Nişanlıyken ayrılmak mı yoksa düzelir diye beklemek mi ? :(

teacheer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
15
7
1
32
Merhaba arkadaşlar.Bu konu hakkında fikir almaya cok ihtiyacım var. 9 ay önce akraba vesilesiyle nişanlımla tanıstık.nişanlanmadan önce pek kayda değer bir sıkıntımız yoktu.ama şimdi çok ilgisiz umursamaz biri oldu cıktı. Sokakta gezerken ya da bir yerlere giderken asla elimden tutmuyor neymiş cekiniyormus. Hoş dısarı cıkarıp bir yerlere götürdüğü de yok artık. Bizim yasadığımız yer küçük bir yer yarım saatlik yolu cekip bir gününü ayıramayıp gezmeye götürmüyor.ama baska akraba ve arkadaslarına gelince onların istediği her seyi yapıyor. Birkac kere calıstıgım okula cicek ve hediye gönderdi o da kırgın oldugum zamanlarda.ayrıca cimri biri sadece lafta şumı sana alayım diyor.üstüne o zor durumda oldugu için kredi cekip vermiştim.geri ödemesini bile doğru düzgün yapmıyor beni de sıkıntıya sokuyor sürekli.ailelerden habersiz nişanda takılan bileziklerimi va altınları mı da verdim.öderim hemen dedi hala ödeyecek.bir de bunların üstüne sürekli bazı şeylerimi küçümsüyor.tabi bir de gecimsiz bir annesi var.sürekli beni eleştiriyor ve oğlunu bana karsı dolduruyor.her gün aglaya ağlaya bir hal oldum.Ne yapacağım bilmiyorum (

Kaç kurtar kendini baska da bir şey demiyorum. Hislerini bir kenara at ve mantığıni kullan. İleride üzülürsün.

Sakın evleneyim deme olaki ayrılmayı gözüne kestiremiyorsan düğün tarihini falan belirleme , düzelmesini bekleyeceksen nişanlılıkta bekle (ki hiç sanmıyorum kendini hazır hissettiğinde ayrıl ama öncesinde paranı kurtar ayrıldıktan sonra hiç alamazsın )

Düzelmez anacım tecrübeyle sabit, daha da beter olur.

+1
Önce parayı kurtarmak gerek

Nişanlıyken böyleyse evlenince daha beter olur. Kaç kurtar kendini. Bir de kaynana derdin olacak

Hem kredi cekmek hem de altinlari vermek gibi bir hata yapmissiniz. Neden bu derece fedakarlik yapiyorsunuz? Ya da nasil bu kadar fazla guvenebiliyorsunuz? Iyi cesaret beni umursamayan gezmeye bile vakit ayirmayan birine birak maddi yardimda bulunmak yanima yaklastirmazdim. Kv olayi ayri bir konu zaten. Adam uzerine bir de cimri ve borcunu odemeyecek kadar sorumsuz. Hicbir iyi tarafi yok ki nesi düzelsin.

Ya ben hic anlamıyorum bu erkeklerii ! uzecegin insanla niye nişan yapıyorsun ! hadi yaptın sevgin heyecanın azaldı ozman kizi al karşına dürüstçe söyle onu ilgisiz birakip uzmektense. Ha bide nasil gururuna yedirip bi kizdan para istiyorlar onuda anlamış değilim. Cok ama cok zor durumda olmali. İçiniz size hangi dogruyu söylüyorsa onu yapin ama dogru olan şey cok belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…