Valla ben olsam alelacele evlenince anlarım hamile olduğunu. Ama yapacak bir şey yok. Şu an 7 haftalıksın. Ev eşya nikah derken 4-5 hafta daha geçer 3 aylık olursun. Bebeği 6 aylık doğurdum dersen inanmaz kimse o zaman. Bir ay bile gecikseniz durum ortaya çıkar bence. Herkes anlar, ailende saf değil önce onlar anlar. Biraz kızıp sonra torunu görünce unuturlar o ayrı. Millet ne haltlar yiyor, unutulup gidiyor. Bir dönem zorluk çekeceksin belli. Yeterki densizin biri gelip ailene bir laf etmesin.Bu dediklerinizi ben kabul etmiyorum demedim ki. Sadece nikah ve yaşanacak ev çevremizdekiler için bir terslik olduğunu belli etmez mi sizce. Ben elalem anneme bbabama laf soylemesin diye bu kadar ince düşünüyorum.
Biliyorum içinizde uzun süredir bebek isteyenler var buraya bunları yazmaktan çekiniyorum ama başka da akıl danışacağım kimse yok. Korunuyorduk aslinda ama nasil oldu bilmiyorum. Nişanlımın ailesi biliyor dugunu yaza dusunuyorduk aslinda fakat ben karnim belli olmmadan dugun olsun istiyorum onlarda şu durumda maddi olarak düğün yapamayız diyorlar. Aileme de söyleyemem çok sertler ailemi kaybetmek istemiyorum sonuçta konu annem ve babam. Düğünsuz evlenmemi de kabul etmezler. Brbegi ogrenirlersede onlari tamamn kaybederim bunu biliyorum hicbir zaman affetmezler. Psikolojim allak bullak. Nişanlım bebeği aldırmak istemiyor ama ben çok kararsızim ailemin yuzunu yere bakıtmak istemiyorum çok illet bir sulalaem var anında dedikodu çıkarirlar. Bana bir yol gösterin. Bebek isteyip de olmayanlar bu konuyu okurlarsa uzulecekler biliyorum hepsinden Özür dilerim
Ağzınıza sağlık vallahi tam da söylemek istediklerini söylemişsiniz ve bana söyleyecek tek söz bırakmamışsınız; alkışlıyorum:)Valla hiç kusura bakmada bencilsin..İnsan düğün dernek için bebeğini öldürmeyi göze alabilir mi ya? Hadi sevgilim benden ayrıldı,beni bıraktı gitti hamileyim ortada kaldım desen anlıcamda nışanlısın ve nışanlın çocuğu aldırma diyor,sana sahip çıkıyor ve sen hala aldırmak için bahaneler mi üretiyorsun? Valla kardeşim madem gerektiği gibi korunamıyorsunuz o zaman yapmayacaksınız..Kimsenin cinsel yaşamını kınamam kendi hayatıdır..Ama bu en ufak birşeyde hemen kürtaja giden insanları kınıyorum..Ayıptır ya!! Gidip yağ bezesimi aldırıyorsunuz vücudunuzdan..Can bu ya can..Resmen katillik yani kusura bakmayın..Allah ıslah etsin inşallah...
bzimde bebegimiz omuyor ama bu dunyada herkez bisey icin sinaniyor senin sinavinda bu anma ne olursa olsun bebegine kiyma inan sonra pisman olursun sen kotu bisey yapmadin tamam erken davranmissin ama bebeginin sucu yok sevdin adamin prcasi bu dugunsuzde olur ama ilerde yaparsin ama cocugun donusu olmaz yazik onaBiliyorum içinizde uzun süredir bebek isteyenler var buraya bunları yazmaktan çekiniyorum ama başka da akıl danışacağım kimse yok. Korunuyorduk aslinda ama nasil oldu bilmiyorum. Nişanlımın ailesi biliyor dugunu yaza dusunuyorduk aslinda fakat ben karnim belli olmmadan dugun olsun istiyorum onlarda şu durumda maddi olarak düğün yapamayız diyorlar. Aileme de söyleyemem çok sertler ailemi kaybetmek istemiyorum sonuçta konu annem ve babam. Düğünsuz evlenmemi de kabul etmezler. Brbegi ogrenirlersede onlari tamamn kaybederim bunu biliyorum hicbir zaman affetmezler. Psikolojim allak bullak. Nişanlım bebeği aldırmak istemiyor ama ben çok kararsızim ailemin yuzunu yere bakıtmak istemiyorum çok illet bir sulalaem var anında dedikodu çıkarirlar. Bana bir yol gösterin. Bebek isteyip de olmayanlar bu konuyu okurlarsa uzulecekler biliyorum hepsinden Özür dilerim
Ahaha çok güldümRenksizgokkusagi iyice sacmalamissin!! Oldu olacak bide dövseydin! Kafasini kirip, tavana ters assaydin! Kiz bu durum icin fikir soruyor sen annesinin verebilecegi tepkiden beterini vermissin!lütfen kendinize gelin! Bide azarlayanlara, "size hak veriyorum" diyorsun. Insan ogludur bu beser sasar. Sanki kimse evlenmeden önce iliskiye girmiyormus gibi bir tavir sergilenmis burda. Artik ülke öyle hale gelmis ki, 4.- 5 aylik hamile iken evlenip bunu bide marifetmis gibi insanlara sergiliyorlar! Kiz zaten zor durumda bide sacma sapan azarlamalar yapip yangina körükle gitmekten vazgecilse iyi edilir!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?