kızlık zarı durunca zina olmuyor haklısınyeni nişanlıyız. Nişanlım eski sevgilisiyle cinsel ilişkiye girdiğini bir konu arasında itiraf etti. Ben bir anda buz gibi soğudum. Benim de eskiden sevgilim oldu, ufak yakınlaşmalar oldu ama zina etmedim. Dini hassasiyetlerim de var. Nişanlım şu an bana sadık ve ince düşünceli biri. Ama sevgililerin rızası varsa ve evlilik konusunda kararlılarsa veya sözlülerse cinsel ilişkiye girebileceklerini söylüyor. Yaşı 30. Kendisinin yaptığının da hata olduğunu kabul ediyor, şu anki aklımla yapmazdım söz nişan yokken diyor. Ufak bişey değil ama bunun için de yorgan yakmak istemiyorum. Bu soğumayı nası aşıcam bunu kızlar?benzer şeyler yaşayanlar var mı?
Her insanin nefsi var. Hata yapmış olabilir.
sahsen benim de sevgilim var. Ve bir takim seyler yasaniyor. Ha öte yandan dini bir yasantim var. Ancak sevgilimle oturdugum konustugum yasadigim her ne var ise bu zinaya götürecek davranislar oldugunu biliyorum. Her ne kadar yanlisi bilsemde engel olamadigim olmak istemedigim seyler. Yaptigimizin vebali bize.. burasi ayri nir konu. yani eskiden sizin yasadiginiz seyler/nisanlinizin yasadigi birliktelik...
bunlari kiyas etmek makul degildir.
yapilan en büyük hataya gelince..
insanlar eskide yasadiklarini bir tarafa birakmali unutmali yeni baslangiclarda arkadan bir seyler ile yasama devam etmemeli..ayak bilegine takili bir pranga olur. Yürürken caroar dusersiniz
Recm edelim o.zaman adamı arkadaşım te Allahım ya, iyiki hukuk devletiyiz, ayrıl için almıyorsa
Ama ben çok pişmanlık yaşayıp tövbe ettim. Ve elbette ikisi farklı şeyler. Cinsel ilişki ile hafif bir yakınlaşma karşılaştırılmaz bile.
Arkadaşlar kimse ufak yakınlaşmalar masumdur demiyor. Madem dini hassasiyet meselesine takıldınız, açın recmin/sürgünün ne şartlarda uygulandığına bakın. Cinsel birleşme olmadan hiçbir ceza verilmiyor fıkıhta. Cinsel birleşme varsa sürgün veya recm cezası veriliyor. Ama elbette her yakınlaşma günahtır. Bilinçsiz biri değilim. Sadece duygusal anlamda bu soğumayı nasıl aşacağımı danışıyorum size samimi bir şekilde :'(
Arkadaşlar kimse ufak yakınlaşmalar masumdur demiyor. Madem dini hassasiyet meselesine takıldınız, açın recmin/sürgünün ne şartlarda uygulandığına bakın. Cinsel birleşme olmadan hiçbir ceza verilmiyor fıkıhta. Cinsel birleşme varsa sürgün veya recm cezası veriliyor. Ama elbette her yakınlaşma günahtır. Bilinçsiz biri değilim. Sadece duygusal anlamda bu soğumayı nasıl aşacağımı danışıyorum size samimi bir şekilde :'(
Madem dini hassasiyet meselesine takıldınız, açın recmin/sürgünün ne şartlarda uygulandığına bakın. Cinsel birleşme olmadan hiçbir ceza verilmiyor fıkıhta. :'(
Gerçekten süper. Çok gülüyorum. Hayır da o kadar üzüntü çektim. Niye zamanında üye olmamışım. Gerçekten sorunu olup da konu paylaşanları tenzih ediyorum ama bazı konularda terapi oluyo adama. Ve hergün bir tane var.Bu yoruma istinaden yazdım E eniyikadinoyuncu
Agzına saglık noktaZavallı din sizin gibilerin elinde oyuncak olmuş.dini hassasiyetiniz var ama Din ne istiyor ne diyor bilmiyorsunuz kulaktan dolma şeylerle yetiniyorsunuz
Adam gel seviselim demis sanaBen biraz didikledim
Gerçekten süper. Çok gülüyorum. Hayır da o kadar üzüntü çektim. Niye zamanında üye olmamışım. Gerçekten sorunu olup da konu paylaşanları tenzih ediyorum ama bazı konularda terapi oluyo adama. Ve hergün bir tane var.
Sogumayi asamazsin cunku kafa yapin farkli, en iyisi sen kendin gibi hafif yakinlasmalar yasamis ve senin deyiminle zina etmemis birini bulArkadaşlar kimse ufak yakınlaşmalar masumdur demiyor. Madem dini hassasiyet meselesine takıldınız, açın recmin/sürgünün ne şartlarda uygulandığına bakın. Cinsel birleşme olmadan hiçbir ceza verilmiyor fıkıhta. Cinsel birleşme varsa sürgün veya recm cezası veriliyor. Ama elbette her yakınlaşma günahtır. Bilinçsiz biri değilim. Sadece duygusal anlamda bu soğumayı nasıl aşacağımı danışıyorum size samimi bir şekilde :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?