Öncelikle evlenme kararı almış iki yetişkin nerede oturacağına kendileri karar verebilir. Nişanlınız ailesinde ayrışıp yetişkin olamamış. Açıkcası oturacağı ev için izin isteyen adama saygı falan duymazdım.
Yaşayacağınız sorunlar bariz belli. Yemekler bir yensin isteyecekler. İlk gelinsiniz, ilk torun falan sürekli içli dışlı olmak isteyecekler. Özgür olamayacaksınız. Nereye gittin, kim geldi sürekli sorgu sual içinde olacaksın. Büyük konuşmuyorum ve bunu eşime de kaç kez söyledim, bedava villa verseler,üzerime yapsalar gel otur deseler, aynı mahalle, aynı semtte bile oturmam.Bakın ben aynı semtte oturmam diyorum, siz aynı bina diyorsunuz. Bizim evler uzak olmasına ragmen sorun yaşadık. Bizimkide ogluna çok düşkün. Sizin evler yakın,mezafede koyamayacaksınız. Yol yakınken diretin ve aynı binaya çıkmayın. Yoksa boşanma aşamasına bile gelirsiniz. İnanın sinirlerini kaldırmaz. Psikolog Fatih civelekoglunun aile apartmanı ile ilgili videosu var, tavsiye ederim dinleyin. Ayrıca
S
Sunshine1
aynı binada oturuyor. Size olumsuz yönlerini yazsın. Yol yakınken bence vazgecin. Yoksa cok konu acarsınız.