Nişanlıyken öğrenilen kötü haber :(

Simdi siz cok onem veriyorsaniz ve soguduysaniz yapacak bir sey yok. Bence onemli degil ama siz soguduysaniz evlenecek olan sizsiniz, tekrar iciniz ilimazsa ayrilirsiniz. Ama belirtmeden gecemeyecegim bir kadinin sirf zara bir sey olmasin diye turlu yakinlasmalari yasayip da ileriye gitmemesi bana cok cok kotu geliyor. Yasarim daha iyi. Sonucta belli seyleri yasadiktan sonra bir anlami yok ki. Yasayana da sonsuz saygim var yol benim dunya gorusume uymaz evlenmeden yasayamam diyene de. Ama belli seyleri yasayip da sadece zara bir sey olmasin mantigina saygi duyamiyorum.

Her insanin nefsi var. Hata yapmış olabilir.
sahsen benim de sevgilim var. Ve bir takim seyler yasaniyor. Ha öte yandan dini bir yasantim var. Ancak sevgilimle oturdugum konustugum yasadigim her ne var ise bu zinaya götürecek davranislar oldugunu biliyorum. Yaptigimizin vebali bize.. yani eskiden sizin yasadiginiz seyler/nisanlinizin yasadigi birliktelik...
bunlari kiyas etmek makul degildir.
yapilan en büyük hataya gelince..
insanlar eskide yasadiklarini bir tarafa birakmali unutmali yeni baslangiclarda arkadan bir seyler ile yasama devam etmemeli..ayak bilegine takili bir pranga olur. Yürürken caroar dusersiniz

sakamisiniz siz ya ufak tefek yakinlasma zina olmuyomu dinen kadinin parfum kokusunu erkegin duymasi bile zinaya girerken sizin bu dusunceniz gercekten cok komik geldi bana neyse esas mesele bu degil galiba olabilir gecmiste bi hata yapmis olabilir ve bunu size soylemis belkide ileride ogrenip tepkinizin sert olmasindansa simdi soylemeyi uygun gormustur ya ayrilin cok soguduysaniz ve bidaha barismayin yada devam edin ve bu konuyu unutun karar sizin

kızlık zarı durunca zina olmuyor haklısın
'' her yerım senın olsun, saçlarımı elleme '' misali

Yakınlaşmadan kastın nedir?
Her bir şeyi yapıp bir zarın durduysa kusura bakma bence eşitsiniz.

Haa yok ben bir el ele tutuşmuş, masumca sarılma dışına çıkmamış biriyim.
Fazlasını eşimle yaşamak istedim, eşimden de aynısını beklerdim diyorsan haklısın.

Bunun için nişan atılır mı bilmem de.
Bunun için soğuduysan soğumussundur.

Bu duruma pembe bakmanı bizim iki tatlı sözümüz sağlamaz yani.

Ama ben çok pişmanlık yaşayıp tövbe ettim. Ve elbette ikisi farklı şeyler. Cinsel ilişki ile hafif bir yakınlaşma karşılaştırılmaz bile.

Hafif bir yakinlasmayi birak; baban ve erkek kardesin haric nikahin olmayan bir erkekle ayni ortamda bulunman bile dine ters degil mi? O hafif yakinlasmalar yasadiginiz erkeklerle dini nikah yapilmismiydi? Ne güzel herkes kafasina göre din uydursun, esnetsin de esnetsin. Nisanlinizin karakteri huyu suyu nasil onlardan haber verin. Eski nisanlisiyla iliskiye girmis bu mudur sorununuz? Ailelerin iletisimi nasil size davranislari nasil bunlardan bahsedin. Kusura bakmayin da namuslu olmak bacaklari kapali tutmak degil. Her ne kadar karsi olsam da; carsaf giyen ve dinini gerektigi gibi yasadigini düsünen hanimlara gercekten saygi duyuyorum da sizin gibi kafasina göre kurallar koyan isine gelince her nimetten faydalanip baskasi yapinca günah diyenlere hic saygi duymuyorum.

Duygusal sogumayi nasil asacaksiniz kismina gelince insanlari oldugu gibi kabul edeceksiniz. Ya da olur da nisanlinizdan bu sebeple ayrilirsaniz, yeni tanisacaginiz kisilere ilk bunu sorarsiniz. 30 yasina gelip te hic iliskiye girmemis bir erkek bulursaniz da sakin birakmayin.

Bu yoruma istinaden yazdım E eniyikadinoyuncu

Ohoooo hepimiz zina yaptık o zaman, ben yaptım o kesin de işi parfüme başka erkekle aynı ortamda bulunmaya taşırsak yandık

Madem dini hassasiyet meselesine takıldınız, açın recmin/sürgünün ne şartlarda uygulandığına bakın. Cinsel birleşme olmadan hiçbir ceza verilmiyor fıkıhta. :'(

Keşke önce nişanlının geçmişini bu kadar araştırsaydın ...

Neyinden sogudun adamin anlamadim ki? Sende eline el degmemis olsan neyse. Ama yine diyorum ikinizde tuhafsiniz.. bu fikrim sabit.

Derken?

Sogumayi asamazsin cunku kafa yapin farkli, en iyisi sen kendin gibi hafif yakinlasmalar yasamis ve senin deyiminle zina etmemis birini bul
Iste dinin insanlari getirdigi nokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…