- 19 Haziran 2014
- 1.082
- 953
- 208
Çok güzel konusmussun allahım sana bebek verir sen inançlı bir insana benziyor sun helal olsun sana inşallah en kisa zamanda bebek sahibi olursun kulun Kula ettiği dua olur sana dua edeceğim. . Arkadaşım ... ve sende bu arkadaşı dinle sakin bebeğini aldırma hata yaparsınbence sakın bebeğini aldırma.biz 7 aydır bebek istiyoruz düzenli ilişkiye rağmen henüz bebeğimize kavuşamadık.siz korunurken olmuş.aldırırsan ilerde vicdan azabı çekersin.Allah bizi her yaşadığımızla sınıyor.bize henüz bebek vermeyerek sınıyor,sizi ise istemediğiniz halde bebek vererek sınıyor.aileleri ikna etmekten başka çare yok.kolaya kaçıp bebeğin canına kıyma
İşte benim de sinirden kudurduğum ve üzerinde önemle durduğum konu bu arkadaşım. İki kişi evlilik dışıyasak ilişkiye giriyor, masum bebek 'anne' diye görüp karnında yuvalanıyor daha sonra ya düşsün diye ilaç içiyorlar ya kürtaj ya da doğsa bile sonu çöp tenekesi! Ya ben bebeğini tuvalette doğurup kafasını bıçakla kopararak çöp tenekesine koyup atan vicdansızların haberlerini ağlayarak izliyorum. Dünya; insan suretinde ayaklanmış şeytanlarla dolu. Ben bu konuya bebek için yazdım zaten dayanamadım. Tamam belki konu sahibi bu kadar gaddar bir insan değildir, yapamaz falan sonuçta tanımıyoruz, bilemeyiz karakterini ama yine de çok hassas bir konu bu en azından ben çok hassasım. Eğer o işi yaptıysan sonuçlarına da katlanacaksın dedim konu sahibine. Ama söylediklerim "azar" olarak algılandı.Bebeği aldırmayın. Heleki annemle babamla kavga çıkar, sülalem dedikodu yapar korkunuzdan kıymayın!
Kimsenin dini hissiyatına karışamam, saygı duyarım, ama siz 20 dk keyifli anlar yaşadığınız için oluşmuş...
Nişanlınız size 1 ct pırlanta yüzük alsa, daha evlenmedik, babam ne der diye ailenizden saklı, çöp tenekesine atar mısınız?
Ne bileyim bacım ben düşüncelerimi yazdım. Çokda okuyamadım etmesinden varmadı. Bebek konusu benim en hassas yerim, iltihaplı ameliyat yarası gibi artık.İşte benim de sinirden kudurduğum ve üzerinde önemle durduğum konu bu arkadaşım. İki kişi evlilik dışıyasak ilişkiye giriyor, masum bebek 'anne' diye görüp karnında yuvalanıyor daha sonra ya düşsün diye ilaç içiyorlar ya kürtaj ya da doğsa bile sonu çöp tenekesi! Ya ben bebeğini tuvalette doğurup kafasını bıçakla kopararak çöp tenekesine koyup atan vicdansızların haberlerini ağlayarak izliyorum. Dünya; insan suretinde ayaklanmış şeytanlarla dolu. Ben bu konuya bebek için yazdım zaten dayanamadım. Tamam belki konu sahibi bu kadar gaddar bir insan değildir, yapamaz falan sonuçta tanımıyoruz, bilemeyiz karakterini ama yine de çok hassas bir konu bu en azından ben çok hassasım. Eğer o işi yaptıysan sonuçlarına da katlanacaksın dedim konu sahibine. Ama söylediklerim "azar" olarak algılandı.
çok teşekkür ederim canım.yazdıkların beni o kadar mutlu ettiki.benim için dua edeceğini bilmek o kadar güzel bişeyki benim için.Allah razı olsun.inşallah benim gibi bebiş isteyen bütün arkadaşlar bebişlerine kavuşur.Allah herkesin dualarını kabul etsin bu mübarek cuma gününde canım.Çok güzel konusmussun allahım sana bebek verir sen inançlı bir insana benziyor sun helal olsun sana inşallah en kisa zamanda bebek sahibi olursun kulun Kula ettiği dua olur sana dua edeceğim. . Arkadaşım ... ve sende bu arkadaşı dinle sakin bebeğini aldırma hata yaparsın
Biliyorum içinizde uzun süredir bebek isteyenler var buraya bunları yazmaktan çekiniyorum ama başka da akıl danışacağım kimse yok. Korunuyorduk aslinda ama nasil oldu bilmiyorum. Nişanlımın ailesi biliyor dugunu yaza dusunuyorduk aslinda fakat ben karnim belli olmmadan dugun olsun istiyorum onlarda şu durumda maddi olarak düğün yapamayız diyorlar. Aileme de söyleyemem çok sertler ailemi kaybetmek istemiyorum sonuçta konu annem ve babam. Düğünsuz evlenmemi de kabul etmezler. Brbegi ogrenirlersede onlari tamamn kaybederim bunu biliyorum hicbir zaman affetmezler. Psikolojim allak bullak. Nişanlım bebeği aldırmak istemiyor ama ben çok kararsızim ailemin yuzunu yere bakıtmak istemiyorum çok illet bir sulalaem var anında dedikodu çıkarirlar. Bana bir yol gösterin. Bebek isteyip de olmayanlar bu konuyu okurlarsa uzulecekler biliyorum hepsinden Özür dilerim
İyi ya da kötü yorum yapan herkese teşekkür ederim. Cevap yazmasam da sürekli yazdıklarınızı takıp ettim tek tek okudum. Bir buçuk hafta once aieme söyleme kararı aldım ve aynı gün bebegimi kaybettim. Rabbim inşallah bi an once isteyen herkese nasip eder.
Hayır. Gece söylemeye karar verdik ama sabah kanamam başladı akşam geçip karşılarına soyleyecektim zaten annem nerdeyse anlamişti ama söyleyrmedimailene söylemişmiydin peki bebeğini kaybetmeden önce?
kanamadan sonra hastaneye gittin sanırım müdahalen yapıldı, peki ailenin senden o gün hiç haberi olmadı mı? hani insanda en ufak bir olumsuz durum olsa anne baba evladı olduğu için anlar ya, annen de tam olarak anlayamadı sanırım ya da konduramadı. çok geçmiş olsun canım allah bir daha zor durumlara düşürmesin seniHayır. Gece söylemeye karar verdik ama sabah kanamam başladı akşam geçip karşılarına soyleyecektim zaten annem nerdeyse anlamişti ama söyleyrmedim
Üç gün kuzenimde kaldım eve dönemedim zaten. Öğle arasında yapıldı müdahale. Zaten aynı gün çıktım hastaneden. Normalde aile hekimlerine evlilik dışı gebelik lerde bilgi veriliyorMuş aile hekimöyle de gorusmustum daha once. sen söylemeden söylemem deMişti.kanamadan sonra hastaneye gittin sanırım müdahalen yapıldı, peki ailenin senden o gün hiç haberi olmadı mı? hani insanda en ufak bir olumsuz durum olsa anne baba evladı olduğu için anlar ya, annen de tam olarak anlayamadı sanırım ya da konduramadı. çok geçmiş olsun canım allah bir daha zor durumlara düşürmesin seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?