• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlıyım..kayınvalidemin hep eltimi savunması.napıcam?

HTML:
nişanlının ailesine çok yüz vermişssin.ne die yemek yapıp bulaşıkta yıkıyorsun anlıyamadım.bu nasıl iş?gidiosan yarım saat otur kalk evine git.seni daha çok kullanırlar böyle gidersen

Bi kendine gel sen ne olur, Ne bu samimiyet??
Daha evlenmemissin bile ... Sadece nisanlisin!!
Sen daha simdiden boyle taviz veriyosan ilerde neler neler olur...

Sanami kalmis bulasiklarini toplamak yemek yapmak
Bi zahmet cok sevdigi gelini totosunu kaldirsin ve yapsin..
evlendikten sonrada, kaynana diye dert yanarsin..
ama hiccc dert yanma cunku sen bastan cok yuz goz olmussun canim...

Birileri nisanlilik donemi , kendini hos gostercekse
Oda nisanlinin tarafi olmali.. Senin degil.

ben sizin orada iş yapmanızdan çok size olan tavırları beni rahatsız etti yani saygı yok sanki sevgi yok..eve gelen yardımcı gibi muamale yapıyorlar yazdıklarınızdan öyle anladım ben..k.valide sevgisiz saygısız sürekli eltiyi kayırıyo durumunda...elti canına minnet böyle sizin gibi iş yapacak olan elti gelceği için havalara uçuyordur eminim...
o apartmanda oturmama şansınız varmı acaba? eğer varsa en azından evlenmeden nişanlınıza söyleyin..eğer o apartmana gidersen çok ezilirsin..

tesekkur ederım benı anladıgınız ıcın..denicem sagolun.yasamadan kımse anlamıyor,gercekmi bunlar yazanlar var neden destek almak ıcın ugrasayım ki gercek olmasa herkes yasadıgını bılıyor.

yani birde mesafe koy, onları çok önemsemiyor gibi davran, bakalım nolcak, ben geç kaldım sen bari geç kalma kurtul ezilmekten, kolay gelsin

Back
X