- 19 Eylül 2015
- 19
- 3
- 1
- 39
- Konu Sahibi eldivenbere
Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var. Nişanlıyım 1 yıldır birlikteyiz ve kendi aramızda hiçbir problemimiz olmadı şu ana kadar. Çok iyi giden bir ilişkimiz var tek bir şey dışında ! Sorun nişanlımın iyi niyetini fazlasıyla suistimal eden çok yakın arkadaşı ! Şöyle ki , çocuk işsiz , hiçbir zaman hesap ödemez , faturalarını ödeyemez para ister , kirasını ödeyemez destek ister ... Bizim seneye düğünümüz var ve şuana kadar biriktirdiğimiz 1 liramız bile yok. işin daha da kötüsü eksideyiz! Benim nişanlım kullanıldığını göremeyecek kadar iyi niyetli biri. Arkadaşına karşı gözleri tamamen kör olmuş durumda adam bugün bana kredi çek dese hayır diyemez. Geleceğimle ilgili endişe duyuyorum. Haksız mıyım ? Durum böyle olunca artık arkadaşından o kadar nefret etmeye başladım ki yüzünü bile görmek istemiyorum. Yemin ederim şuana kadar içtiği bir şişe suyun parasını bile çıkarıp vermedi ! Biz de durumu iyi olan insanlar değiliz , kredi çekip evimizi kurucaz. Lütfen fikir verin ben nişanlımı çok seviyorum bu konu dışında mükemmele yakın bir ilişkimiz var hiç kavga bile etmedik. Ama bu durumu nasıl aşacağımı bilmiyorum... Kullanıldığını göstermeye çok çalıştım bu durumdan rahatsız olduğumu da bellirttim ama ısrarla yapmaya devam ediyor ve hep bir bahanesi var o kadar çok seviyor ki o kişiyi canı gibi görüyor hiçbir ard niyet aramıyor. İşin kötüsü artık benden gizli gizli yapıyor ama ortaya çıkıyor. Fikirlerinize ihtiyacım var hem de çok ...