ooo arkadasıonada tam yontmalık adam denk gelmiş..allah yardım etsin vala
Insallah Rabbim gönlündekini hayirli kilar. Insallah sevdigin, yumusar hatalarindan anlar ve senin istedigin gibi olur.
bende bunu istiorum işte canım..
tşk ederim allah razı olsun.sen duana benide kat.müslüman kardeşin olarak yaparsan mutlu edesin beni ..
allah işini rast getirsin saol..
saygılar..
peki sonuç hiçmi olumlu olmaz ...nasıl daha kötüsü olur..
bilmediğimden soruorum,,
canım sen kaç yaşındasın ufaksın sanırım. ama zamanla yaşadıkça öğrenirsin. bu hayatta kimse için yaşamıcaksın öncelik her zaman sen olucaksın sen mutluysan etraffını anca mutlu edebilirsin. bu kadar ümitsiz olduğun bi adamla sakın evlenme sakınnnnnn
amin. o da gittiği yere kadar gidecek diyor işte de bakalım hayırlısı olsun diyoruz biz de. canım acaba nişanlın da seni elde etmenin verdiği bir rahatlık mı var? bu rahatlığı nasıl olsa beni terkedemez diye düşündüğü için mi yoksa? onu en azından ailen için bırakmayacağını bildiği için olabilir mi?
soracaksın tabiki biz ne çözümler aradık neler neler yaptık...
sonuç bazen çok nadir olumlu olur onu ben kısmen başardım...
var elimde bi tane olumlu sonuçlar alınabilmiş bi adam kocam olur kendisi...
ama herkes aynı değil tabi...
neler neler yaşadım...
şimdi mutluyum ama şimdiki aklım evlenmezdim hiç yıpratmazdım kendimi hatta boşardım yaptıklarından dolayı
Galiba çok para harcandı nişandan dönülmemesi için söz mü verilde? Kızım sende çok korkakmışsın! Hayat korkaklara ezer geçer,bu belalı adamdan kurtulman gerek ,bile bile kendini ateşe atma
ailemi düşündükçe zaten hırpalanıorum..onlar benim için çok çok önemli ..
Ne biliyim belki nişanlımlada düzelir die çözüm aramaya çalışıorum..
çaresizlik işte
ona kaybetme duygusunu yaşatman için. bir numaralı kuran: bir iyi davran bir kötü davran.
mesela 2 kere iyi davran sonra 1 kere kötü davran. 3 kere iyi davran bir kere kötü davran.
böyle bur işler.
çok ayıp bir söz var ama kesinlikle doğru: deveyi diken, insanı üzen (burda başka bir söz var yazamadım) :)
canını sıkma. kimse senden kıymetli değil. Allah ne yazdıysa o olur. bir şans daha ver bu bi iyi bi kötü davranarak. baktın olmuyo. boş ver gitsin.
başkaları için yaşama. gelinliğin üzerinde olsa, eğer içine sinmediyse çıkar ya. başkaları yüzünden ömür boyu mutsuz mu olacaksın.? sen kime karışıyosun da sana karışıyolar? lütfen arkadaşlar, başkaları için "şöyle yapamam, böyle yapamam, elalem ne der." gibi şeyler düşünmeyin ya. insanlara bu kadar çok değer vermeyin. onlar size değer verseler size zaten ne karışırlar ne laf söyleler.
canım niye çaresiz olasınnnn... Nişanlına ne kadar kararlı olduğunu göster ciddiyetini anlasın ailen senin mutsuzluğuna daha çok üzülür emin ol... Hayat çokkk kısa ve evlenince herşey çok daha başka seni anlayan konuşabildiğin biri değilse nişanlın ileride evin sorumluluğu hayatın yükü gelince nasıl biri olacak sence?
napayım peki..heryolu denedim.ayrılmayı bile ama mutlaka bi engel çıkıo..ne o üzelio nede ben kopabiliorum
allah mutlyuluğunuzu daim etsin inşallahh ..
peki mutlu sonuca nasıl ulaştınız.neler yaptınız...
önceki konularınızı da okudum biraz da kesinlikle ayrılın diyorum kendinize olan saygınız da yitirmeye başlamışsınız...
önceki konularınızı da okudum biraz da kesinlikle ayrılın diyorum kendinize olan saygınız da yitirmeye başlamışsınız...
düğün olsun sonra ayrılayım diye düşünmenizde çok anlamsız buna katışan tek bir arkadaşım olmayacaktır diye düşünüyorum...
mesafeli olmaya çalışıorum daha fazla ruh halim bozulmasın die.belki pişman olur yada düzelir die umut ediodum ama burdaki arkadaşlarda haklı yere ayrıl dediler daha fazla kötüye gitmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?