Nişanlıyken ayrılmak mı yoksa düzelir diye beklemek mi ? :(

Borcuna saik olmayan biri guvenilmezdir. Kisiligi oyledir degistiremezsiniz. Ayrica ayrilsaniz altin verdiginizi nasil aciklayacaksiniz ailenize? Ya inkar ederse aldigini? Bence bir an once alacaklarinizi alip ayrilin.

Aynı tas, aynı hamam... derlermiş... Ne güzel söylerlermiş.. İnsanların değişmesini beklemek boşa zaman harcamaktan ve kendini kandırmaktan başka birşey değildir...

20 bin kredi altınlarım ve bileziklerimle birlikte 35 bin civarında. Kız kardesine bu durumu daha önce söyledim. Şimdi de ailesine söylemeyi düşünüyorum bende çünkü bana baska care bırakmadı

Sen bu işi dişli bir aile büyüğüne bırak derim panpa sende bu çirkefle aşık atacak göz göremedim.

Borcuna sadık olmayandan eş mi olur , nasıl sizin altınlarınıza göz dikmiş. Evlenip ayrılmaktansa nişanlanıp ayrılmak daha kolay olur.

Tüm işsaretleri vermiş sana. ''Hayatımı zindan ederim'' diyorsan evlen yoksa kaç kurtar kendini.

nişanlı bey dürüst değil bir
sorumluluk sahibi değil iki
evlenecek erkek hiç değil üç
anlattığın kadarıyla
sen safsın bir
duygularına yeniliyorsun iki
evlilik için acele etme üç

Tabiki de ayrılmak...kimse düzelmez sadece ona katlanmayı öğrenirsin yıpranarak...

Zavallı mahluk bir nişanlın var canım.
Bunları okuyunca sırf borçlarını ödemek için evlilik yoluna girmiş gibi gördüm onu.
Allah yardımcın olsun. Iyi düşün. Sonra üzülme.

Rahatsız olduğunuz konuları bize anlattığınız gibi anlatın ona sonra gözlemleyin düzelme yoksa ben olsam ayrılırdım

konu sahibi hatalısınız nasıl kredi çekip veriyorsunuz nasıl altınlarınızı veriyorsunız nasıl kandırıyor bu adamlar bu kadınları inanınki anlamıyorum
ya bazen şu duyguları bir kenara bırakında mantığınızla reel düşünün
daha nişanlıyken sizden para talep eden size kredi çektiren erkek bozuntularına güvenmeyin onlardan koca olmaz

Kaç biran önce kurtar kendini.. Şimdiden sana değer vermeyen ayrıca maddi olarak faydalanmaya çalışan ırı ılerdde sana neler yapkaz kı.. bırde cocuklar oldumu!!!!!

Biraz ilgi sanırım kadınları aşırı fedakar yapıyor.. Sanki karşıda ki değiyor gibi..

Aa buarada ben öyle birinden ayrıldım. Unıversıtede tanışmıstık. İlk aşk derken kendımı fecı kaptırdım. Hem calıstım hem okudum hem paraları ona verdım. Guvenıyor ınsan belkıde. Yada gercekten askın gozu kör.. Sonra gerceklerı gordum ve ayrıldım.
Insanlara guvenım bı nemze kırıldı ama ıyıyım ben yaa

Sizin adınıza sevindim umarım bende kısa zamanda iyi olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…