neden düğünden sonra boşanmayı düşünüyorum diyorsunki?? nişan atarsın yani boşanmaktan bin kat iyidir.
çok iyi anlıyorum canım seni
ama olumsuz düşünme sonuçta belki belli etmiyordur ama seni kaybetmeyi istemez istese neden seninle bi hayatı paylaşmak için adım atsın
ne yapıyor da telafi etmiyor
ya da seni kaybetme korkusu olmadığını nerden anladın
Madem evlendikten sonra bosanirim diyorsun, ozaman hic evlenme, bu düsünceyle zaten nereye kadar?!
Neden kaybetme korkusu olsun istiyorsun, eger seni seviyorsa zaten öyle bir korkusu vardir.
Kader yazilmis ama kaderi birtek dua degistirebilir, o yüzden sen Allaha bol bol dua edeceksin.
Eger gercekten seviyorsa, zaten hicbir sepebten gitmez.
Ama degismesini istiyorsan ve eger degismiyorsa, yol yakinken dönmek gerekir.
Herseyin hayirlisi olur Insallah kardesim.
nişanı bozamak yuvanı yıkmaktan çok çok çok çok çok çok çok daha iyidir...
olmayacağını anladıysan bence yıpratma kendini...
zaman herşeyin ilacı
Gerçekten zor bir durum ama şunu söylemem gerek çevre baskısını düşürnüp hayatını karartma insanlar 1 gün konuşur 2 gün konuşur 1 ay konuşur sonra unutulu gider ama sen yaşadıklarınla kalırsın eğer sevgisinden emin değilsen bişeylerden süpheleniyorsun ayrıl seni seviyorsa seninle bir ömür geçirmek istiyorsa zaten senden ayrılmamak için elinden geleni yapar ama her harikarda durumu yaşayan sensin en iyi tahlili sen yaparsın.
nişanı atamazken nasıl ayrılacaksın cnm inan yuva yıkımından daha kolay atlatılır boşver umutsuz vakaysa ama umut varsada bukadar için acıtmazdı bence yol düzlüğe çıkabilirken boşver evlendikten sonra inan çoooooookkkkkkkkkkkkkk kötü olur
benim kuzeniminde nişanı bozulmuştu vala 1 2 3 ay diil yıllar geçti hala kuzenim konuşuluo
çevre çok kötü baskı halinde olabilio.
ben bu duruma düşersem kafayı sıyırırım..bide çok hassasımdır..
son günlerde uzak olmaya meşkulmişim gibi olmaya çalışıorum belki özler yada tek kaldığında düşünme fırsatı olur die.ama ne kadar doğru yapıorum bilmiorum
tekrar söylüyorum zaman herşeyin ilacı...
aylardır sabretmişsin olmamış...
şimdi nişanı bozsan bi kaç ay takarsın kafaya unutur gidersin bu yöndende zaman herşeyin ilacı yani....
hem öyle kolay değil ha deyince boşanmak...
elin kapısında ömür boyu ağlayacağına babanın evinde 3 ay ağlarsın biter gider....
iyi düşün ben nişan atacak kadar cesur kızları hep taktir etmişimdir...
evlendikten sonra bu korktuğun dedikodular daha kötü olacak çok daha kötü ve acımazsısz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?