nişanlıyım ..yalnızca pişmanlık duysun:(

canım sen kaç yaşındasın ufaksın sanırım. ama zamanla yaşadıkça öğrenirsin. bu hayatta kimse için yaşamıcaksın öncelik her zaman sen olucaksın sen mutluysan etraffını anca mutlu edebilirsin. bu kadar ümitsiz olduğun bi adamla sakın evlenme sakınnnnnn

ooo arkadasıonada tam yontmalık adam denk gelmiş..allah yardım etsin vala

amin. o da gittiği yere kadar gidecek diyor işte de bakalım hayırlısı olsun diyoruz biz de. canım acaba nişanlın da seni elde etmenin verdiği bir rahatlık mı var? bu rahatlığı nasıl olsa beni terkedemez diye düşündüğü için mi yoksa? onu en azından ailen için bırakmayacağını bildiği için olabilir mi?

peki sonuç hiçmi olumlu olmaz ...nasıl daha kötüsü olur..
bilmediğimden soruorum,,

soracaksın tabiki biz ne çözümler aradık neler neler yaptık...
sonuç bazen çok nadir olumlu olur onu ben kısmen başardım...
var elimde bi tane olumlu sonuçlar alınabilmiş bi adam kocam olur kendisi...
ama herkes aynı değil tabi...
neler neler yaşadım...
şimdi mutluyum ama şimdiki aklım evlenmezdim hiç yıpratmazdım kendimi hatta boşardım yaptıklarından dolayı

Galiba çok para harcandı nişandan dönülmemesi için söz mü verilde? Kızım sende çok korkakmışsın! Hayat korkaklara ezer geçer,bu belalı adamdan kurtulman gerek ,bile bile kendini ateşe atma

bütün herkes böle dio..sanki gözümdeki perdeyi kaldırıosunuz.böle hissettim

yok ona ben bırakırsam kimseyi dinlemem demiştim ölelikle blöf yapmıştım ama nekadar inadı bilmiorum..

allah mutlyuluğunuzu daim etsin inşallahh ..
peki mutlu sonuca nasıl ulaştınız.neler yaptınız...

Galiba çok para harcandı nişandan dönülmemesi için söz mü verilde? Kızım sende çok korkakmışsın! Hayat korkaklara ezer geçer,bu belalı adamdan kurtulman gerek ,bile bile kendini ateşe atma

doğru korkuorum hemde çoook

ailemi düşündükçe zaten hırpalanıorum..onlar benim için çok çok önemli ..

Ne biliyim belki nişanlımlada düzelir die çözüm aramaya çalışıorum..
çaresizlik işte

canım niye çaresiz olasınnnn... Nişanlına ne kadar kararlı olduğunu göster ciddiyetini anlasın ailen senin mutsuzluğuna daha çok üzülür emin ol... Hayat çokkk kısa ve evlenince herşey çok daha başka seni anlayan konuşabildiğin biri değilse nişanlın ileride evin sorumluluğu hayatın yükü gelince nasıl biri olacak sence?

Yoksa bakireliğinimi yitirdin? Onada çözüm var! Diktirirsin

o gelinliği istiorum ama huzurlu şekilde istiorum..bu siteye devamlı giriorum hatta başkalarının sorunlarını dahi okuorum ,önerilere bakıorum,hatta kulak kabartıorum..sonuç 0 ,,
hayatım düzelsin istiorum yine herşey başa dönüo..
kendimi düşünmememin zamanı gedi biliorum ama içim vicdanım rahat etsin istiorum ..zamanında bişi yapmadım demiyim die..
çevreye gelince ordan yazı yazmakla olmuo inanki canım..buralar farklıdır yaşasaydın bilirdin

napayım peki..heryolu denedim.ayrılmayı bile ama mutlaka bi engel çıkıo..ne o üzelio nede ben kopabiliorum

napayım peki..heryolu denedim.ayrılmayı bile ama mutlaka bi engel çıkıo..ne o üzelio nede ben kopabiliorum

siz nikahta kıymışsınız memur atamaları için değil mi? Ben diyorum ki nişanlınızı alın karşınıza çok ciddi bi şeklilde konuşun he anlamıyorsa da ayrılın ailenizle konuşarak elinizden geleni yapmışsınız zaten...
kaç yaşındasınız bu arada?

Son düzenleme:
önceki konularınızı da okudum biraz da kesinlikle ayrılın diyorum kendinize olan saygınız da yitirmeye başlamışsınız...

düğün olsun sonra ayrılayım diye düşünmenizde çok anlamsız buna katışan tek bir arkadaşım olmayacaktır diye düşünüyorum...

Son düzenleme:
allah mutlyuluğunuzu daim etsin inşallahh ..
peki mutlu sonuca nasıl ulaştınız.neler yaptınız...

valla cevap biraz uzun olacak ama kusura bakma...
ben nişanlıyken fazla sorunumuz yoktu yani ben öyle sanıyodum...
nikahı yaptık (nikahı düğünden 2 ay önce yaptık ) ailesi hemen girdi işin içine kızkardeşinde sizinle kalacak onu bırakamazsın dediler (eşimin anne ve babası yok kızkardeş bekar)
ama evlenmeden önce eşim hayatta kardeşimle yaşamam ona ev alıcaz fln dedi..
neyse bi şekilde ikna ettiler beni 1 yıl yaşadık birlikte ama eşim o kadar ailesine düşkündüki ölüyodu onlara...
tabi ablası teyzeleri aile dediğim onlarda beni sevmediği için sürekli doldurular eşimi bana karşı...
tabiki bende kalan görümcemide..
bunlar bir oldu 1 yılı zehir ettiler bana ne sinir krizleri ne psikologlar ne ilaçlar ne bilmemneler piiiiiiiiiiiiiiii.....
kızkardeşi benden nefret ederdi tek kelime konuşmazdı..
hatta eşim yemin ederim dedikodumu yapardı ablasına teyzelerine...
kardeşi ben önünden geçerken kapıları çarpardı suratıma...
öyle bi bakardı ki korkardım..
canımı alacak gibi....
daha neler neleeeeeeeeeeeeeerrr anlatsam inanmazsın hadi canım yok artık dersin.
evden kovmalar eşim çantamı alıp kapıya attı benide attı kapattı suratıma kapıyı...
kızkardeşide kovuyodu sürekli beni evden...
ben çantamdan anahtarımı çıkarıp geri giriyodum mal gibi ama yuvam yıkılmasın diye...
sonra artık dayanamadığımı kardeşiyle yaşayamayacağımı söyledim tartıştık eşimle bi vurdu bana feleğimi şaşırdım...
bastım gittim...
3 gün aramadı bu 3 günde ben gittim diye hemen doluşmuşlar eve dümbelek çalıyolar arkamdan kadınlar...
dayısına anlattım herşeyi eşimin...
geldi salya sümük ağlamalar sızlamalar babama anneme yalvarmalar...
ben eve gittim görümceler evi dağıttı eşyaları fln kocam odaya kilitledide kurtardı beni...
sonra eşime tercih yap dediler ya o ya biz...
eşimde beni seçti..
şimdi ne bayram ne seyran hayatta görüşmez onlarla...
benim 1 dediğim 2 olmaz...
hayatta benden daha değerli bişey yokmuş gibi davranır...
etrafımda pervane ne istersem ne söylersem o olur.....
kardeşiylede ayırdık evleri...
ablasına yakın biyerde oturuyo kız artık..
biz herkesten uzak duruyoruz şimdi...
neyse bu özetti...
ben bilseydim böyle olacağını hayatta evlenmezdim...
giden gitti en güzel zamanlarım zehir oldu şimdiki mutluluğum bile yetemedi bana..
hala aklıma geldikçe kızıyorum...

önceki konularınızı da okudum biraz da kesinlikle ayrılın diyorum kendinize olan saygınız da yitirmeye başlamışsınız...

mesafeli olmaya çalışıorum daha fazla ruh halim bozulmasın die.belki pişman olur yada düzelir die umut ediodum ama burdaki arkadaşlarda haklı yere ayrıl dediler daha fazla kötüye gitmeden

düzelir umuduyla çabalamak istedim..hani olur belki gibisinden..

ya belkide şuan sağlıklı düşünemediğim için çabalıorumdur..sizler dışarıdan daha ii görüosunuzdur ben ise tek kalıpta kaldığım için sizlerin göremediğini fark edemiorumdur..ama bugun kararımı netleştireyim

mesafeli olmaya çalışıorum daha fazla ruh halim bozulmasın die.belki pişman olur yada düzelir die umut ediodum ama burdaki arkadaşlarda haklı yere ayrıl dediler daha fazla kötüye gitmeden

canımm beni yanlış anlama ama sen böyle yaptıkça o hiç bişeyi anlayıp pişman olacağa benzemiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…