- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.616
- 133
- 32
Söz nisan yokken yaptığına pişman adam, sen nişanlısısın kızım sana söylüyorum gelinim sen anla demiş açıkça
Arkadaşlar kimse ufak yakınlaşmalar masumdur demiyor. Madem dini hassasiyet meselesine takıldınız, açın recmin/sürgünün ne şartlarda uygulandığına bakın. Cinsel birleşme olmadan hiçbir ceza verilmiyor fıkıhta. Cinsel birleşme varsa sürgün veya recm cezası veriliyor. Ama elbette her yakınlaşma günahtır. Bilinçsiz biri değilim. Sadece duygusal anlamda bu soğumayı nasıl aşacağımı danışıyorum size samimi bir şekilde :'(
Ben dini yorumları hiç uygun bulmam..Arkadaşlar kimse ufak yakınlaşmalar masumdur demiyor. Madem dini hassasiyet meselesine takıldınız, açığ recmin/sürgünün ne şartlarda uygulandığına bakın. Cinsel birleşme olmadan hiçbir ceza verilmiyor fıkıhta. Cinsel birleşme varsa sürgün veya recm cezası veriliyor. Ama elbette her yakınlaşma günahtır. Bilinçsiz biri değilim. Sadece duygusal anlamda bu soğumayı nasıl aşacağımı danışıyorum size samimi bir şekilde :'(
benimde aklımdan geçen tam olarak bu..Adam gel seviselim demiş sana farkında değilsin.
Arkadaşlar kimse ufak yakınlaşmalar masumdur demiyor. Madem dini hassasiyet meselesine takıldınız, açın recmin/sürgünün ne şartlarda uygulandığına bakın. Cinsel birleşme olmadan hiçbir ceza verilmiyor fıkıhta. Cinsel birleşme varsa sürgün veya recm cezası veriliyor. Ama elbette her yakınlaşma günahtır. Bilinçsiz biri değilim. Sadece duygusal anlamda bu soğumayı nasıl aşacağımı danışıyorum size samimi bir şekilde :'(
aşabilmen zor görünüyor çünkü sonradan öğrendinArkadaşlar kimse ufak yakınlaşmalar masumdur demiyor. Madem dini hassasiyet meselesine takıldınız, açın recmin/sürgünün ne şartlarda uygulandığına bakın. Cinsel birleşme olmadan hiçbir ceza verilmiyor fıkıhta. Cinsel birleşme varsa sürgün veya recm cezası veriliyor. Ama elbette her yakınlaşma günahtır. Bilinçsiz biri değilim. Sadece duygusal anlamda bu soğumayı nasıl aşacağımı danışıyorum size samimi bir şekilde :'(
soguduysan sogumu$sundur zor zamana geriye almakArkadaşlar kimse ufak yakınlaşmalar masumdur demiyor. Madem dini hassasiyet meselesine takıldınız, açın recmin/sürgünün ne şartlarda uygulandığına bakın. Cinsel birleşme olmadan hiçbir ceza verilmiyor fıkıhta. Cinsel birleşme varsa sürgün veya recm cezası veriliyor. Ama elbette her yakınlaşma günahtır. Bilinçsiz biri değilim. Sadece duygusal anlamda bu soğumayı nasıl aşacağımı danışıyorum size samimi bir şekilde :'(
benimde aklımdan geçen tam olarak bu..
adam resmen, nişanlıyız yaparız normal bu mesajı vermiş. siz asıl buna takılın bencede.
Bakirelik sanki zari korumakla oluyor. Kendin de yasamissin sen de bakire degilsin.
Seninle nisanliykenmi yapmış bunu yoksa senden önce mi merak ettimyeni nişanlıyız. Nişanlım eski sevgilisiyle cinsel ilişkiye girdiğini bir konu arasında itiraf etti. Ben bir anda buz gibi soğudum. Benim de eskiden sevgilim oldu, ufak yakınlaşmalar oldu ama zina etmedim. Dini hassasiyetlerim de var. Nişanlım şu an bana sadık ve ince düşünceli biri. Ama sevgililerin rızası varsa ve evlilik konusunda kararlılarsa veya sözlülerse cinsel ilişkiye girebileceklerini söylüyor. Yaşı 30. Kendisinin yaptığının da hata olduğunu kabul ediyor, şu anki aklımla yapmazdım söz nişan yokken diyor. Ufak bişey değil ama bunun için de yorgan yakmak istemiyorum. Bu soğumayı nası aşıcam bunu kızlar?benzer şeyler yaşayanlar var mı?
Bu söylediğin doğru çok saçma bir yerden üstüne geliniyor bu yüzden de asıl konu geride kalıyor.. O daha günah bu az günah yok efendim bacak arası yok yobazlık bu işi bırakıp konuya yoğunlaşmalı..Arkadaşlar kimse ufak yakınlaşmalar masumdur demiyor. Madem dini hassasiyet meselesine takıldınız, açın recmin/sürgünün ne şartlarda uygulandığına bakın. Cinsel birleşme olmadan hiçbir ceza verilmiyor fıkıhta. Cinsel birleşme varsa sürgün veya recm cezası veriliyor. Ama elbette her yakınlaşma günahtır. Bilinçsiz biri değilim. Sadece duygusal anlamda bu soğumayı nasıl aşacağımı danışıyorum size samimi bir şekilde :'(
Donsuz Sürtünebilirsin diyor
Yani her seyi yaşa ama birlesme olmasin.
Siz de o zaman "sizin gibi bir şeyler yaşamış ama bakir bir erkek" bulmak umuduyla nişanlınızı bırakacaksınız bu kadar basit. İçiniz soğuduysa biz nasıl ısındıralım ki sizi, soğuduysanız bitmiştir, ben olsam nişanlımı sırf söz nişan olunca ilişki olabilir demesi, bu zihniyeti savunması yüzünden terk ederdim, gerisi size kalmışArkadaşlar kimse ufak yakınlaşmalar masumdur demiyor. Madem dini hassasiyet meselesine takıldınız, açın recmin/sürgünün ne şartlarda uygulandığına bakın. Cinsel birleşme olmadan hiçbir ceza verilmiyor fıkıhta. Cinsel birleşme varsa sürgün veya recm cezası veriliyor. Ama elbette her yakınlaşma günahtır. Bilinçsiz biri değilim. Sadece duygusal anlamda bu soğumayı nasıl aşacağımı danışıyorum size samimi bir şekilde :'(
Donsuz Sürtünebilirsin diyor
Çok güldüm . Aynı cümleyi kuracaktımki benden önce kurmuşsunuz. Dini hassasiyet varsa el ele gezmekte zina.Yakınlaşma olunca zina olmuyor da , esas ilişki yaşanınca mı zina oluyor..?
benimde aklımdan geçen tam olarak bu..
adam resmen, nişanlıyız yaparız normal bu mesajı vermiş. siz asıl buna takılın bencede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?