SEnden kredi çekmeni isteyen insan nasıl hemen ödeyecek ki zaten , gökten para mı yağacak? Hemen kaçıp kurtarın kendinizi, elle tutulur hiçbir yanı yok, bir ömür çekilmez.Ne yazık ki caresiz oldugunu görünce ve hemen ödeyeceğim deyince çekmiştim. Çok haklısınız
20 bin kredi altınlarım ve bileziklerimle birlikte 35 bin civarında. Kız kardesine bu durumu daha önce söyledim. Şimdi de ailesine söylemeyi düşünüyorum bendeçünkü bana baska care bırakmadı
Doğru görmüşsün. Hayatım boyunca hiç bir şekilde çirkeflik yapamadım. En iyisi uğrasabilecek birine söylemekSen bu işi dişli bir aile büyüğüne bırak derim panpa sende bu çirkefle aşık atacak göz göremedim.
Biraz ilgi sanırım kadınları aşırı fedakar yapıyor.. Sanki karşıda ki değiyor gibi..konu sahibi hatalısınız nasıl kredi çekip veriyorsunuz nasıl altınlarınızı veriyorsunız nasıl kandırıyor bu adamlar bu kadınları inanınki anlamıyorum
ya bazen şu duyguları bir kenara bırakında mantığınızla reel düşünün
daha nişanlıyken sizden para talep eden size kredi çektiren erkek bozuntularına güvenmeyin onlardan koca olmaz
Sizin adınıza sevindim umarım bende kısa zamanda iyi olurumAa buarada ben öyle birinden ayrıldım. Unıversıtede tanışmıstık. İlk aşk derken kendımı fecı kaptırdım. Hem calıstım hem okudum hem paraları ona verdım. Guvenıyor ınsan belkıde. Yada gercekten askın gozu kör.. Sonra gerceklerı gordum ve ayrıldım.
Insanlara guvenım bı nemze kırıldı ama ıyıyım ben yaa
Ne yazık ki bizde ilgi de yoktu. Ben hayatım boyunca hep verici oldum. Bu yüzden de hep üzüldüm hala şu acıma ve merhamet duygusunu yenemiyorum ne yazıık kiBiraz ilgi sanırım kadınları aşırı fedakar yapıyor.. Sanki karşıda ki değiyor gibi..
Neden ıyı olmayasınız kı? Hayatta onemlı olan zaten sensın. Başkası ıcın veya ELALEM NE DER ? Dıye yasamak ıcın hayat bıraz kısa Degıl mı.Sizin adınıza sevindim umarım bende kısa zamanda iyi olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?