Nişanlıyken nişanlının memleketine gidilir mi ?

baslıgı okuyunca daha farklı bı konu oldugunu sandım ama senın mevzun tayın olayıymıs bence gayet te olabılecek bı durum sonucta cıddı dusunuyorsunuz
benım baslıktan anladıgım seklıyle konusmakıstıyorum esımın amcasının kızıda bayramda nısanlandı bankada calısıyordu nısandan once ısı bırakmıs nısandanbırgun sonra nısanlısıyla nısanlısının yasadıgı sehıre gıttı guya orda bı arkadası yasıyormus ta orda kalacakmıs orda ıs arayıp kpss ya hazırlanacakmıs yanı sankı evlenmıs gıbı nısanlısnın pesıne dustu gıttı acıkcası bana cok tuhaf geldı arkadasında falan kaldıgınıda hıc dusunmuyorum bence nısanlısıyla kalıyorlar

çok kötü deıl çokta iyi deıl ızmırle hayatta kıyas edemem ole dusun canm. ozelden soylerım. cnm tayın hakkım warken nıye beklım kı dıye dusunuyorum burda daha fazla :( wala basını cok agrıttım hakkını helal et :(

Bekleme o zaman canım hiç git izmire benimde sana benzer bir olayım vardı 3 yıldır beraber olduğum kişi var antalyada okurken tanışmıştık kendisi Antalyada yaşıyordu okul bitince ben bursaya dondum şimdi askerde kendisi mühendis özelde çalışıyor antalyada iyi olduğu için bırakmak istemiyordu bende Antalyada yaşamak istemiyordum(cok sıcak bana göre ) en son sen nereye atanırsan oraya gelicem sözü aldım inşallah seneye atanırım diye dua ediyorum yoksa bana antalya yolu gozukucek :9: Neresiymiş merak ettim msj atarsın canım :) yok canım estağfurullah :16:

baslıgı okuyunca daha farklı bı konu oldugunu sandım ama senın mevzun tayın olayıymıs bence gayet te olabılecek bı durum sonucta cıddı dusunuyorsunuz
benım baslıktan anladıgım seklıyle konusmakıstıyorum esımın amcasının kızıda bayramda nısanlandı bankada calısıyordu nısandan once ısı bırakmıs nısandanbırgun sonra nısanlısıyla nısanlısının yasadıgı sehıre gıttı guya orda bı arkadası yasıyormus ta orda kalacakmıs orda ıs arayıp kpss ya hazırlanacakmıs yanı sankı evlenmıs gıbı nısanlısnın pesıne dustu gıttı acıkcası bana cok tuhaf geldı arkadasında falan kaldıgınıda hıc dusunmuyorum bence nısanlısıyla kalıyorlar

cnm nısanıyken gidilir mi orası karmaşık bı durum işte :/

Back
X