• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıyım ve korkuyorum

Sans bıze sızın ko kadar gulmedı. Evlerı varken kıraya gıtmeyı bende ıstedım ama ılk oglu ılk gelını. O ladar ev varken kırada oturmamza ızın verılmedı
Ben de ilk gelinim ve görümcem yok. Ne oluyorsa. İzin istemişsiniz demek ki, izin isterseniz onlar da vermezler tabii. Nişanlınızla konuşup böyle böyle diyecektiniz. Şimdiden geçmiş olsun. 🥴

Ben de ilk gelinim ve görümcem yok. Ne oluyorsa. İzin istemişsiniz demek ki, izin isterseniz onlar da vermezler tabii. Nişanlınızla konuşup böyle böyle diyecektiniz. Şimdiden geçmiş olsun. 🥴
Evet bızde nısanlımla konustuk ama. Oda kira için ikna edemedi ya aıle apartmanı yada. Kayınvalıdenın alt katı 🤷

Cocuk musunuzda izin alma ihtiyaciniz var Istediginiz yerde oturtmak icin ?

Allah askina ya, niye simdiden hayatinizi zehir ediyorsunuz kendinize
Tabıkı ızın ıstemedık razı gelmedıklerın de ne yapapabılırdık. Bızde kıra dedık ama secenek sunuldu ya teyzeler ve ananenın oldugu bına ya kayınvalıdenın alt katı

Kotu bir sey dememis, bu yorum sizin işinizi begenmedigini gostermez. Fincan sonuçta atla deve degil. Begenmediyse sizden sonra yikar tekrardan.
Tanımıs olsaydınız anlardınız :( yaa o soyluyo ama anlıyosun yada onu bıldıgın ıcın o pskolejıye gırıyorum

Tabıkı ızın ıstemedık razı gelmedıklerın de ne yapapabılırdık. Bızde kıra dedık ama secenek sunuldu ya teyzeler ve ananenın oldugu bına ya kayınvalıdenın alt katı
E kira diyebilirdiniz ne diyebilirdiniz ki?

Nişanlınız rüştünü ispatlayamamış bu durumda.
Adamın/sizin oturacağınız eve karar veriyorlar.

Fincanlar en masum konu olur bundan sonra.

Çalışın bari en azından daha az muhatap olursunuz. Çalışmanıza izin verirler mi?
İlk ben çalısmayı dusunmuyodum ıhtıyacımız olmadıgı ıcın ama kabul ettırdım nısanlımada ısımın rahat oldugunu çok sukur çalısıcam. Uyumlu ınsanım ama herkes gbı benımde sabrım var kendımden de korkuyorum 😔

Merhaba. Ben nişanlıyım ve 5 ay sonra evlenıcem kayınvalidem ile alttı üstlü oturucaz. Kayınvalıdem. Aslında cok ıyı fakat cocuklarına aşırı düşkün ve biraz takıntıları varı.
Ben kendımı rahat hissetmiyorum aslındailk gelinim ve kızları yok kızada cok duskunler fakat özellıkle temızlık konusunda bıraz takıntıları var ben normal olarak yapmam gerekenlerı bılıyorum ama. Ne yazık ki sanırım begenmıyor bulasıklarına ellememı ıstemıyor fincanları yıkadıgım da tepkı gormustum. Bu yuzden sureklı tedırgınım nasıl. Hareket etmem gerektıgı konusunda zorlanıyorum kendı annem yapıcaksın dıyor ıkı annenın arasında kaldım ve altlı ustlunoturcagımız ıcın bana karısmadından da korkuyorum ya nısanlım arkamda durmazsa dıyede korkularım var

Sız hıc bu durumu yasadınız mı ve ne yaptınız
Sizde kendi mutfağınıza sokmazsınız olur biter, madem o beğenmiyo sana bu yüznden tepki veriyo sende artık mutfağına giremiyosundur kesin.
Oyuzden sende sokmaa otur anne sen içerde ben başımda duran sevmiyorum de ..
cidden mesela ben hoşlanmam yemek yaparken yada bişi yaparken yanımda durup beni izlesin

E kira diyebilirdiniz ne diyebilirdiniz ki?

Nişanlınız rüştünü ispatlayamamış bu durumda.
Adamın/sizin oturacağınız eve karar veriyorlar.

Fincanlar en masum konu olur bundan sonra.
Bizde bunun farkındayız ama. Nısanlımında kendınce sebeplerı var.
Aslında oda farkında ama elınden gelen bısey yok

İlk ben çalısmayı dusunmuyodum ıhtıyacımız olmadıgı ıcın ama kabul ettırdım nısanlımada ısımın rahat oldugunu çok sukur çalısıcam. Uyumlu ınsanım ama herkes gbı benımde sabrım var kendımden de korkuyorum 😔
Kendinizden korkmanıza gerek yok. Nişanlınızdan korkun bence. Ana kuzusu belli ki. Bursa’da hangi semtte bu aile apartmanı? Bari güzel bir yer olsun. 😐

Sizde kendi mutfağınıza sokmazsınız olur biter, madem o beğenmiyo sana bu yüznden tepki veriyo sende artık mutfağına giremiyosundur kesin.
Oyuzden sende sokmaa otur anne sen içerde ben başımda duran sevmiyorum de ..
cidden mesela ben hoşlanmam yemek yaparken yada bişi yaparken yanımda durup beni izlesin
Haklısınız bende sevmıyorum. O bana tepkı verdıgı ıcın ve o pskolejıyı bana hıssettırdıgı ıcın rahat hareket edemıyorum nepmam gerektıgını bılmıyormus konumuna dusuyorum daha once dedım basımda dıkılıyodu guvenmıyodu sanırsam sen gıt ıcıne sınmıyosa bende gıdınce nasıl ıstıyorsan oyle yap dedım

İlerde konular açarsınız burada. Baştan yanlış bir adım atmışsınız. Sürekli kontrol altında olacaksınız, yemek genelde orada yenilecek, fazla baş başa olamayacaksınız, gidişleriniz- gelişleriniz sorulacak.
Burada o kadar aynı apartman konusu açıldı, ben mutlu olup anlatanı görmedim.

Evet bızde nısanlımla konustuk ama. Oda kira için ikna edemedi ya aıle apartmanı yada. Kayınvalıdenın alt katı 🤷
valla boyle bir topa girilmez .eve gidip kavga edip yuz goz olmaktansa bastan resti cekin .inanin uzun vade de herkes daha mutlu olur .ikna edemedim de cok garip geliyor bana gelmisim kac yasina .neyine ikna edemicem canim ister sehir degistiririm yani boyle goz gore sorun yasanacak gibi geliyor

Haklısınız bende sevmıyorum. O bana tepkı verdıgı ıcın ve o pskolejıyı bana hıssettırdıgı ıcın rahat hareket edemıyorum nepmam gerektıgını bılmıyormus konumuna dusuyorum daha once dedım basımda dıkılıyodu guvenmıyodu sanırsam sen gıt ıcıne sınmıyosa bende gıdınce nasıl ıstıyorsan oyle yap dedım
Ahhh allah sabır versin cidden zor bi durum daha nişanlıyken böyle evlenince ne olur, bide aynı binada, inşallah nişanlın evlenince yanında duru değişmez🙏🏻🙏🏻🙏🏻

İlerde konular açarsınız burada. Baştan yanlış bir adım atmışsınız. Sürekli kontrol altında olacaksınız, yemek genelde orada yenilecek, fazla baş başa olamayacaksınız, gidişleriniz- gelişleriniz sorulacak.
Burada o kadar aynı apartman konusu açıldı, ben mutlu olup anlatanı görmedim.
Bu kadarına ne ben nede nısanlımın ızın vercegını sanmıyorum . Bu kadarı oldugunda. Olucakları yasamak ıstıyceklerını sanmıyorum.

Bu kadarına ne ben nede nısanlımın ızın vercegını sanmıyorum . Bu kadarı oldugunda. Olucakları yasamak ıstıyceklerını sanmıyorum.
Siz bir şey yapamazsınız, kendinizi kandırmayın. İnşallah anlayışlı insanlardır da sorun yaşamazsınız.

Tanımıs olsaydınız anlardınız :KK43: yaa o soyluyo ama anlıyosun yada onu bıldıgın ıcın o pskolejıye gırıyorum
Bir iki kez daha boyle yaparsa dokunmazsiniz. Nasilsa benim yapmami istemiyorsun anne dersiniz. Baska biri olsa evini temizletir köle gibi kullanir. Bosverin iş bilmiyor olmak daha iyi.

Back
X