Nişanlıyken ayrılmak mı yoksa düzelir diye beklemek mi ? :(

Ayrılma kararımı açıkladım arkadaslar.Borcunu ödeyeceğini söyledi 15 gün süre verdim.kendi anneme de kararımı bildirdim.şuanda 15 günün gecmesini bekliyorum
Ne tepki verdi ? Biraz detay versene canım

insan birkere hayata geliyor ve zamanimiz oyle uzuuuunnnn degil en guzel zamanlar genclik ve orta yas yani kimseye muhtac olmadan yasadigin zamanlar ve bu zamanlar boyle bir insan icin harcamaya degmez. kredi odemeleribde simdiden sorun cikaran adam ileride seni daha cok borca sokar ayric nisanlindan kredi istemekte nedir? dah evlenmeden bilezikleri de almis sana ne kaldi evlenince maas kartini da alir.
hayat bukadar basit harcanmamali...

Hakkınızda hayırlısı olsun umarım sizin değerinizi bilecek biri çıkar karşınıza

Tebrik ederim seni.. En doğrusunu yapmışssın. Tamam insan illaki üzülür, ama hayatı zehir etmenin mantığı ne ki. Güven olmayan ılıskı kısıye ezıyettır..
Hayatta senı daha guzel anlar beklıyor :))

Teşekkür ederim. Ama zaman zaman çok bocalıyorum. .Geçecek elbet, biliyorum. O güzel anlar biran önce gelsin istiyorum.
Konu sahibini de tebrik ediyorum ayrılık kararı alarak doğrusunu yapmış.

Teşekkür ederim. Ama zaman zaman çok bocalıyorum. .Geçecek elbet, biliyorum. O güzel anlar biran önce gelsin istiyorum.
Konu sahibini de tebrik ediyorum ayrılık kararı alarak doğrusunu yapmış.
Bocalanır,özlenir,belkı zaman zaman arasın mesaj atsın dıye beklenır. Bende gectım o dönemlerden. Guzel seyler dusunmeye calıs,hobıler edın,arkadaslarınla gez vb...
Not: Ben yemek yapmaya verdım kendımı az daha aşçı olup cıkıyordum :)

Senı mutlu eden kısıyı ıyı oldugunda elbet cagıracaksın.

KIZLAR YENI SLOGANIMIZ : MUTLU ETMEYECEKLERSE MEŞGUL DE ETMESİNLER. PLEAS..

Bazı şeylerin dönüşü cokzordur nisandan donmek gibi ama evlenip bosanmaktan iyidir nisanl8yken böyle olan evliliği daha beter olur bir insan 7 neyse 70 odur değişmez iyi düşün derim değişmesini bekleme aynı şekilde bir ömür katlanabilirmisin onu düşün once

Düzelir diye beklemek en büyük hata karakter huy değişir mi hic... 7 sinde neyse 70 indede o..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…