Nişanlıyken ayrılmak mı yoksa düzelir diye beklemek mi ? :(

Başlığı okudum sadece ve evli bir kadın olarak diyorumki nisanliyken neyse evlenince 100 kati kötüsünü düşün asla düzelmez sanirim biz kadınlar cazibemizle erkekleri evlenince düzelteceğini sanıyoruz kesinlikle öyle bir dünya yok

Cnm erkekler nisanliyken iyidir hostur evlenince gercek yuzleri cikar genelde boyledir yani bi gevseme olur illaki
Seninki sanslisinki gercek yuzunu erken gostermis apacik belli ondan koca olmayacagi heleki anasi simdiden böyle ise dusunecek bisey yok cnm mantıklı davranmazsan hayatinin hatasini yaparsin sana simdi uymayan hersey evlenince duzelmeyi birak dahada kotuye gidecek demedi deme
Ve kafanda soru isareti birakan hickimseyle evlenme

Ayrılın ya da ayrılmayın diyemem ama kafanızdaki soru işaretleri gitmeden evlenmeyin. Evlilik çözüm değil.

Nisanliniz, malesef size olan borcunu ödemez..
Şu an ayrilirsaniz dahi kredi size kalır..
Ama para için de bütün bunlara katlanmak zorunda degilsin..
Giden paran olsun..
Önünde koca bi hayat var...
Erkek ailelerini anlamakta zaten ciddi güçlükler çekiyorum..

Bu adamdan acilen ayrıl. Akraba arkadas tanıştırmalari sanki insanın üzerinde biraz daha fazla baskı yaratıyor. Sana surekli o kişi şöyle iyi boyle iyi diye anlatıyorlar. Sen de yahu ben bu insanda bunların gördüğü iyiliği göremiyorum diye triplere giriyorsun. Adam cimri, lakayt, seni daha şimdiden ağlatıyor uzuyor. Annesi de fena bi kadın. Düzelir mi dersen insan yedisinde neyse yetmişinde o. Karşıma bi daha kim çıkar yalnizim falan diye düşünüyorsan sacmaliyosun derim. En azından boyle bi aileye gelin gidip hayat boyu gözyaşı dökeceğine yalnız kal kafan rahat olsun daha iyi.

Aman aman hayatta düzelmez. Kendine yazık etme. Baştan bitir. Evlenmeden sinyal veriyorlar. Şuanki aklım olsa nişanlılık döneminde çok çok farklı kararlar verirdim

Aynen. Emin ol mutsuz bi evlilikle çift olacağına, keşke yalnız kalıp mutlu olsaydm dersin. Kim ne der, ayıplar mı diye sakııııın düşünme. Mutsuz olduğunda o mutsuzluğu tek başına yaşayacaksın T teacheer

şimdi bir olan evlenince bin olacak. kaç arkadaşım canını yolda mı buldun?

Allah yardimcin olsun bende 2 ay once nisan attim biz asiri sevioduk sozde, daha bizim aramizda sdece anneler probpemdi cozemedik sorunu,senin bir suru sorun var birde deil calisan bir bayansin sanirim birak o dusunsun seni kaybettihi icin

Ilerde elindeke maasa goz dikecek evlenince adam arkadaslariyla gezecek sen ben artik biktik evde hep yalnizim diye konular acacaksin. Sana ilgi gostermeyecek umursamayacak. Suan senden aldigini bile odeyemeyen adam ilerse borc batagina sizi de surukleyip somurecek. Biraz ser oldu ama bu yazdikalrinizda benim gordugum gelecek bu.

Kaç kaç kaç..
Huylu huyundan vazgeçmez!
Yıllar geçtikçe biraz esner sadece, o zamana kadar sen senden geçersin.

Kayda değer sıkıntınız yokmuydu????
Bazı insanlar gerçekten hakettiğinni yaşıyor net

Sadece başlığı okuyarak nişanlıyken ayrılmak diyorum. Çevremde çok gördüm çünkü. Hiç değişmediler. Mesela biri hala karısını hiç gezdirmez ama kim çağırma gider.

İnsanlar değişmez at nişanı bence
Evlenipte ayrılmaktansa şuanda ayrılman daha mantıklı
Senden değerli bir şey yok yazık etme kendine
Bırak kim ne derse desin ne düşünürse düşünsün hayat senin hayatın ayrıl verdiğin para ve altınları da iste vermezse başımın gözümün sadakası olsun de dön arkanı

Can'ım yol yakınken bırak derim evlenince düzelir diye bakma düzelmiyor ömür geçmez böyle bir insanla sana değer veren biri ile ol 5 senelik evli biri konuşuyor şuanda bekara karı boşamak kolay derler ya evlenırım olmazsa boşanırım deme olan sana zamana ve duygularına oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…