- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi neeoglakmigeliyor
-
Bazıları gerçekten burnuna sokuyor... Ayrıca yıllara yaymaya gerek yok çok isteyince acı aynı acı. Benim 4 ay olmadı diye çektiğim acıyı tarif edemem şu an anlamsız geliyor ama bu kadar dövün eye gerek yokmuş diyorum ama yaşayan bilir...Yıllar yıllar ugrasmissiniz da olmamış gibi yapmayin...her mutluluğunu paylasani nispet diye algilarsak....sizin de olur insallah
Oncelıklesız yakın arkadas sayılmazsınız bırınım mutlulugı sızın mutsuzlugunuz olmamalı sızde onunla bır sevınırsenız hayat daha guzel olur bence. Yanı o kız da uzulur belkı sıze ama onun mutluluguna saygı duyun ılk annelıgı onunda hosunuza gıtmıyorsa paylasımlaro bakmayın. Uc gun ara ıle hamıle kalmısız komsumla ılk hamılelıgımızdı o altıncı haftada dusuk yaptı cok uzuldum gunlerce agladım. Ama arkadasım her fırsatta paylasmamı ıstedı hamılelıgımın detaylarını bence kotu nıyetlı dusunmeyın Allah sızede en kısa zamanda nasıp eder ınanın bu konuda kolay kolay kımse nısbet etmez etmemelıde.Merhabalar benimki dert sayılmaz ama içimi dökmek istiyorum daralıyorum.Biz evlendikten1 sene sonra Eşimin arkadaşı evlendi samimi arkadaşımız bende çok severim abim gibidir.Hanımıylada iyi anlaşırız severiz birbirimizi.Hanımı ilk ay hamile kaldı şimdi 6 aylık hamile bizim çocuk istediğimizi ama olmadığını biliyor.ne zaman bi araya gelsek ay belim ah nasıl tekmeliyo benim bebeğim felan diyo ay ay diyo sosyal hesabından sürekli göbeğini fotoğraf çekip paylaşıyo.Yani yanlış anlaşılmasın beni ilgilendirmez ne yapıp ne ettiği ama benim samimi arkadaşım böyle bi özlem hasret çekiyosa ben onu hatırlatacak ya da gözüne sokacak hiç bişey yapmam.Biz kirada oturuyoruz kendi evimizi yapmaya çalışıyoruz herşey benim istediğim gibi oluyor Allah razı olsun eşimden ama ben hiç bi zaman ay evim yapılıyo çok güzel demedim bir kere bile sosyal medyada paylaşmadım nispet eder hareketler yapmadım.Çok canım yanıyo şişiyorum ağlamamak için zor tutuyorum kendimi kalbim sıkışıyo yemin edeeim bazen yutkunamıyorum kusuruma bakmayın yazmak istedim
Merhabalar benimki dert sayılmaz ama içimi dökmek istiyorum daralıyorum.Biz evlendikten1 sene sonra Eşimin arkadaşı evlendi samimi arkadaşımız bende çok severim abim gibidir.Hanımıylada iyi anlaşırız severiz birbirimizi.Hanımı ilk ay hamile kaldı şimdi 6 aylık hamile bizim çocuk istediğimizi ama olmadığını biliyor.ne zaman bi araya gelsek ay belim ah nasıl tekmeliyo benim bebeğim felan diyo ay ay diyo sosyal hesabından sürekli göbeğini fotoğraf çekip paylaşıyo.Yani yanlış anlaşılmasın beni ilgilendirmez ne yapıp ne ettiği ama benim samimi arkadaşım böyle bi özlem hasret çekiyosa ben onu hatırlatacak ya da gözüne sokacak hiç bişey yapmam.Biz kirada oturuyoruz kendi evimizi yapmaya çalışıyoruz herşey benim istediğim gibi oluyor Allah razı olsun eşimden ama ben hiç bi zaman ay evim yapılıyo çok güzel demedim bir kere bile sosyal medyada paylaşmadım nispet eder hareketler yapmadım.Çok canım yanıyo şişiyorum ağlamamak için zor tutuyorum kendimi kalbim sıkışıyo yemin edeeim bazen yutkunamıyorum kusuruma bakmayın yazmak istedim
Bu acının ne demek olduğunu çok çok iyi bilirim...5 aşılama 2 tüp bebek sonrası hamile kaldım ben de oglum 19 aylik.benimle aynı mücadeleyi edenlerle hamileligimi paylaşmakta zorlandim.incitirim diye..ne hamileligimde ne doğumundan sonra 1 foto paylaşmadim birilerini uzerim diye.ama ben hamile kalmadan önce paylasanlari da bana nispet diye düşünmedim.tedavi surecimde en yakın hamile arkadaşlarımdan bebekleri olanlardan kendim uzaklastim kiskandigimdan değil kendimi eksik hissettiğimden.herkesin hevesi güzel günü yaşama hakkı kendinde saklidir.herkes ince düşünceli olmayabilir.ama bu nispet anlamına da gelmez.nBazıları gerçekten burnuna sokuyor... Ayrıca yıllara yaymaya gerek yok çok isteyince acı aynı acı. Benim 4 ay olmadı diye çektiğim acıyı tarif edemem şu an anlamsız geliyor ama bu kadar dövün eye gerek yokmuş diyorum ama yaşayan bilir...
İşte mesela ben olsaydım tamam paylaşırım da aynı ortamdayken ayy belim ağrıyor ayy tekmeliyor çok güzel demenin anlamı yok 9 ayın 9 dk sı da sevincini paylaşmasın.. Allah evladımızı bağışlasın dileyen herkese de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..Bu acının ne demek olduğunu çok çok iyi bilirim...5 aşılama 2 tüp bebek sonrası hamile kaldım ben de oglum 19 aylik.benimle aynı mücadeleyi edenlerle hamileligimi paylaşmakta zorlandim.incitirim diye..ne hamileligimde ne doğumundan sonra 1 foto paylaşmadim birilerini uzerim diye.ama ben hamile kalmadan önce paylasanlari da bana nispet diye düşünmedim.tedavi surecimde en yakın hamile arkadaşlarımdan bebekleri olanlardan kendim uzaklastim kiskandigimdan değil kendimi eksik hissettiğimden.herkesin hevesi güzel günü yaşama hakkı kendinde saklidir.herkes ince düşünceli olmayabilir.ama bu nispet anlamına da gelmez.n
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?