Nişanlıyken öğrenilen kötü haber :(

Yani bilmiyorum
cinsellige ne gozle bakiyorsun ama ....dogal degil mi sence ?

Allah akıl fikir versin sana

Dinen zina haramdır evet. ama yakınlaşmak da bunun içine girer ona bakarsanız nikah düşülen kadın/ erkeğin aynı ortamda yalnız kalması da caiz değildir. tokalaşması da. sizin yakınlaşmanız masumken size göre, onun ilişkiye girmesi mi soğuma sebebi. tövbe etttim demişsiniz de , o da pişmanmış. ya çok komik cidden!

Ama biz sadece ufak yakınlaştık demek de kendini kandırmacadır

Ben biraz didikledim

Bir şey soracağım ufak tefek yakınlaşınca günah değil o şey oraya şey olunca mı günah ?
Hayır ben evlilik öncesi cinselliğe karşı biri değilim, herkeğin kendi beden isteyen istedigini yaşar. Ama arada ki fark ne? O kadar hassas isen dine karşı hiç yapmamış olman gerekir. Ama sırf bekaretinizi koruyarak temiz ve namuslu oluyorsunuz değil mi. El değmemiş olarak kandırmak din bu evet.

dini boyutunu dusunuyosan zina etmemek degil zinaya yaklasmamak asil olan.
ama aldatilmis gibi hissediyosan yada senden once birisiyle birlikte olmasi rahatsiz ediyorsa, nisanlinin sana karsi davranislarina bakabilirsin. halen daha eski sevgilide akli kaldiysa o sorun olabilir.
gecti gitti diyosa bitmistir cok kafana takma bence.

Once nisanliyiz bize gunah olmaz hadi yataga demek istiyor derdim.
yada adam evlenecegi kiza cok gec olmadan itiraf ediyor sonradan eski kizla karsilasir bir yerden duyar falan filan korkusuyla derdim.
Daha da kafa yorsam , aha bu isin altinda kesin baska islerde yatiyor, iliskide korundu mu hastalik falan kapmis olmasin, yoksa elin kizini hamile mi birakmisti, bu eski sevgilisiyle ne kadar surmus iliskileri, uzunsa adamin bildigin duzenli cinselligi varmis. Benle tanistiginda birden mi cinsellige ara verdi falan filan birsuru sey gelirdi aklima.

Keske ya hic soylemeseydi yada daha onceden soyleseydi, simdi birden duyunca itici geldi tabi

burda bi kiz sorsa sevgilime nisanlima eski iliskimi deyimmi diye herkes yalan ustune yuvaa kurma der
aynisini erkek doyleyince yalan ustune yuva kurmamak için niye soylemiski deniliyor hayret valla

bunun için nisan atilmaz bence
adam açiksozlu olmus sana, senden once pek seni baglamiyor
senle oldukdan sonra varsa bi falsosu ona gore karar verirsin zamanla
ama geçmise mazi derler
nisanliyken yapilmasi normal derken de sana ufakdan mesaj veriyor yersen
istemiyorsan bence bu boyle deil evlenmeden once kesinlikle karsiyim dogru bulmuyorum de onunu kesmi$ olursun

Ama ben çok pişmanlık yaşayıp tövbe ettim. Ve elbette ikisi farklı şeyler. Cinsel ilişki ile hafif bir yakınlaşma karşılaştırılmaz bile.

İkisi farklı falan değil aynı ,öpüş koklaş seviş ama bacak arana dokunulmasın neden?çünkü dini hassasiyetin var dimi

zinanın biraz yakınlaştımı yok, gözle bakmak bile zina sayılabiliyor bazı durumlarda.
nişanlınız size sözlüyüz nişanlıyız artık yapabiliriz mesajı vermiş alttan alttan.

Bu kafayi anlamiyorum. Sanki seninle evlenecegi belliydi gitti o kizla yatti. Ne alem kafa yapiniz var sizin. Yobaz misiniz?

Arkadaşlar kimse ufak yakınlaşmalar masumdur demiyor. Madem dini hassasiyet meselesine takıldınız, açın recmin/sürgünün ne şartlarda uygulandığına bakın. Cinsel birleşme olmadan hiçbir ceza verilmiyor fıkıhta. Cinsel birleşme varsa sürgün veya recm cezası veriliyor. Ama elbette her yakınlaşma günahtır. Bilinçsiz biri değilim. Sadece duygusal anlamda bu soğumayı nasıl aşacağımı danışıyorum size samimi bir şekilde :'(

Sogumussan sogumussundur.
Bu erkek milleti karsisinda pur i pak kiz ister, kizlar da onlarin yaptiklarina uc maymun oynarsa olacagi budur.
At nisani bence! Ben karsimdaki adamin bakir olmasini istiyorum 21. yuzyilda bu is esitlik ister iste boyle de!
Oyle kalakalsin sen de intikamini almis ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…