Nişanlıyken öğrenilen kötü haber :(

Bu ne ya tüm konuyu okudum da bunlar iki nişanlı düşünce sapkinligi yaşıyor resmen.şaka gibi.

Bence ulkem seni recm etmiyor cunku Hukuk Devletiyiz. Ama ben seni kalbimde recm ettim de, ayril. Tovbe tovbe recm i ne kattin yahu.

bu arada recm i falan karıştırmayın yahu..
bakın tarihimize kaç yıllık müslüman ülkeyiz .. kaç recm cezası uygulanmış.. (sadece 1 kere ) öle zina yaptı recm olayı yok yani .. din ahlak edep namuş diye bekçilik yapıp ta nedir ne değildir bilmeden konuşmayın yahu..

dinimizi işinize göre kullanmasanız diyorum, belki daha güzel olur dünya?

- ufak yakınlaşmayı bırak dinimizde sevgili diye bir kavram dahi yok
- kararlıyız evlenicez dayanamadık gibi bahanelerde geçersizdir
- zina için illa anadan üryan yatakta olman lazım da değil ayrıca

pislik erkekler kızların duygularıyla oynamayı iyi biliyorlar ama..kendileri çok temizler değil mi..pislik yaratıklar..kusura bakmayın tiksindim onlardan..

Ayrıca profiline baktım da bankacıymışsın. Dinen bankada çalışmakta doğru değil. Faize aracı oluyorlar. Şahsen ben yıllarca banka vekilliği yaptığıma pişmanım olan oldu, keşke evlenmeden önce de böyle hassasiyetim olsa idi de soğusaydım. Çok şanslısın farkında değilsin

:) ufak yakınlasmalarınız evli oldugunuz ınsanlamıydı ? Degılse sogumanızın agır saçmalık oldugunu belirtmeliyim.. Herseyı yapp edip bakirlikten bahsetmekte ayrı bır samımıyetszlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…