- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
yeni nişanlıyız. Nişanlım eski sevgilisiyle cinsel ilişkiye girdiğini bir konu arasında itiraf etti. Ben bir anda buz gibi soğudum. Benim de eskiden sevgilim oldu, ufak yakınlaşmalar oldu ama zina etmedim. Dini hassasiyetlerim de var. Nişanlım şu an bana sadık ve ince düşünceli biri. Ama sevgililerin rızası varsa ve evlilik konusunda kararlılarsa veya sözlülerse cinsel ilişkiye girebileceklerini söylüyor. Yaşı 30. Kendisinin yaptığının da hata olduğunu kabul ediyor, şu anki aklımla yapmazdım söz nişan yokken diyor. Ufak bişey değil ama bunun için de yorgan yakmak istemiyorum. Bu soğumayı nası aşıcam bunu kızlar?benzer şeyler yaşayanlar var mı?
Ben biraz didikledimSöz nisan yokken su anki akliyla yapmazmissana ışık yakmış
Nisanliyla yapabilir yani
Isin gercegine gelirsek sogumus olman kiskanmandan geliyor...eger büyük taşlar yerine oturduysa anlasiyorsan bu adamdan koca olur diyosan..devam et.. bu bir sorun degil günahsa kendi günahı. ..ama neden soyleme gereksinimi duydu acaba ilerde bu kiz bu evliliğe mani olurmu?
Söz nisan yokken yaptığına pişman adam, sen nişanlısısın kızım sana söylüyorum gelinim sen anla demiş açıkça
Hayır, ilk kıstasım bu değildi. Ama yapmamıştır diye düşünüyordum, şaşırdım :/
yeni nişanlıyız. Nişanlım eski sevgilisiyle cinsel ilişkiye girdiğini bir konu arasında itiraf etti. Ben bir anda buz gibi soğudum. Benim de eskiden sevgilim oldu, ufak yakınlaşmalar oldu ama zina etmedim. Dini hassasiyetlerim de var. Nişanlım şu an bana sadık ve ince düşünceli biri. Ama sevgililerin rızası varsa ve evlilik konusunda kararlılarsa veya sözlülerse cinsel ilişkiye girebileceklerini söylüyor. Yaşı 30. Kendisinin yaptığının da hata olduğunu kabul ediyor, şu anki aklımla yapmazdım söz nişan yokken diyor. Ufak bişey değil ama bunun için de yorgan yakmak istemiyorum. Bu soğumayı nası aşıcam bunu kızlar?benzer şeyler yaşayanlar var mı?
Yakınlaşma olunca zina olmuyor da , esas ilişki yaşanınca mı zina oluyor..?
Ama ben çok pişmanlık yaşayıp tövbe ettim. Ve elbette ikisi farklı şeyler. Cinsel ilişki ile hafif bir yakınlaşma karşılaştırılmaz bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?