Nispet yapma canım yanıyor

Yıllar yıllar ugrasmissiniz da olmamış gibi yapmayin...her mutluluğunu paylasani nispet diye algilarsak....sizin de olur insallah
Bazıları gerçekten burnuna sokuyor... Ayrıca yıllara yaymaya gerek yok çok isteyince acı aynı acı. Benim 4 ay olmadı diye çektiğim acıyı tarif edemem şu an anlamsız geliyor ama bu kadar dövün eye gerek yokmuş diyorum ama yaşayan bilir...

Oncelıklesız yakın arkadas sayılmazsınız bırınım mutlulugı sızın mutsuzlugunuz olmamalı sızde onunla bır sevınırsenız hayat daha guzel olur bence. Yanı o kız da uzulur belkı sıze ama onun mutluluguna saygı duyun ılk annelıgı onunda hosunuza gıtmıyorsa paylasımlaro bakmayın. Uc gun ara ıle hamıle kalmısız komsumla ılk hamılelıgımızdı o altıncı haftada dusuk yaptı cok uzuldum gunlerce agladım. Ama arkadasım her fırsatta paylasmamı ıstedı hamılelıgımın detaylarını bence kotu nıyetlı dusunmeyın Allah sızede en kısa zamanda nasıp eder ınanın bu konuda kolay kolay kımse nısbet etmez etmemelıde.

Allah aşkına ne olursunuz bunu kendinize yapmayın ya, başkaları istediğini paylaşsın size ne, boş verin kimse size nispet yapmak için paylaşmıyordur kendi psikolojinizi kötü yönlendirmeyin. Maalesef kendi kendimize yönetemezsek yönlendirilmeye çok müsait bir çağda yaşıyoruz. İnsanları boşverin kendi hayatınızı kendi istediğiniz gibi yaşayın.

Çocuk olayına gelince bu kadar kafaya takmayın bence inşallah vakti gelince olur. Biz evleneli 2 yıl oldu hala çocuk için erken olduğunu düşünüyoruz biraz daha keyfini sürmek istiyoruz evliliğin korunacağız diye kırk takla atıyoruz Aman bir şey olmasın diye. Herkesin dertleri farklı

Bu acının ne demek olduğunu çok çok iyi bilirim...5 aşılama 2 tüp bebek sonrası hamile kaldım ben de oglum 19 aylik.benimle aynı mücadeleyi edenlerle hamileligimi paylaşmakta zorlandim.incitirim diye..ne hamileligimde ne doğumundan sonra 1 foto paylaşmadim birilerini uzerim diye.ama ben hamile kalmadan önce paylasanlari da bana nispet diye düşünmedim.tedavi surecimde en yakın hamile arkadaşlarımdan bebekleri olanlardan kendim uzaklastim kiskandigimdan değil kendimi eksik hissettiğimden.herkesin hevesi güzel günü yaşama hakkı kendinde saklidir.herkes ince düşünceli olmayabilir.ama bu nispet anlamına da gelmez.n

Arkadasim da bende cocuk istiyorduk. O 4 yillik evliydi ben 2. O Allahin izniyle kaldi hamile,ben tedavi gormeye basladim. Ama asla benim yanimda belim ağrıyor, tekmeliyor,bebegim diye konusmasin da art niyet aramadim. Neden siz aradiniz . Belki o farkinda değil, o icinden oyle geldigi icin konusuyordur. Ayrica baskalari kiskanicak art niyet arayacak diye ozaman evinden de cikmasin ,bebegi hakkinda konusmasin da. O cocuk dogunca sizin yaninizda sevmesine opmesine bile art niyet ararsiniz siz

Neden nispet yapsın ki sadece kendi durumunu paylasıyor. Paylasımcı bir insan değilim ama bunda alınacak, gücenecek birsey yok. Kötü düşünmeyin, kendinizi etkilemeyin bu sekilde...

Kadina haset damgasi vuran hemcinslerimin cocuk kaygisi olmadigini dusunuyorum bu oyle bir intihan degil buyuk buyuk laflar konusmayin Allah kimseyi aratmasin diyorum sadece .. konu sahibo insallah gonlunuze gore olur malesef agzi olan konusuyor

Onun bebegi olacak sonucta sevinmesi paylaşması bana göre normal.
Allah en kısa zamanda sizede nasip etsin.
Buradan “çok erken” diyenler bana göre yaş konusunda haklılar..

Rahatsızlığınızı açık açık belirtin. Ama bence alınganlık ediyorsunuz.mutluluğunu Paylaşmasa da benim yok diye paylaşmıyor derdiniz. Yakın arkadaş diyorsunuz kendi derdinizi kenara bırakıp arkadaşınızın mutluluğuna sevinemiyorsanız pek de yakın değilsiniz demek.

Var öyle insanlar eminim bilerek yapmıyor yani canınızı yakmak için. Sanki dünyada tek hamile o gibi hissediyor. Boşverin üzülmeyin kafanıza takıp daha çok üzülmeyin

Bu kadar tepkileri anlayamıyorum gerçekten canım çok yanıyor beni bu kadar hor gören arkadaşlar inşallah bu hissi bu duyguyu siz yaşamazsınız emin olun ki çok zor bişey.Buraya bi çok kişi aşk adı altında yaşadığı yaptığıharam işleri hiç kimse kötü karşılamıyor aşk frlan filan diyo ama benim eksiklik hissimi çoğusu hasetçi olarak görüyor ve de sanal alemde değilde gerçek hayatta arkaşınız olsam böyle konuşabilecekmisiniz biraz vicdanlı olun

Asla anlamıyorum bu tavrı sizin bebeğinizin olmayışıyla o kadının nazının niyazının sosyal medyasının ne alakası var? Kendinizi bu kadar önemsemeyin hayat boyu insanlar siz kırılmayın diye kendi isteklerinden fedakarlık yapamazlar. Kaldıramıyosanız görüşmeyin.

İşte mesela ben olsaydım tamam paylaşırım da aynı ortamdayken ayy belim ağrıyor ayy tekmeliyor çok güzel demenin anlamı yok 9 ayın 9 dk sı da sevincini paylaşmasın.. Allah evladımızı bağışlasın dileyen herkese de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…