- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- Konu Sahibi misss_girl
merhaba arkadaşlar düğün yaklaştıkça nişanlılık süresi uzadıkça gerçekten problemler sorunlar yaşanıyormuş bende sizinle yaşadığım olayı paylaşmak fikir almak istiyorum.. nişanlım yaklaşık 4-5 senedir çalışıyor ve her ay hiç aksatmadan 500 700 arası ailesine para gönderdi yardım etti hiç problem yok gayet normal ... daha sonra nişanımızın için kardeşinden 10bin para aldı ve bu şekilde nişanımızı yaptık takılar yol parası bohça kıyafet kuaför vs. bu şekilde nişanımızı yaptık ailesinin 1 kuruş yardımı olmadı yolda yedikleri yemeğe kadar nişanlım ödemiş 15 kişi filan geldiler ... buarada babası emekli kardeşi kuaförün yanında çalışıyor bir diğeri de bankada çalışıyor birde nişanlım o eve her ay para gönderiyor o eve 4 maaş giriyor az çok ve düğün takılarımızı nişan takılarımızının hepsini nişanlım aldı... konumuza geliyorum düğünümüzün aklınıza gelecek en ufak şey dahil hepsini nişanlım karşılayacak bunun için kredi çekecek 35 binlik filan yine düğünden 4 5 ay önce üstüne birde 5 milyarlık ailesine kredi çekecekmiş ailesine yardım yapacakmış 3 bin babasına verecekmiş 2 binde kardeşine verecekmiş(kardeşinin nişanına yardım olsun diye) bende kavga ettim ben asla istemiyorum böyle bir yardım ben yeni ev kurucam düğünümü kendim yapıcam bir kuruşluk faydaları olmayacak bana üstüne de ben onlara 5 bin vericem ben o krediyi yeri gelicek pazar masrafımdan kısıcam yeri gelecek istediğim bir şeyden geri kalacağım dedim vermek istemiyorum dedim bir hastalık olur bir ihtiyaçları olur başım üstüne ama bunu benim mantığım almıyor benim gönlüm yok verirsende bu para hayır getirmez onlara filan dedim o da sen benim aileme vereceğim paraya karışamazsın vsvs diye kavga ettik haklı mıyım sizce haksızmıyım gerçekten aklım mantığım almıyor birde bu yüzden fesatçı paraya düşkün biri oluyorum kızlar yardım edin