Insallah dediğiniz gibi olur.Bekleyememiş yapmışsınız bir hata .
Olsun yine de bebeği aldırmayı aklınızın ucundan bile geçirmeyin bence .
Çünkü o ne sizin yaptığınız Hatanın bedelini ödemek zorunda ne de ailelerin ne düşündüğü ilgilendirir onu .
Allah onu size göndermiş be kadar büyük bir hediye göndereni ne kadar değerli .
Ailemi kaybetmekten korkuyorum diyorsun ne olursa olsun annenle otur Konuş o da babanı ikna eder zaten bu süreç içinde sana en yakın olan akrabana misafirliğe git baban Olanları öğrendiğinde hem sen eve dönene kadar siniri de bir nebze geçmiş olur .
Sen de bebeğin de bu kargaşadan etkilenmemiş olursun inşallah . Dediğim gibi annene anlat nişanlının bu bebekten vazgeçmek istemediğini birbirinizi sevdiğinizi ve çok uzatmadan bu yuvanın kurulmasını istediğinizi anlat :)
İnşallsh herşey yoluna girer :)
Bu ilaçları sen doktora giderek kullanıyorsun sanırım?Progestan ve proluton depot kullanıyorum şu an.
Aileni düşünmek için çok geç kalmışsın. İşte bu yüzden korunurken hamile kaldın şuan bu bebekle sınanıyorsun.Nişanlım bana kaç diyor ama kaçamam. Yeni açılacak bir işimiz var onunla zamanla her şey olur diyor ama onun bahsettiği zamaana kadar karnim belli olacak. O istiyorki bir nikah yapalım düğünü daha sonra yaparız diyor. Ailem sade bir nikahlla aynı evde durmamaiza bile karşı çıkacak bir yapıda. Ailemden vazgecersem ya da onlar benden vazgecerse mutlu biri olamayacağım o yüzden bu psikolojiyle bebegime de iyi bakabilecegimi hiç sanmıyorum.
Ben zaten bebegimden ayrılmak istemiyorum o yüzden bu ilaçları kullaaniyorum. Düğün konusun da nişanlimin ailesinin kararı değişecek gibi değil. Ağustos gibi bebeğim dogaccak yaza düğün yapılması imkkansiz. Ben her şey gösterişli söyle böyle olsun istemiyorum zaten ama ailesi ufak bir şey dahi yapamayız diyor.Bu ilaçları sen doktora giderek kullanıyorsun sanırım?
Yani sen aslında baya baya bir hazırlıklı gibisin.
Şu aşamada doğurma yoluna gidiyorsun zaten.
Ancak içinde olduğun şartlar çok vahim. Bir kere o düğün bile olmayabilir. Evleneceğinizin garantisi var mı?
Şimdi nikahı yapın madem düğünü yaza yaparsınız ama sürekli ardı arkası kesilmeyen bahaneler sizi çok yorar.
Kesin olarak aldirma gibi bir niyetim yok. Her şeyi düşünüyorum ne yapabilecegimle ilgili.Aileni düşünmek için geç çok kalmışsın. İşte bu yüzden korunurken hamile kaldın şuan bu bebekle sınanıyorsun.
Sen aldırmak istiyorsun belli peki vicdanın rahat edecek mi?
Ben zaten bebegimden ayrılmak istemiyorum o yüzden bu ilaçları kullaaniyorum. Düğün konusun da nişanlimin ailesinin kararı değişecek gibi değil. Ağustos gibi bebeğim dogaccak yaza düğün yapılması imkkansiz. Ben her şey gösterişli söyle böyle olsun istemiyorum zaten ama ailesi ufak bir şey dahi yapamayız diyor.
Bu dediklerinizi ben kabul etmiyorum demedim ki. Sadece nikah ve yaşanacak ev çevremizdekiler için bir terslik olduğunu belli etmez mi sizce. Ben elalem anneme bbabama laf soylemesin diye bu kadar ince düşünüyorum.Bir şekilde hemen nikahı yapın. Düğünsüz evlen gerekirse ne olur.
Geç kalırsan sülalen de annenlerde zaten anlayacak evlenmeden önce hamile kaldığını. Bizim milletimiz oturur hesap yapar bu evlenmeden önce hamile kaldı kesin der öyle olmasa bile. Hemen evlenirsen erken doğum dersin, hemen hamile kaldım dersin kurtarırsın.
Madem dikkat etmedin hamile kalmayı göze almış olmalıydın. Bu durumda herşeyin dört dörtlük olmasını bekleme hakkın yok kusura bakma. Bir gelinlik bir damatlık bir nikah yeter. Gerekirse git kv ile yaşa bir süre. Şu an onu bunu istemiyorum deme şansın yok.
o kadar ince dusunsen bu hataya dusmezdin. yanlis anlamazsan hangi yontemle korunuyordun?Bu dediklerinizi ben kabul etmiyorum demedim ki. Sadece nikah ve yaşanacak ev çevremizdekiler için bir terslik olduğunu belli etmez mi sizce. Ben elalem anneme bbabama laf soylemesin diye bu kadar ince düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?