Nişanlıyken öğrenilen kötü haber :(

Yani her seyi yaşa ama birlesme olmasin.

Din ve inanç konularında yazmak istemiyorum ama senı o kadar cahil gördüm ki bu konuda yazmak istedim , madem dini hassasiyetlerın var şunu bil ki zina , içinde şehvet barındıran her harekete dahildir yani olay ince zardar ibaret değil kendini zina yapmamış gibi görme islamda böyle canım , yarım yamalak işine geldiği gibi etrafındaki sevgilini nişanlını kendini kandırarak inananlara münafık deniyor ,halin hiç dine inanmayanlardan bile daha beter diye geçer kitapta. Şimdi nişanlın zina yapmış ama sen yapmamış olmuyorsun o gözle bakılırsa anlamışsındır umarım.

Ben dini yorumları hiç uygun bulmam..
Herkesin inancı farkli olabilir.. En başta zina falan filan diyen sendin , takılmamız gayet normal..
Ama kocalarini masturbasyondan bile kıskanan kadinlarin oldugu dünyada yasiyoruz.. Diyecek laf bulamiyorum.
Sen sogudun madem o da senden sogur. Bu kısır döngü sen bakir erkek bulana dek devam eder.

arkadaşım evleneceğin adamda bakir olması şartı aramıyorsan ne soğukluğu bu?
çelişiyorsunuz kendinizle..

aşabilmen zor görünüyor çünkü sonradan öğrendin
baştan bilseydin belki böyle olmayacaktı
senden önce yaşanmış birşey

soguduysan sogumu$sundur zor zamana geriye almak

Seninle nisanliykenmi yapmış bunu yoksa senden önce mi merak ettim

önceden ne yaşadıysa yaşadı ama sana gelip söz veya nişan varsa cinsel birliktelik olabilir demesi yanlış dinimize göre bakarsan nikah olmadığı sürece hepsi zinadır.
ama ben dine göre yaşamıyorum derseniz o ayrı konu, herkesin kendi bileceği iş.
ben mesela benden öncesine takılmam pek. önemli olan benimleyken olan davranışlarıdır. benden önce yaşadığının hesabını kendi verecek sonuçta ben değil.

Bu söylediğin doğru çok saçma bir yerden üstüne geliniyor bu yüzden de asıl konu geride kalıyor.. O daha günah bu az günah yok efendim bacak arası yok yobazlık bu işi bırakıp konuya yoğunlaşmalı..
Sana bunu dediğinde ilk tepkin ne oldu bu çok önemli sen Adamı bakir biliyordun ve öyle bir insan istiyordun da buna mı tosladın yoksa senin için çokta önemli değil mi bu da önemli.. Adam sana sözlüler nişanlılar yakınlaşabilir derken sana bişeyler işittirmeye mi çalıştı mutlaka hissetmişsindir. Eğer evetse uzak dur derim ve otuz yasındaki bi adam eşer sana bişeyler yasadım diyorsa durmaz bak bakir olamaz demiyorum olabilirdi ama madem yasamış artık bunu yapmadan uzun süre duramaz benim düşüncem bu..

Siz de o zaman "sizin gibi bir şeyler yaşamış ama bakir bir erkek" bulmak umuduyla nişanlınızı bırakacaksınız bu kadar basit. İçiniz soğuduysa biz nasıl ısındıralım ki sizi, soğuduysanız bitmiştir, ben olsam nişanlımı sırf söz nişan olunca ilişki olabilir demesi, bu zihniyeti savunması yüzünden terk ederdim, gerisi size kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…