- 28 Şubat 2018
- 374
- 401
- 53
- 27
- Konu Sahibi neeoglakmigeliyor
-
Haklisin canim kendini kotu hissetme kim olsa uzulur. Rabbim insallah sanada hemen nasip ederMerhabalar benimki dert sayılmaz ama içimi dökmek istiyorum daralıyorum.Biz evlendikten1 sene sonra Eşimin arkadaşı evlendi samimi arkadaşımız bende çok severim abim gibidir.Hanımıylada iyi anlaşırız severiz birbirimizi.Hanımı ilk ay hamile kaldı şimdi 6 aylık hamile bizim çocuk istediğimizi ama olmadığını biliyor.ne zaman bi araya gelsek ay belim ah nasıl tekmeliyo benim bebeğim felan diyo ay ay diyo sosyal hesabından sürekli göbeğini fotoğraf çekip paylaşıyo.Yani yanlış anlaşılmasın beni ilgilendirmez ne yapıp ne ettiği ama benim samimi arkadaşım böyle bi özlem hasret çekiyosa ben onu hatırlatacak ya da gözüne sokacak hiç bişey yapmam.Biz kirada oturuyoruz kendi evimizi yapmaya çalışıyoruz herşey benim istediğim gibi oluyor Allah razı olsun eşimden ama ben hiç bi zaman ay evim yapılıyo çok güzel demedim bir kere bile sosyal medyada paylaşmadım nispet eder hareketler yapmadım.Çok canım yanıyo şişiyorum ağlamamak için zor tutuyorum kendimi kalbim sıkışıyo yemin edeeim bazen yutkunamıyorum kusuruma bakmayın yazmak istedim
Arkadaşınız tabiki yanlış yapıyor ama ne olursa olsun kafanıza başkalarının davranışlarını bu denli takmamalısınız.hoslanmadiginiz kişilerle aranıza mesafe koyun kimsenin negatif enerjisine maruz kalmayın ama inanın hayat başkalarının söylediklerine yaptıklarına takılarak geçmez. Rabbim inşallah daha fazla aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesinMerhabalar benimki dert sayılmaz ama içimi dökmek istiyorum daralıyorum.Biz evlendikten1 sene sonra Eşimin arkadaşı evlendi samimi arkadaşımız bende çok severim abim gibidir.Hanımıylada iyi anlaşırız severiz birbirimizi.Hanımı ilk ay hamile kaldı şimdi 6 aylık hamile bizim çocuk istediğimizi ama olmadığını biliyor.ne zaman bi araya gelsek ay belim ah nasıl tekmeliyo benim bebeğim felan diyo ay ay diyo sosyal hesabından sürekli göbeğini fotoğraf çekip paylaşıyo.Yani yanlış anlaşılmasın beni ilgilendirmez ne yapıp ne ettiği ama benim samimi arkadaşım böyle bi özlem hasret çekiyosa ben onu hatırlatacak ya da gözüne sokacak hiç bişey yapmam.Biz kirada oturuyoruz kendi evimizi yapmaya çalışıyoruz herşey benim istediğim gibi oluyor Allah razı olsun eşimden ama ben hiç bi zaman ay evim yapılıyo çok güzel demedim bir kere bile sosyal medyada paylaşmadım nispet eder hareketler yapmadım.Çok canım yanıyo şişiyorum ağlamamak için zor tutuyorum kendimi kalbim sıkışıyo yemin edeeim bazen yutkunamıyorum kusuruma bakmayın yazmak istedim
Mesafe koymak bu kadar zor mu.. Sonuçta dıdınızın dıdısı..Merhabalar benimki dert sayılmaz ama içimi dökmek istiyorum daralıyorum.Biz evlendikten1 sene sonra Eşimin arkadaşı evlendi samimi arkadaşımız bende çok severim abim gibidir.Hanımıylada iyi anlaşırız severiz birbirimizi.Hanımı ilk ay hamile kaldı şimdi 6 aylık hamile bizim çocuk istediğimizi ama olmadığını biliyor.ne zaman bi araya gelsek ay belim ah nasıl tekmeliyo benim bebeğim felan diyo ay ay diyo sosyal hesabından sürekli göbeğini fotoğraf çekip paylaşıyo.Yani yanlış anlaşılmasın beni ilgilendirmez ne yapıp ne ettiği ama benim samimi arkadaşım böyle bi özlem hasret çekiyosa ben onu hatırlatacak ya da gözüne sokacak hiç bişey yapmam.Biz kirada oturuyoruz kendi evimizi yapmaya çalışıyoruz herşey benim istediğim gibi oluyor Allah razı olsun eşimden ama ben hiç bi zaman ay evim yapılıyo çok güzel demedim bir kere bile sosyal medyada paylaşmadım nispet eder hareketler yapmadım.Çok canım yanıyo şişiyorum ağlamamak için zor tutuyorum kendimi kalbim sıkışıyo yemin edeeim bazen yutkunamıyorum kusuruma bakmayın yazmak istedim
Kadın hamileliğini yaşıyor, siz alınacaksınız diye neden foto koymasın, siz de kadını takip edip durmayın bir zahmet edip edip krizlere giriyorsunuz, inceden de hasetlik başlamış. Bir zahmet iyi düşünün de İyilikler de sizi bulsun, 10 yıldır çocuk sahibi olamayan aileler varMerhabalar benimki dert sayılmaz ama içimi dökmek istiyorum daralıyorum.Biz evlendikten1 sene sonra Eşimin arkadaşı evlendi samimi arkadaşımız bende çok severim abim gibidir.Hanımıylada iyi anlaşırız severiz birbirimizi.Hanımı ilk ay hamile kaldı şimdi 6 aylık hamile bizim çocuk istediğimizi ama olmadığını biliyor.ne zaman bi araya gelsek ay belim ah nasıl tekmeliyo benim bebeğim felan diyo ay ay diyo sosyal hesabından sürekli göbeğini fotoğraf çekip paylaşıyo.Yani yanlış anlaşılmasın beni ilgilendirmez ne yapıp ne ettiği ama benim samimi arkadaşım böyle bi özlem hasret çekiyosa ben onu hatırlatacak ya da gözüne sokacak hiç bişey yapmam.Biz kirada oturuyoruz kendi evimizi yapmaya çalışıyoruz herşey benim istediğim gibi oluyor Allah razı olsun eşimden ama ben hiç bi zaman ay evim yapılıyo çok güzel demedim bir kere bile sosyal medyada paylaşmadım nispet eder hareketler yapmadım.Çok canım yanıyo şişiyorum ağlamamak için zor tutuyorum kendimi kalbim sıkışıyo yemin edeeim bazen yutkunamıyorum kusuruma bakmayın yazmak istedim
6 yıl çocuğu olmayan birisi olarak(şuan evladim var çok şükür rabbim sanada versin canım)onun gerçek dost olduğunu sakın düşünme insan dostunun yarasına tuz basmaz....Merhabalar benimki dert sayılmaz ama içimi dökmek istiyorum daralıyorum.Biz evlendikten1 sene sonra Eşimin arkadaşı evlendi samimi arkadaşımız bende çok severim abim gibidir.Hanımıylada iyi anlaşırız severiz birbirimizi.Hanımı ilk ay hamile kaldı şimdi 6 aylık hamile bizim çocuk istediğimizi ama olmadığını biliyor.ne zaman bi araya gelsek ay belim ah nasıl tekmeliyo benim bebeğim felan diyo ay ay diyo sosyal hesabından sürekli göbeğini fotoğraf çekip paylaşıyo.Yani yanlış anlaşılmasın beni ilgilendirmez ne yapıp ne ettiği ama benim samimi arkadaşım böyle bi özlem hasret çekiyosa ben onu hatırlatacak ya da gözüne sokacak hiç bişey yapmam.Biz kirada oturuyoruz kendi evimizi yapmaya çalışıyoruz herşey benim istediğim gibi oluyor Allah razı olsun eşimden ama ben hiç bi zaman ay evim yapılıyo çok güzel demedim bir kere bile sosyal medyada paylaşmadım nispet eder hareketler yapmadım.Çok canım yanıyo şişiyorum ağlamamak için zor tutuyorum kendimi kalbim sıkışıyo yemin edeeim bazen yutkunamıyorum kusuruma bakmayın yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?