ya bu konuşanların dilini eşek arısı soksun. ne diyelim bunlara başka bilmem ki? kız nişan bozunca noluyomuş? hayret bişey. evlenip dayak yese, mutsuz olsa, bu konuşanlar, alkışlıycaklar herhalde.
benim çok yakın bir arkadaşım bu şekilde evlendi. sırf babasının korkusundan nişanı atamadı ama önceden sevdiği adamı nişandan sonra sevmemeye başladı ve sevmeden de evlendi. şimdi iki aylık evli ama çok çok mutsuz. biraz özel olacak ama cinsel hayatları da bir haftada sona ermiş, yanyana bile gelmek istemiyorlar. evi zindan gibi, can sıkıntısından patlıyor, konuşacak kimsesi yok. berbat bir hayat yani ve çok pişman keşke nişanlıyken bitirseydim diyor çünkü evlenince hiçbirşey düzelmiyor aksine daha da kötüye gidiyor.
peki canım düzeltmeyi denememişmi?? eşini falan
şimdi nişanı atmazsan ilerde evliliği atmak daha zor olucak ömür boyu mutsuz olma
haklısın ama çevri baskısı ve dedikoduları insanı daha bi bunaltıo..düşünen yok.ben böle bi duruma düşemem onun için her yolu deniorum her kapıyı çalıorum
ayrıca tşk ederim azönceki kaybetme korkusu önerinizi yapıcam bi kaçgün..
100 kapının 110 ünüde deniyicem
hem öyle her erkek değişmez hatta genelde değişmez..
istisna belkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......
ondanda emin bile olmazsın
Güzel Kardesim..
Herseyden ümit kesilir ama Rabbimizden asla!
Sen herne olursa olsun, Yüce Allahimiza duanla devam et. Allaha yalvar.
Sakin ama sakin aileni düsünme. Eger ailen gercekten senin mutlu olmani istiyorsa, ozaman nikahi atmana saygi duyarlar.
Evlendikten sonra hersey dahada kötü olabilir.
O yüzden sadece kalbini dinle.
Eline bir kagit al, bir tarafa kötü taraflarini yaz, digerinede iyi tarafini.
Eger iyi tarafi daha fazlaysa kalbini dinle.
Eger kötü tarafi artiysa, ozaman matikla davran. Sevgiyler hersey bitmiyor.
Allahim sana ve senin gibi darda olanlara yardim etsin, Yüreginizide ferrah tutsun.
(Eger Yazdiklarimi anlatamadiysam herkesten özür diliyorum, türkiyede dogmadigim icin ellimden geldigi kadariyla anlatmaya calistim).
güzelim birliktemi oldun olduysanda problem değil
canım çook denedi. daha doğrusu evlenmeden hatta nişanlanmadan önce denedi ama daha birbirlerini tanımadan işin içine aileler girince geri dönmesi çok zor oldu. dönemedi de zaten. şöyle bir olay anlatim: geçen hafta doğun günü vardı arkadaşımın. daha yeni evliler kocası bırak süpriz yapmayı, hiçbirşey yapmamış. kız incecik 36 beden giyiyo gitmiş ona 44 beden, ucuzluk mağazasından trençkot almış. öyle bir odunluk adamdaki yani:) yontmakla düzelmez..
arkadaşım kusura bakma ama elallemden sana ne çok mu umurlarındasın sanıyosun ? olan sana olacak onlar iki gün üzülür konuşur biter sen nişanlıyken bunları yaşıyorsan ileri de olacakları allah bilir lütfen silkelen kendine gel hayatını mahvetme! nişanlını al karşına adam gibi konuş ben bunlardan bunlardan rahatsızım ileri de böyle olacağından korkuyorum seni seviyorum ama bu yönlerin beni korkutuyor düşündürüyor de yine rest çeker seni anlamaz orta yol bulmaya çalışmaz adam gibi konuşmazsa bırak yol ver gitsin ne hali varsa da görsün... sonra çok pişman olursun
ne demek ailemi üzmek istemiyorum silkelen bakıyım daha da üzeceksin aileni asla aileni bahane etme senin bence daha yaşın küçük daha hayır demesini bilmiyorsun bu
güzelim değmez ailenle konuş annenle o sana doğru yolu gösterecektr..ama gerçekçi ol yani eksik yumuşatma falan yapma abartma objektif ol
valla güzelim bu anlattıkların bize hiç yabancı değil ordan biliyoruz...
kendimizde yaşadık yakınımız ailemiz arkadaşlarımız hep yaşadı...
dahada kötüsü sonucunuda biliyoruz.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?