Nişanlıyken öğrenilen kötü haber :(

Yeni din uydurmayın islamiyete göre yakınlaşma öpşme hepsi günah.Sen de yapmışsın .Şahsen benim fikrine ters .nişanlıykende sevgiliykende asla yapmam.kimseyede güvenmem.Zaten bi adam bana nişanlıyken cinsel ilşkiye girilir dese bi adım yol almam o adamla.Öyle karaktersiz adamla arkadas bile olmam.bu konuda fikrim sabit ve kati.Lütfen sizde düşüncelerinizde tutarlı olun.

Ben biraz didikledim

Hayır öğrenince rahatsız olucan ne diye didikliyorsun.
Hani hiç kimseyle aranda bişey geçmese ben bu yaşa kadar bekledim bakir birini istiyordum desen anlarım sıkıntı yapmanı, soğumanı ama sen de yaşamışsın geçmişte bir şeyler. sen de nişanlına söyle bişeyler yaşadım de bakalım o da senden soğuyacak mı . Böyle eşit olmayan bi durum ortaya çıkıyor. söyle bakalım şartlar eşitlensin.

Alın size özgürlük tepe tepe kullanın.

Konu sahibine saldırayım derken farkında olmadan insanların saygı duyup, inandıkları değerleri aşağılıyorsunuz. Kesinlikle derdim tartışmak değil ama bu yaptığınız çok yanlış.

Kuran-ı Kerim'in hiç bir yerinde gidin kadınlarınıza işkence yapın, yüzlerine kezzap dökün yazmıyor. Onların cahilliklerini İslam dinine adayamazsınız. Müslümanlar emredilen dini tam anlamıyla yaşamıyorsa bunda İslam'ın suçu ne?

İngiliz şarkıcı Cat Stevens (Yusuf İslam) : ''Müslümanları tanımadan önce Kur'an'ı tanıdım. Eğer önce müslümanları tanımış olsaydım asla müslüman olamazdım...!'' diyen biri. Bu paylaştığınız şey çok yanlış.

IŞİD örgütü bile Kuran'daki bir ayeti anlamak istedikleri gibi anlayıp ona göre hareket edip malesef Allah'a ''Allah-u Ekber'' deyip O'nu bir yandan yüceltip bir yandan da haram kıldığı şey olan masumların canlarını alıyorlar.

Kimse Kuran-ı Kerim'i, hadisleri, İslam'ı, şeriatı tam kavrayıp bilmeden burada tartışmasına malzeme unsuru yapmasın lütfen.

İnanıp inanmamak ayrı saygı duyup duymamak apayrı olan şey burada.

Bu arada zinanın göz zinası türü bile var yani sadece birleşmeyle olmuyor zina şehvetle yakınlaşmada zina. Sizi yargılayamam Allah la sizin aranızdaki bir mevzu ama yakınlaşma zina değil diye bakarsanız Allah korusun inkara düşersiniz ki bu durum zina yapmaktan bile daha günah dinen.zira küfre düşmedir..

Din ve zina konusuna hiç yorum yapmıyorum , konunuzu da sildiğinize göre yaptığınız açıklamanın mantıklı olmadığını anladınız sanırım.
Onun dışında bakire isen ve bakir erkekle evlenmek istiyorsan haklısın.
Bence senden önce ilişkisini takip edeceğinize nişanlının konuşmalarını tart , resmen yeşil ışık yakmış adam kaşla göz arasında mesajını da vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…