Nişanlıyım ve korkuyorum

Anessa16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2021
21
-1
1
31
Merhaba. Ben nişanlıyım ve 5 ay sonra evlenıcem kayınvalidem ile alttı üstlü oturucaz. Kayınvalıdem. Aslında cok ıyı fakat cocuklarına aşırı düşkün ve biraz takıntıları varı.
Ben kendımı rahat hissetmiyorum aslındailk gelinim ve kızları yok kızada cok duskunler fakat özellıkle temızlık konusunda bıraz takıntıları var ben normal olarak yapmam gerekenlerı bılıyorum ama. Ne yazık ki sanırım begenmıyor bulasıklarına ellememı ıstemıyor fincanları yıkadıgım da tepkı gormustum. Bu yuzden sureklı tedırgınım nasıl. Hareket etmem gerektıgı konusunda zorlanıyorum kendı annem yapıcaksın dıyor ıkı annenın arasında kaldım ve altlı ustlunoturcagımız ıcın bana karısmadından da korkuyorum ya nısanlım arkamda durmazsa dıyede korkularım var

Sız hıc bu durumu yasadınız mı ve ne yaptınız

Merhaba. Ben nişanlıyım ve 5 ay sonra evlenıcem kayınvalidem ile alttı üstlü oturucaz. Kayınvalıdem. Aslında cok ıyı fakat cocuklarına aşırı düşkün ve biraz takıntıları varı.
Ben kendımı rahat hissetmiyorum aslındailk gelinim ve kızları yok kızada cok duskunler fakat özellıkle temızlık konusunda bıraz takıntıları var ben normal olarak yapmam gerekenlerı bılıyorum ama. Ne yazık ki sanırım begenmıyor bulasıklarına ellememı ıstemıyor fincanları yıkadıgım da tepkı gormustum. Bu yuzden sureklı tedırgınım nasıl. Hareket etmem gerektıgı konusunda zorlanıyorum kendı annem yapıcaksın dıyor ıkı annenın arasında kaldım ve altlı ustlunoturcagımız ıcın bana karısmadından da korkuyorum ya nısanlım arkamda durmazsa dıyede korkularım var

Kayınvalidenizle altlı üstlü oturcaksanız bence korkun zaten.

Eviniz, kapiniz ayri fincanına dokunmayin fincaniniza da dokundurtmayin madem.
Sizin beklentiniz karşılayamam o yüzden mutfaginiza girmiyorum de geç.
Misafir gibi git, misafir gibi gelsinler.
Temiz temiz mesafeli takılın. Ohh mis!
Böyle olcağına inansam hiç korkmam ki ilk gelinim ve kızları yok birde altlı üstlü olunca mesafeli olunmaz ki 🤷

Böyle olcağına inansam hiç korkmam ki ilk gelinim ve kızları yok birde altlı üstlü olunca mesafeli olunmaz ki 🤷

Ha sunu bileydin.
Altli üstlü oturmayı kabul etmekle hata etmişsin.
İstesen mesafe koyarsın ama güzellikle olmayacak kesin.
Ayrica duzen, temizlik takıntısı olan insan her isini kendi yapacak mecbur. Bastan söylemekte fayda var.

Altlı üstlü oturmak bile bile intihar etmek demek, hayatını mahvederler

Kabul etmekten başka sans bırakmadılar ki 🤷 elimiz mahkumdu
Niye, yaşadığınız şehirdeki tüm daireleri kayınvalideniz mi kiraladı? Başka ev mi yok? Eşimin ailesinin de bize verecek evleri vardı. Ben o semti sevmediğimi söyledim, konu kapandı mesela.

Nie yıkadın yıkamasaydın zaten yorgunsun nıe zahmet ettın dedı ama tekrarlıyarak
Kotu bir sey dememis, bu yorum sizin işinizi begenmedigini gostermez. Fincan sonuçta atla deve degil. Begenmediyse sizden sonra yikar tekrardan.

Niye, yaşadığınız şehirdeki tüm daireleri kayınvalideniz mi kiraladı? Başka ev mi yok? Eşimin ailesinin de bize verecek evleri vardı. Ben o semti sevmediğimi söyledim, konu kapandı mesela.
Sans bıze sızın ko kadar gulmedı. Evlerı varken kıraya gıtmeyı bende ıstedım ama ılk oglu ılk gelını. O ladar ev varken kırada oturmamza ızın verılmedı

Back
X