Nispet yapma canım yanıyor

neeoglakmigeliyor

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
374
401
53
27
Merhabalar benimki dert sayılmaz ama içimi dökmek istiyorum daralıyorum.Biz evlendikten1 sene sonra Eşimin arkadaşı evlendi samimi arkadaşımız bende çok severim abim gibidir.Hanımıylada iyi anlaşırız severiz birbirimizi.Hanımı ilk ay hamile kaldı şimdi 6 aylık hamile bizim çocuk istediğimizi ama olmadığını biliyor.ne zaman bi araya gelsek ay belim ah nasıl tekmeliyo benim bebeğim felan diyo ay ay diyo sosyal hesabından sürekli göbeğini fotoğraf çekip paylaşıyo.Yani yanlış anlaşılmasın beni ilgilendirmez ne yapıp ne ettiği ama benim samimi arkadaşım böyle bi özlem hasret çekiyosa ben onu hatırlatacak ya da gözüne sokacak hiç bişey yapmam.Biz kirada oturuyoruz kendi evimizi yapmaya çalışıyoruz herşey benim istediğim gibi oluyor Allah razı olsun eşimden ama ben hiç bi zaman ay evim yapılıyo çok güzel demedim bir kere bile sosyal medyada paylaşmadım nispet eder hareketler yapmadım.Çok canım yanıyo şişiyorum ağlamamak için zor tutuyorum kendimi kalbim sıkışıyo yemin edeeim bazen yutkunamıyorum kusuruma bakmayın yazmak istedim

Haklisin canim kendini kotu hissetme kim olsa uzulur. Rabbim insallah sanada hemen nasip eder

Bu kadar canınız yanıyorsa mesafe koyun aranıza,yada yüzüne direk söyleyin hissettiklerinizi belki anlar.
Ayrıcada her zaman allahtan hayırlısını isteyin inşallah en kısa zamanda sağlıkla sizde anne olursunuz

Ben bu tavrı çok anlayamıyorum malesef. Daha yeni evlisiniz önünüzde yıllar var. Şimdiden çocuğum olmuyor diye bu kadar karalar bağlamak biraz gereksiz bence. Gerçi yıllar geçmiş olsa da sizin çocuğunuz yok diye çevrenizdeki insanlar mutluluklarını sizden saklamak zorunda değiller ki. Arkadaşını seven insan neden nispet yapıyor diye düşünmez, arkadaşıyla sevinir, onunla heyecanlanır. Kimse size nispet yapmıyor, insanlar içinde bulundukları dönemin keyfini çıkarıyorlar sadece.

Cok sık gorusmeyin bence sizin alınganlık doneminiz normal olarak o da belki mutlulugundan fark edemiyo en iyisi cok gorusmemek durumlarina storylerini sessize alin bence

Bakışı açınız yanlış, sizin bebeğiniz şuan için olmuyor diye ki daha yeni evlisiniz acele etmenize de gerek yok, insanlar kendi sevinclerini yaşamasın mı?

Annesi babası hayatta olmayan biri sürü insan var onların yanında anne baba lafı mı edilmesin o zaman. Hayat bir şekliyle bu, bu kadar hassas olmaya gerek yok, herkesin eksiklik duyduğu, yoksun olduğu şeyler oluyor, sizde evinizi paylaşın istiyorsanız siz paylasmıyorsunuz diye başkaları kendi sevinçlerini paylaşmayacak diye birşey yok.

Ay belim falan diye bende diyorum çünkü gebeliğimin başından beri müthiş bir bel ağrısı yaşıyorum, ağırlaştıkça daha fazla ağrı oluyor bana hiç anormal gelmedi. Arkadaşınız kendi Sevincini yaşıyor ama sizin gözünüze batıyor..
Bence bakış açınızı değiştirin. Ve en hayırlı zamanı bekleyin. Böyle can acıyacak, depresif hal takınıp alınganlık yapılacak bi durum yok ortada.

yahu bir durun at yarışı mı kim hamile kalıp doğurucak yarışına girmişsiniz.bir gençliğinizin evliliğin tadını çıkartın, evini barkınızı durmunuzu oturtun sonra çocuğa bakarsınız.sanki 25 senedir uğraşıyorsunuz da olmuyor.kadının ilk çocuğu heves etmiş paylaşıyor bu kadar dertleneceksen takip etme , mesafe koy.kimse senin gözüne bir şey sokmuyor.napsın karalar mı bağlasın kendini eve mi kapatsın.

Dünyada milyarlarca kadın doğum yaptı yani nedir bu sürekli göbeğini falan göstermek bizi ilgilendirmez falan fıstık ama hakkaten komikmiş

Konu sahibi eğer takipten çıkamam ayıp olur diyorsanız instagramda "hikayeleri ve gönderileri gizle" diye seçenek var. Görmemiş olursunuz. Görüşmek konusunda da mesafe koyarsınız olur biter

Yani sosyal medyada her şeyi her anı mıçmıç paylaşan tipleri sevmiyorum
Canım kocam, canim çocuğum gibi şeylerden hoşlanmıyorum. O yüzden bu çeşit hesapları takip etmiyorum.

Sizin de acelenizi anlamiyorum. Çocuk kaçmıyor ya. Ben de 2 senelik evliyim. Henüz düşünmüyorum. Acelesi yok.

Ama madem arkadaşın mutlu ve paylaşıyor
Buna yapacak bi sey yok. O da onun hayatı. Kendini iyi hissediyorsa paylaşım yapsın.

Arkadaşınız tabiki yanlış yapıyor ama ne olursa olsun kafanıza başkalarının davranışlarını bu denli takmamalısınız.hoslanmadiginiz kişilerle aranıza mesafe koyun kimsenin negatif enerjisine maruz kalmayın ama inanın hayat başkalarının söylediklerine yaptıklarına takılarak geçmez. Rabbim inşallah daha fazla aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin

Haklısın. İyi niyetli olmadığı belli.
Benim eltimin 7 senedir olmuyor bebeği. Benim ikinci bebeğim. Bir kere bile yanında öyle seyler demedim. Hep dikkat ettim. Sürekli motive edici seyler konuştum yanında.
Böyle insanları fazla yakınınızda tutmayın tavsiyem.
Daha çok üzülürsünüz

Nefes almaya da çekineceğim yakında.
İyi bari hasta olanın yanında hastalığımızdan, boşananın yanında kocamızdan ,kiracının yanında evimizden dertlenmeyelim.
Bu kadar hassas olacak bir şey yok, kadının beli ağrıyordur bebeği de tekmeliyordur bunu arkadaşına anlatmak ister ne var yani?

Mesafe koymak bu kadar zor mu.. Sonuçta dıdınızın dıdısı..

Anlayışla karşılayanlara çok teşekkür ederim ama diğerleri için ben sadece üzüldüğümü anlatmak istedim bu kadar sert olmayın.Yıllarca çocuğu olmayanlar felan diyosunuz ama ben sadece yazmak istedim bu kadar tepkili olmayın

Kadın hamileliğini yaşıyor, siz alınacaksınız diye neden foto koymasın, siz de kadını takip edip durmayın bir zahmet edip edip krizlere giriyorsunuz, inceden de hasetlik başlamış. Bir zahmet iyi düşünün de İyilikler de sizi bulsun, 10 yıldır çocuk sahibi olamayan aileler var

6 yıl çocuğu olmayan birisi olarak(şuan evladim var çok şükür rabbim sanada versin canım)onun gerçek dost olduğunu sakın düşünme insan dostunun yarasına tuz basmaz....
Sana iyi gelmeyen insanlardan uzak dur canım yoksa stresin bitmez ve stres olmaması için en büyük etken.
Rabbim kucağını boş bırakmasın mesafeni koy canını sıkma değmez...

Yıllar yıllar ugrasmissiniz da olmamış gibi yapmayin...her mutluluğunu paylasani nispet diye algilarsak....sizin de olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…