dinin değil, dini yanlış yorumlayanların...Sogumayi asamazsin cunku kafa yapin farkli, en iyisi sen kendin gibi hafif yakinlasmalar yasamis ve senin deyiminle zina etmemis birini bul
Iste dinin insanlari getirdigi nokta
Yanlışmı anladım ben. Konu sahibinin bir yorumuna recm falan bişeyden bahsediyor. En iyi kadın oyuncu demişsiniz , ona güldüm ama galiba yanlış anlaşmışım . En iyi kadın oyuncu bi rinin profiliymiş.Derken?
Bu yoruma istinaden yazdım E eniyikadinoyuncu
Ahhaahahha yarildim yorum superr.Keşke önce nişanlının geçmişini bu kadar araştırsaydın ...
yeni nişanlıyız. Nişanlım eski sevgilisiyle cinsel ilişkiye girdiğini bir konu arasında itiraf etti. Ben bir anda buz gibi soğudum. Benim de eskiden sevgilim oldu, ufak yakınlaşmalar oldu ama zina etmedim. Dini hassasiyetlerim de var. Nişanlım şu an bana sadık ve ince düşünceli biri. Ama sevgililerin rızası varsa ve evlilik konusunda kararlılarsa veya sözlülerse cinsel ilişkiye girebileceklerini söylüyor. Yaşı 30. Kendisinin yaptığının da hata olduğunu kabul ediyor, şu anki aklımla yapmazdım söz nişan yokken diyor. Ufak bişey değil ama bunun için de yorgan yakmak istemiyorum. Bu soğumayı nası aşıcam bunu kızlar?benzer şeyler yaşayanlar var mı?
pislik erkekler kızların duygularıyla oynamayı iyi biliyorlar ama..kendileri çok temizler değil mi..pislik yaratıklar..kusura bakmayın tiksindim onlardan..Sogumussan sogumussundur.
Bu erkek milleti karsisinda pur i pak kiz ister, kizlar da onlarin yaptiklarina uc maymun oynarsa olacagi budur.
At nisani bence! Ben karsimdaki adamin bakir olmasini istiyorum 21. yuzyilda bu is esitlik ister iste boyle de!
Oyle kalakalsin sen de intikamini almis ol.
Fetva mi veriyorsunuz?
:) ufak yakınlasmalarınız evli oldugunuz ınsanlamıydı ? Degılse sogumanızın agır saçmalık oldugunu belirtmeliyim.. Herseyı yapp edip bakirlikten bahsetmekte ayrı bır samımıyetszlık.yeni nişanlıyız. Nişanlım eski sevgilisiyle cinsel ilişkiye girdiğini bir konu arasında itiraf etti. Ben bir anda buz gibi soğudum. Benim de eskiden sevgilim oldu, ufak yakınlaşmalar oldu ama zina etmedim. Dini hassasiyetlerim de var. Nişanlım şu an bana sadık ve ince düşünceli biri. Ama sevgililerin rızası varsa ve evlilik konusunda kararlılarsa veya sözlülerse cinsel ilişkiye girebileceklerini söylüyor. Yaşı 30. Kendisinin yaptığının da hata olduğunu kabul ediyor, şu anki aklımla yapmazdım söz nişan yokken diyor. Ufak bişey değil ama bunun için de yorgan yakmak istemiyorum. Bu soğumayı nası aşıcam bunu kızlar?benzer şeyler yaşayanlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?