• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıyım ve korkuyorum

Sans bıze sızın ko kadar gulmedı. Evlerı varken kıraya gıtmeyı bende ıstedım ama ılk oglu ılk gelını. O ladar ev varken kırada oturmamza ızın verılmedı
Oooo izin mi alıyorsunuz bunun için.. o zaman size ilerde daha nelere izin vermez bu kadın. Her şeyi kabul mu edeceksiniz izin vermiyor diye

Bence sen altlı üstlü oturmak ve kayınvalidenle samimi olmak istiyorsun. Oh ne güzel mesafe diyenleri dinlemiyorsun o yüzden kızım canım kızım muhabbeti istiyorsun. Korkun da aslında ya beni sevmezse korkusu

Merhaba. Ben nişanlıyım ve 5 ay sonra evlenıcem kayınvalidem ile alttı üstlü oturucaz. Kayınvalıdem. Aslında cok ıyı fakat cocuklarına aşırı düşkün ve biraz takıntıları varı.
Ben kendımı rahat hissetmiyorum aslındailk gelinim ve kızları yok kızada cok duskunler fakat özellıkle temızlık konusunda bıraz takıntıları var ben normal olarak yapmam gerekenlerı bılıyorum ama. Ne yazık ki sanırım begenmıyor bulasıklarına ellememı ıstemıyor fincanları yıkadıgım da tepkı gormustum. Bu yuzden sureklı tedırgınım nasıl. Hareket etmem gerektıgı konusunda zorlanıyorum kendı annem yapıcaksın dıyor ıkı annenın arasında kaldım ve altlı ustlunoturcagımız ıcın bana karısmadından da korkuyorum ya nısanlım arkamda durmazsa dıyede korkularım var

Sız hıc bu durumu yasadınız mı ve ne yaptınız
Aynı binaya gelin gittiğine pişman edecekler seni , kaç kaç kaç , burdaki konuları okumuyor musunuz? Bile bile lades sonra gelip burda sızlanmayın...

Tabıkı ızın ıstemedık razı gelmedıklerın de ne yapapabılırdık. Bızde kıra dedık ama secenek sunuldu ya teyzeler ve ananenın oldugu bına ya kayınvalıdenın alt katı
Ölümlerden ölüm beğen demişler yani, bu kafa ile çok çekeceksiniz, ne demek izin vermediler, Allah aşkına biraz iradeli olun yaa...

Sans bıze sızın ko kadar gulmedı. Evlerı varken kıraya gıtmeyı bende ıstedım ama ılk oglu ılk gelını. O ladar ev varken kırada oturmamza ızın verılmedı
Izin verilmedi ve koca adayiniz boyun büktüyse geçmiş olsun. Daha da arkanizda durmaz.

Merhaba. Ben nişanlıyım ve 5 ay sonra evlenıcem kayınvalidem ile alttı üstlü oturucaz. Kayınvalıdem. Aslında cok ıyı fakat cocuklarına aşırı düşkün ve biraz takıntıları varı.
Ben kendımı rahat hissetmiyorum aslındailk gelinim ve kızları yok kızada cok duskunler fakat özellıkle temızlık konusunda bıraz takıntıları var ben normal olarak yapmam gerekenlerı bılıyorum ama. Ne yazık ki sanırım begenmıyor bulasıklarına ellememı ıstemıyor fincanları yıkadıgım da tepkı gormustum. Bu yuzden sureklı tedırgınım nasıl. Hareket etmem gerektıgı konusunda zorlanıyorum kendı annem yapıcaksın dıyor ıkı annenın arasında kaldım ve altlı ustlunoturcagımız ıcın bana karısmadından da korkuyorum ya nısanlım arkamda durmazsa dıyede korkularım var

S Sienatan

S Sienatan canım baksana başını yakacak bu kız yaa.

Öncelikle evlenme kararı almış iki yetişkin nerede oturacağına kendileri karar verebilir. Nişanlınız ailesinde ayrışıp yetişkin olamamış. Açıkcası oturacağı ev için izin isteyen adama saygı falan duymazdım.
Yaşayacağınız sorunlar bariz belli. Yemekler bir yensin isteyecekler. İlk gelinsiniz, ilk torun falan sürekli içli dışlı olmak isteyecekler. Özgür olamayacaksınız. Nereye gittin, kim geldi sürekli sorgu sual içinde olacaksın. Büyük konuşmuyorum ve bunu eşime de kaç kez söyledim, bedava villa verseler,üzerime yapsalar gel otur deseler, aynı mahalle, aynı semtte bile oturmam.Bakın ben aynı semtte oturmam diyorum, siz aynı bina diyorsunuz. Bizim evler uzak olmasına ragmen sorun yaşadık. Bizimkide ogluna çok düşkün. Sizin evler yakın,mezafede koyamayacaksınız. Yol yakınken diretin ve aynı binaya çıkmayın. Yoksa boşanma aşamasına bile gelirsiniz. İnanın sinirlerini kaldırmaz. Psikolog Fatih civelekoglunun aile apartmanı ile ilgili videosu var, tavsiye ederim dinleyin. Ayrıca S Sunshine1 aynı binada oturuyor. Size olumsuz yönlerini yazsın. Yol yakınken bence vazgecin. Yoksa cok konu acarsınız.

Bence sen altlı üstlü oturmak ve kayınvalidenle samimi olmak istiyorsun. Oh ne güzel mesafe diyenleri dinlemiyorsun o yüzden kızım canım kızım muhabbeti istiyorsun. Korkun da aslında ya beni sevmezse korkusu
Evet bunun olabılceğıne ınanıp bunu bekledım ama sonra gordum kı bu boyle olmucak sen ne yaparsan yap o senı gormucek ne olursan ol elsın ıste

Öncelikle evlenme kararı almış iki yetişkin nerede oturacağına kendileri karar verebilir. Nişanlınız ailesinde ayrışıp yetişkin olamamış. Açıkcası oturacağı ev için izin isteyen adama saygı falan duymazdım.
Yaşayacağınız sorunlar bariz belli. Yemekler bir yensin isteyecekler. İlk gelinsiniz, ilk torun falan sürekli içli dışlı olmak isteyecekler. Özgür olamayacaksınız. Nereye gittin, kim geldi sürekli sorgu sual içinde olacaksın. Büyük konuşmuyorum ve bunu eşime de kaç kez söyledim, bedava villa verseler,üzerime yapsalar gel otur deseler, aynı mahalle, aynı semtte bile oturmam.Bakın ben aynı semtte oturmam diyorum, siz aynı bina diyorsunuz. Bizim evler uzak olmasına ragmen sorun yaşadık. Bizimkide ogluna çok düşkün. Sizin evler yakın,mezafede koyamayacaksınız. Yol yakınken diretin ve aynı binaya çıkmayın. Yoksa boşanma aşamasına bile gelirsiniz. İnanın sinirlerini kaldırmaz. Psikolog Fatih civelekoglunun aile apartmanı ile ilgili videosu var, tavsiye ederim dinleyin. Ayrıca S Sunshine1 aynı binada oturuyor. Size olumsuz yönlerini yazsın. Yol yakınken bence vazgecin. Yoksa cok konu acarsınız.
Size hak veriyorum ama artık bu konuda yapcagım nıseybyok ben yeteronce dırendım benı anlıyan bı aiemde olmadıgı ıcın tek basıma anlamsız oldu cabam benım aılrmde mesafe konulmaz vs dıyor aılemde erkek arkadasımda yapımı bılıyor gittiği yere kadar. Gider kımse bosanmak ıcın evlenmıyor ama bız aıle olmazsak. Bnde kendımı bu yolda heba edemem . Zaten kendısı de goruyor

Ya kendinize bunu neden yapıyorsunuz, olacaklar belli değil mi 🤦🏻‍♀️ Buraya en fazla 6 ay sonra konu açmaya başlarsınız. Engelleyemiyorsanız tepkilerini ölçün bari karışacak gibiyse hele hele nişanlın seni koruyamayacaksa sakın hayatını bile isteye karartma
Aslında arkamda oldugunu goruyorum ama. Bı soz vardır ıt enıgıne er yada gec doner dıye.
Sonra dıyorum elin iyisi mi var. Sanırım artık kendımle cebelleşiyorum aileside bi bakıyosun cok ılgılı. Anlayıslı bı bakıyorsun karısacak gbı kendı aılemde olsun mesafe konulmaz anahtarını dahı vermelısın dıyor ama nısanlım bu konuda benden once yorumunu yapıyor ksrsı ama aynı sofrada kasık sallmadıkca kımse kımseyı tanımıyor

Siz yurek mi yediniz? Simdiden kolay gelsin size daha cok konu acacaksiniz.

İsıniz cok zor halen bu yasta izinle hareket ediyorsa eşiniz.

Eşime de ev alındı kendilerine yakın bir yer ama satıp baska yer aldık bu kadar basit.

Insallah oyle olmaz cadı cadıyı gorunce sopasını saklarmıs

Iste onu yapabilmeniz icin kendi evinizde oturmaniz lazim. Kayinvalide evinde degil. Cok pembe hayalleriniz var umarim uzulmezsiniz. Bol sans diliyorum size cok ihtiyaciniz olacak belli.

Back
X