Nişanlıyım 7 haftalık hamileyim.

Insallah dediğiniz gibi olur.

Progestan ve proluton depot kullanıyorum şu an.
Bu ilaçları sen doktora giderek kullanıyorsun sanırım?

Yani sen aslında baya baya bir hazırlıklı gibisin.

Şu aşamada doğurma yoluna gidiyorsun zaten.

Ancak içinde olduğun şartlar çok vahim. Bir kere o düğün bile olmayabilir. Evleneceğinizin garantisi var mı?

Şimdi nikahı yapın madem düğünü yaza yaparsınız ama sürekli ardı arkası kesilmeyen bahaneler sizi çok yorar.

Düğün için bebeği aldırmayı düşünmek korkunç
Eşinizin ailesinden artık yakınlık beklemeyin ki 'gözümüzden düştün' demişler, siz bebeği tek başınıza yaptınız ya !!!!!!!
Nişanlınızın tavrı da bir değişik aldırma diyor ama bir Çözümde bulmuyor. Neresinden tutsam elimde kaldı kusura bakmayın. Doğacak yavruya çok üzüldüm esasen.
Ben şuan içinde bulunduğum duruma takıldım. Sizin hiç mideniz bulanmıyor mu? Ben 1 aydır ne yerdeyim ne gökteyim. 5 kilo verdim elimi kaldırmaya halim yok. Yemek görmeyi geçtim düşünmeye bile tahammülüm yok.
Sizde bunlar olmuyor mu? Karnınız belli olmadan bile anneniz sizin bu durumunuzu anlayabilir.
Bende mi bir sorun var?

Canım karnın 4 5 aylıkken anca belli oluyor ben 6. Ayındayım daha yeni yeni yani daha zamanın var karnın hemen belli olmaz sen hamilesin düşünme böyle şeyleri bebeğini strese sokma Nişanlına söyle o düşünsün ailesini napar eder ikna eder etmek zorunda senin ailende zamanla kabullenir

Ayrıca bebeğini aldırmayı asla aklının ucundan bile geçirme günah ilerde bida bebeğin olduğunda aldırdığın için vijdan azabı çekersin ayrıca o senin ilk bebeğin kürtajdan sonra sorun olabiliyor ya bida bebeğin olmazsa çok üzülürsün lütfen iyi düşün o minnacık kalbinin sesini duysan inan onu kaybetmeyi bi an bile aklına getirmezsin . Eşin bu sorunluluğu kabul ediyorsa söyle ailesini bi şekilde ikna eder senin ailen zaten bebişi gördükten sonra kıyamaz affederler seni kafana takma ve bebeğine sahip çık valla çok dıygulandım gözlerim doldu bebek gözümün önüne geliyor

Durumumuz yok demek tam bir bahane. Nişanlınız keyfini yaşarken bunu dusunmeliydi.
Şimdi ailesi ve kendisi borç harç bir dugun yapmalı. Sizde ailenizi uygun bir dugune ikna etmelisiniz.

Bir şekilde hemen nikahı yapın. Düğünsüz evlen gerekirse ne olur.
Geç kalırsan sülalen de annenlerde zaten anlayacak evlenmeden önce hamile kaldığını. Bizim milletimiz oturur hesap yapar bu evlenmeden önce hamile kaldı kesin der öyle olmasa bile. Hemen evlenirsen erken doğum dersin, hemen hamile kaldım dersin kurtarırsın.
Madem dikkat etmedin hamile kalmayı göze almış olmalıydın. Bu durumda herşeyin dört dörtlük olmasını bekleme hakkın yok kusura bakma. Bir gelinlik bir damatlık bir nikah yeter. Gerekirse git kv ile yaşa bir süre. Şu an onu bunu istemiyorum deme şansın yok.

Sömestır tatilinde yap düğünü. yani istersen basit bi nikah olsun davetlilerle, ailen nasıl bilmiyorum hatta mevlutlü bi düğün yap hayırlı olur hem masrafsız olur.Altını fakan istemeyiver nolucak olabildiğince kısın masrafları ve evlenin.Ben de kış geliniyim 6 şubatta evlendim apar topar oldu tayinlerden dolayı yaza olması gereken düğünü önceden yaptık benim kendi akrabalarım bile 'bu ne iş durduk yere bi iş mi var acaba hımmmm' diye dedikodumu yaptılar ama ben evleneli 4 sene olucak anca bebiş sahibi olabilicem inşallah.Sakın bebeğe kıyma sakın

valla nedeme bilemedim bir arakdaş demişki karşı tarafa en büyük kozu vermişsin diye bence haklı hamile kaldıa evlenmeye zorunda tuttu olacak veya öylede düşünüyor. para yok pul yok aldırma demesi kolay. nişanlının acilen bir çözüm üretmesi lazım elinde sonunda ailende erken gelicek olan bebekten anlıycaklar saklayamıyacağının düşüncesindeyim. bu arada düğün herkesin hakkı bebek olduktan snr düğün yapılması çok saçma aldıkları haftalık 5000 yemesinlerde bir düğün yapsınlar zor değilki

Bu konuyu annenizle mutlaka konuşun.Kızsada babanızı başka bahanelerle nikaha ikna edecektir.
Yanlız bence sakın nişanlınız ve ailesi annenizin bildiğini bilmesin.
Onlarada söylemeseniz daha iyiydi hamileliğinizi ama birde annenizin bildiğini bilirlerse yüzsüzleşebilirler.
Bir tanıdığım yaşadı sizin yaşadıklarınızı.
Kıza arada laf soktukları yetmiyormuş gibi annesine bile söylemedikleri kalmadı.

ben anlamıyorum kız tarafına laf sokarlar kıza demediklerini bırakmazlar kız kadar erkeğinde suçu var hamileyken 1 ay dan ben herşeyi halledicem demek olurmu ne olucaksa şimdi bir karara bağlanmalı. pasif davranma hamilesin diye her istediklerini yapıcaksın diye bişey yok. belliki bu durumdan istifade etmeye kalkıyorlar. ayıp diyorum. annenin bilmesi lazım kızıcak ama çözüm üretir tek başına hiç bir şeyin önünde duramazsın. nişanlını arar öne çekmesini söyler ne biliyim

Aileni düşünmek için çok geç kalmışsın. İşte bu yüzden korunurken hamile kaldın şuan bu bebekle sınanıyorsun.
Sen aldırmak istiyorsun belli peki vicdanın rahat edecek mi?

Ben zaten bebegimden ayrılmak istemiyorum o yüzden bu ilaçları kullaaniyorum. Düğün konusun da nişanlimin ailesinin kararı değişecek gibi değil. Ağustos gibi bebeğim dogaccak yaza düğün yapılması imkkansiz. Ben her şey gösterişli söyle böyle olsun istemiyorum zaten ama ailesi ufak bir şey dahi yapamayız diyor.

Aileni düşünmek için geç çok kalmışsın. İşte bu yüzden korunurken hamile kaldın şuan bu bebekle sınanıyorsun.
Sen aldırmak istiyorsun belli peki vicdanın rahat edecek mi?
Kesin olarak aldirma gibi bir niyetim yok. Her şeyi düşünüyorum ne yapabilecegimle ilgili.

Ailene söylemelisin eninde sonunda ögrencekler cünkü simdi evlensen hamile oldugunu ogrenince cocuk 2aylik nezaman oldu demiceklermi.
En iyisi senden duymalari. Sakin o yavruya kiyma günah onun sucu neki..

Hamile olduğunu bildikleri için yapıyorlar mecbur olduğunu düşünüyorlar. Kaçmanı istiyorlar. Fırsatçı insanlar bu durumunu kullanıyorlar.

Bu dediklerinizi ben kabul etmiyorum demedim ki. Sadece nikah ve yaşanacak ev çevremizdekiler için bir terslik olduğunu belli etmez mi sizce. Ben elalem anneme bbabama laf soylemesin diye bu kadar ince düşünüyorum.

Ya dugunu öne cekip apartopar evlenip 9 ay sonra cocuk dogunca belli olmayacak sanki millet saf durduk yere dugunu öne cekiyorsun ardindan aaa hamileyim filan aptal yerine koyuyorsun anneni babanı

Bence hemen evlenin.Varsin hersey dort dortluk olmasin.Aldirirsaniz sonrasinda cok vicdan azabi cekersiniz.Soyle dusunun lutfen..
Siz bir hata yaptiniz ve bunun bedelini odemek icin kendinizimi feda edersiniz yoksa masum bir bebegi kendi evladinizimi...Bencede annenize soyleyin size yardimci olacaktir.Zaten soylemeseniz bile esinizn ailesinin haberi varmis onlar bi sekilde yinede ailenize duyuracaktir.Nasil insanlar esinizin ailesi bilmiyorum ama zaten artik sizi cantada keklik ve ogullariyla evlenmeye mecbur diye dusunurlerse bu durumdada zaten dort dortluk bir dugun yapmaya gerek duymayabilrler.

Bu dediklerinizi ben kabul etmiyorum demedim ki. Sadece nikah ve yaşanacak ev çevremizdekiler için bir terslik olduğunu belli etmez mi sizce. Ben elalem anneme bbabama laf soylemesin diye bu kadar ince düşünüyorum.
o kadar ince dusunsen bu hataya dusmezdin. yanlis anlamazsan hangi yontemle korunuyordun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…