Nişanlıyım ama evlenmek istemiyorum

posterior

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
161
132
103
Amasya
biliyorum yazdıklarımdan sonra beni çok aciz bulacaksınız ama gerçek. üç yıl önce tanıştığım erkek erkedaşımla evlenmek üzereyim kendisi çok iyi anlayışlı ama gelin görün ki ben sevemiyorum . o da bazen bunun farkında ikimizde öğretmeniz. ama ben cesaret edip söyleyemem ailem çevren okuldakiler hep muhazafakar kişiler böyle evlenecem. hayatta artık hiç bir şey beni heycanlandırmıyor, mutlu etmiyor. eski umutlu günlerime dönmek istiyorum. ayrılamam nişanlım çok üzülür onu üzmekte istemiyorum. lütfen akıl verin

Bu halde evlenseniz de olan adamcagiza olur. Uzulecekse de simdi uzulsun. Bosuna vaktini almayin nisanlinizin.

nişanlın üzülmesin diye sen bir ömür boyu mutsuz mu yaşayacaksın saçma

Cesaret edip söyleyemezsen ileride kim bilir mutsuz bir evliliği ayrılıkla sonlandırabilirsin..
Heyecan bitmiş anladığım kadarıyla..
Nasıl tanışmıştınız..

Çok yanlis bu yaptigin evlendikten sonra diyeceksin ki ah ne olacak ilk nisan atan ben miyim simdi 1ay 2ay uzersin sen de uzulursun bilemedin 1 yil uzulsun ama sen kendini de onu da omur boyu mutsuz edeceksin böyle y boşandıktan sonra (tamam evlenmekte var bosanmakta) baba evine doneceksin sorun etmez kimse mutlaka etmemeli de ama o dönüşün hoş olmayacak kimse kotu bir deneyim yasamak istemez bu konuda helede evlilik insanin hayatındaki en önemli karar. Saygi sevgi varsa ask demek bunun devamliligidir fakat saygin yoksa heleki onu uzmeye ömrünü çürütmeye kendini yipratmaya ve de yillarini heba etmeye hakkin yok. Allah yardimcin olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sevmediğin biriyle evlenme hem size hemde nişanlınıza yazık
ayrıca nişanlım farkın da demişsiniz o ne diyor peki

erkek arkadaşım daha öncede bir nişan atmış bu onu çok üzmüş aynı durumu yaşasın istemiyorum. ama kendimi işede veremiyorum canım hiçbir şey yapmak istemiyo

sevmiyorsan şimdi sölemezsen evlenince boşanırsın daha muhafazakar olur demi
pardon ama sizi zorla mı nişanlandırdılar ?? anlamıyorummm

nişanlım bazen soruyo beni seviyon mu diye. sevmiyorum diyemiyorum evet deyip geçiştiriyorum

Emin ol evliyken mutsuz olmaktan daha iyi bu önce ailenle konuş hatta annenden falan gir olaya sonra onlarla beraber ya da başbaşa nisanlinla konus

sevmiyorsan şimdi sölemezsen evlenince boşanırsın daha muhafazakar olur demi
pardon ama sizi zorla mı nişanlandırdılar ?? anlamıyorummm

değil tabi ki ailem tamamen bana bıraktı.ben nişanda istemiyordum ama bunu söyleyemedim .çok kötü bir durum kendime çok kızıyorum

Asla başkaları üzülmesin die kendini üzme. Unutma sen katlanabiliyorsan, onlarda katlanabilr. O halde bu gereksiz fedakarlık niye ??? (alıntıdır kendiler..:))

Evlilik cok farkli birsey hic belli olmuyor ki, evlenince bir bakiyorsun cok mutlusun, bir bakiyorsun tum hayalllerin suya dusmus, ici bombos bir dunyaya dusmussun. Nisan atmak cok cok cok zor bir karar, ben iyi bilirim, ben atamadim nisani, yapamadim, bir yigin olumsuzluga ragmen evlendim, simdi cok mutsuzum esimle, o da oyle de, belki o benim kadar takmiyor gorunuyor, icini bilmiyorum. Ben olsam senin yerinde hemen nisani atardim uygun bir sekilde, en fazla 1-2 yil uzulurdum, bocalardim ama kaldigim yerden devam ederdim. Keske zamani geri almak mumkun olsa da ben nisani atsam... Ben de senin gibi ogretmenim ustelik esim yuzunden meslegimi de yapamiyorum, geldik yurtdisina. Yani herkes kendi hayatindan ornek verir belki de, kimi vardir evlilik hayatindaki tum mutsuzluklari siler, kimi vardir evlenir isler daha da kotuye gider. Ama istemiyorsan zorlama, sevmeden olmuyor bu isler, cok kotu oluyor sonra, haberin olsun.

değil tabi ki ailem tamamen bana bıraktı.ben nişanda istemiyordum ama bunu söyleyemedim .çok kötü bir durum kendime çok kızıyorum

o zaman yolun yarısındasın şimdi dön,evlenince boşanmak dahamı iyi

Rosalone hakli (y) canim ya

Dunyanin sonu değil ya gençliğine yazik olur

Istemeye istemeye durumu bu raddeye getirmekle nisanlina da haksizlik yapmissin. Insan istemeden nasil nisanlanir anlamiyorum. Evlilik asamasinda zor bir durum ama nisanlanmamak zor birsey degil yani. Sevgiliymissiniz daha.

Ya istedigin gibi bitirirsin, ya da o kisiyi uzmeye hakkin olmaz. Evlendikten sonra en ufak birseyde "zaten istemeden evlendim" gibi birsey soylemeye hakkin yok. Bunu bil.
Karsindaki kisiyi evlilikte uzmektense, nisan boz, 3 gun uzulsun. O da kendine gore birini bulur, yoluna bakar. Adamin hayati kararmaz yani. Evlenip de sevgisizlikten problem yasamanin ya da sonra bosanmanin yaninda nisan acisi birsey degil.

Kusura bakmayın ama muhafazakarligi dusunuyorsunuz ama nisanlinizin kul hakkina girdiginizi düşünmüyor musunuz hem kendinizi hem onun hayatini cikmaza sokuyorsunuz madem sevmiyorsunuz nisanliza soyleyin birlikte konusarak halledin böylesi ikiniz icin de daha zor

Madem sevmiyosun , Madem heyecan bitmis. .....

Neden ikinizide mutsuz bir evlilige mahkum ediyosun
cevrem ne der diye dusunme ya cahil bir insanda degilsin.
ogretmensin , bir omur boyu cevrr senle dort duvar arasinda kalmicak....

evlendikten sonra mutsuz olmak ve karsindakinide mutsuz etmek cok daha hosmu...
o cevre dedigin kendi evinde mutlu mesut yasar.
Olan ikinize olur.

Yaa ben anlamıyorum hangi akılla sevmediğiniz adamla
nişanlanma cesaretinde bulunuyorsunuz?
Ya da nişanlanma cesareti bulup evlenme cesareti niye bulamıyorsunuz?

Ben tahmin edeyim..
Sevmiyor olsanız da sevilmek, değer görmek güzel bir duygu.
O gazla nişanlandınız.
Zamanla severim diye düşündünüz.
Ayrılırsam beni bir daha böyle seven biri karşıma çıkmayabilir diye bu insanla evlilik yoluna
acabalar içinde girdiniz.

Yaşasın bencillik!

Daha önce bir nişan atıp yaralanmış biri için ikinci bir darbe..

Bu kadar bencil olabilmek beni şaşırtıyor gerçekten..

Yazık nişanlınıza.
Ayrılın üzülsün kendisini sevmeyen biri ile evlense ne olur ki sonu yine üzüntü değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…