nişanlıyım ..yalnızca pişmanlık duysun:(

alk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
323
8
96
Nevşehir
arkadaşlar nişanlıyım ve çok kötü gidio nişanlılığım

aramız gittikçe açılıo,çok düzeltmeye çalıştım ama bi türlü başarılı olamadım
yalnızca bana yaptığı hataları görüp kendi pişmanlığını yaşasın ve bana karşı kaybetme korkusu olsun istiorum,,
bu sitede giripte bakmadığım yazı kalmadı nerdeyse tüm tavsiyeleri okudum azda olsa işede yaradı gerçekten,bende uyguladım çünki.okadar çaresiz durumdayımki her sölenene kulak kabarttım ve yaptımda..
aslında şimdide pişman olup beni kaybetme korkusuyla olsun istiorum

bunu nasıl yapabilirim..bu çaresiz olduğum dönemde ne yapmalıyım
eğer böle olmaya devam ederse düğünden sonra boşanmayı düşünüorum ama boşanmak yerine gelinliğimi huzur içinde giyip sonsuz bi evliliğim olsun istiorum..

çok çabaladım ama bıkmışta değilim yeterki pişman olsun istiorum.çünki pişman olursa düzelir die düşünüorum..

arkadaşlar önerileriniz varmı ? lütfen

neden düğünden sonra boşanmayı düşünüyorum diyorsunki?? nişan atarsın yani boşanmaktan bin kat iyidir.

neden düğünden sonra boşanmayı düşünüyorum diyorsunki?? nişan atarsın yani boşanmaktan bin kat iyidir.

haklısın ama benim çevrem biraz tutucudur.mecbur olduki boşanma olucaksa düğünden sonra olması daha bi göze batmaz..
nişanı attım bidefasında baskı aldım tekrar taktım..bende aslında nişanlımı seviorum ama yaptığı hatalardan dolayı pişman olsun die uğraşıorum..

beni içden içe kaybetme korkusu olsun istiorum..akrep burcu kendisi,bu burçta olanlar kaybetme korkusu yaşarmış ama ben daha göremedim..

kimse boşanmak için ne nişanlanır nede nikahlanır..ama düzelsin istiorum işte ..öle işte

çok iyi anlıyorum canım seni
ama olumsuz düşünme sonuçta belki belli etmiyordur ama seni kaybetmeyi istemez istese neden seninle bi hayatı paylaşmak için adım atsın
ne yapıyor da telafi etmiyor
ya da seni kaybetme korkusu olmadığını nerden anladın

bişey olsa ani tepki verio sanki bana tahammülü yok gibi ama laf sevgiye gelince seni seviorum dio..kendi hatalarını görmüo yada görmek istemio.

ya aslında en garibide ben ne yapsam aynısını bana yapıo..ben hatalarımızı görelim desem o suçu bana atıo..

kaybetme korkusuna gelincede,,ay olduki kavga ettik hemen arkasını dönüyo ve kaçıo hiiiç mücadele etmio.yada beni kazanmak için hiçbişi yapmıo yaa
pişman nasıl edebilirim ?

Madem evlendikten sonra bosanirim diyorsun, ozaman hic evlenme, bu düsünceyle zaten nereye kadar?!
Neden kaybetme korkusu olsun istiyorsun, eger seni seviyorsa zaten öyle bir korkusu vardir.
Kader yazilmis ama kaderi birtek dua degistirebilir, o yüzden sen Allaha bol bol dua edeceksin.
Eger gercekten seviyorsa, zaten hicbir sepebten gitmez.
Ama degismesini istiyorsan ve eger degismiyorsa, yol yakinken dönmek gerekir.
Herseyin hayirlisi olur Insallah kardesim.

nişanı bozamak yuvanı yıkmaktan çok çok çok çok çok çok çok daha iyidir...
olmayacağını anladıysan bence yıpratma kendini...
zaman herşeyin ilacı

Gerçekten zor bir durum ama şunu söylemem gerek çevre baskısını düşürnüp hayatını karartma insanlar 1 gün konuşur 2 gün konuşur 1 ay konuşur sonra unutulu gider ama sen yaşadıklarınla kalırsın eğer sevgisinden emin değilsen bişeylerden süpheleniyorsun ayrıl seni seviyorsa seninle bir ömür geçirmek istiyorsa zaten senden ayrılmamak için elinden geleni yapar ama her harikarda durumu yaşayan sensin en iyi tahlili sen yaparsın.

günlerce secdeye varıp dua edişimi bilirim.geceleri bi huzursuzlukla kalkıp dua edişimi bilirim inan allaha öle bi sığınmışımki ,biliorumki rabbim beni görüo.şükürler olsun..

kaybetme korkusu olsaydı arkasını herdefasında mücadele etmeden dönmezdi yada bi iki şey yaptıktan sonra tmm pes ettim demezdi..

beni yaradana bol bol dua ediorum tabiki edicemde çünki son söz allahın..onun kudretine kalmış o ne isterse o olur..

nişanlımın sevip sevmediğini bazen bocalayarak sorguluorum kendime.belkide sevio ama hadi pişman olsunda hatalarını görsün istiorum

ben yol yakinken dönemiorum işte ..atamalar yüzünden erken nikah kıydık düğünde 2012 de..şimdide nikahı bozup geri dönüş yapanıorum yapabilmem için düğünden sonra ancak boşanabilirim.ama boşanmak istemioorumm

nasıl pişmanlık yaşatabilirim o önemli

nişanı bozamak yuvanı yıkmaktan çok çok çok çok çok çok çok daha iyidir...
olmayacağını anladıysan bence yıpratma kendini...
zaman herşeyin ilacı

6 aydır zaman zaman dedim ama verimini alamadım..
nişanı bozmak yuvanı yıkmaktan çok çok daha iidir demişsiniz bu çok doğru tşk ederim..

nişanı atamazken nasıl ayrılacaksın cnm inan yuva yıkımından daha kolay atlatılır boşver umutsuz vakaysa ama umut varsada bukadar için acıtmazdı bence yol düzlüğe çıkabilirken boşver evlendikten sonra inan çoooooookkkkkkkkkkkkkk kötü olur

benim kuzeniminde nişanı bozulmuştu vala 1 2 3 ay diil yıllar geçti hala kuzenim konuşuluo
çevre çok kötü baskı halinde olabilio.

ben bu duruma düşersem kafayı sıyırırım..bide çok hassasımdır..

son günlerde uzak olmaya meşkulmişim gibi olmaya çalışıorum belki özler yada tek kaldığında düşünme fırsatı olur die.ama ne kadar doğru yapıorum bilmiorum

tekrar söylüyorum zaman herşeyin ilacı...
aylardır sabretmişsin olmamış...
şimdi nişanı bozsan bi kaç ay takarsın kafaya unutur gidersin bu yöndende zaman herşeyin ilacı yani....
hem öyle kolay değil ha deyince boşanmak...
elin kapısında ömür boyu ağlayacağına babanın evinde 3 ay ağlarsın biter gider....
iyi düşün ben nişan atacak kadar cesur kızları hep taktir etmişimdir...

evlendikten sonra bu korktuğun dedikodular daha kötü olacak çok daha kötü ve acımazsısz

ona kaybetme duygusunu yaşatman için. bir numaralı kuran: bir iyi davran bir kötü davran.

mesela 2 kere iyi davran sonra 1 kere kötü davran. 3 kere iyi davran bir kere kötü davran.

böyle bur işler.

çok ayıp bir söz var ama kesinlikle doğru: deveyi diken, insanı üzen (burda başka bir söz var yazamadım) :)

canını sıkma. kimse senden kıymetli değil. Allah ne yazdıysa o olur. bir şans daha ver bu bi iyi bi kötü davranarak. baktın olmuyo. boş ver gitsin.

başkaları için yaşama. gelinliğin üzerinde olsa, eğer içine sinmediyse çıkar ya. başkaları yüzünden ömür boyu mutsuz mu olacaksın.? sen kime karışıyosun da sana karışıyolar? lütfen arkadaşlar, başkaları için "şöyle yapamam, böyle yapamam, elalem ne der." gibi şeyler düşünmeyin ya. insanlara bu kadar çok değer vermeyin. onlar size değer verseler size zaten ne karışırlar ne laf söyleler.

umut vardır die uğraşıorum ,belki bi açık kapı vardır die

gelinliğimi huzur içinde giyeyim başkada bişi istemiorum

ya bu konuşanların dilini eşek arısı soksun. ne diyelim bunlara başka bilmem ki? kız nişan bozunca noluyomuş? hayret bişey. evlenip dayak yese, mutsuz olsa, bu konuşanlar, alkışlıycaklar herhalde.

benim çok yakın bir arkadaşım bu şekilde evlendi. sırf babasının korkusundan nişanı atamadı ama önceden sevdiği adamı nişandan sonra sevmemeye başladı ve sevmeden de evlendi. şimdi iki aylık evli ama çok çok mutsuz. biraz özel olacak ama cinsel hayatları da bir haftada sona ermiş, yanyana bile gelmek istemiyorlar. evi zindan gibi, can sıkıntısından patlıyor, konuşacak kimsesi yok. berbat bir hayat yani ve çok pişman keşke nişanlıyken bitirseydim diyor çünkü evlenince hiçbirşey düzelmiyor aksine daha da kötüye gidiyor.

ailemi üzmeye dayanamam..onlarda çok ağır üzülürler..evin tek kızıyım die üstüme aşrı titrerler böle bi durumda düşünemiorum bile..
zaten ailem için çoğu şeyi yuttum..kötü bi durumda baba evinde ağlamaya dayanamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…