelmek pek mümkün değil.

peki sizi kıskanan biri varsa ve ayrılmanız için birşey yaptıysa

olmuyor yapamıyorum bitsin istiyorum dedi ve bitirdi öylemi sende kabullenip sorgulamadın :olamaz: madem seviyorsun adam akıllı sebebini sor öğren eger sebep başkası ise tak sepeti koluna herkes kendi yoluna ;)

Hayirlisini iste Allah tan nasipse zaten bir sekilde doner dolasir seni bulur. Umarim hakkinda hayirlisi olur sebep belirtmeden bitirmesi ilginc olan. Bizim mesela bariz meseleler vardi

maddi sıkıntılar vardı düğünü ertelemeyi düşünüyordu sanırım altından kalkamadı aynen ne kadar hesap yaparsak yapalım nasipteki neyse o oluyo yorumun içim teşekkür ederim

maddi sıkıntıları vardı hemde baya bunu biliyorum :cry:
Sebep bu olamaz bence baskasi ihtimali çok yüksek bırakın su kıskanan biri bişey yapmıştır lafını yani sizde hiç sormadinizmi neden ne var diye bi ihtimal daha var bence birileriyle biseyler yaşamış ve ona mecbur hissedebilir kendini valla aklıma her ihtimal geliyo benim

maddi sıkıntılar vardı düğünü ertelemeyi düşünüyordu sanırım altından kalkamadı aynen ne kadar hesap yaparsak yapalım nasipteki neyse o oluyo yorumun içim teşekkür ederim
Canim maddi durumlar olsa bile bunu sana guzelce anlatmaliydi. Sonucta maddi sıkıntilar bir anda ortaya cikmadi altindan kalkamasada sadece erteleyebilirdi bitirmesi icin bi sebep degil bence. Rica ederim :)

peki sizi kıskanan biri varsa ve ayrılmanız için birşey yaptıysa

Böyle şeyler düşünmeyin. Kapı kapı gezip de bu durumu ortadan kaldıracak çareler mi arayacaksınız? Dua dua dua.
Sizi engellemediyse mantıklı bir açıklama isteyin. Tamam atsın nişanı ama anlatsın neden? Yani böyle yapamıyorum dediğinde sormadınız mı? Nasıl yapamıyorsun? Ne oldu da yapamıyorsun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X