Cilt Bakımı Ürünleri Nivea Black&White Deodorant Kullanan Var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

_Zebos_

TEK DİL,TEK BAYRAK...
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
15.448
92
206
Diğer
Arkadaşlar niveanın bu ürünü gerçekten giysilerde iz bırAkmıyor mu?
Tavsiye eder misiniz?

ayy çok merak ediyorum reklam ilk çıktığından beri...,
deneyen kimsecikler yok mu acaba ya..
ben en çok beyazlarda olan sarı lekeye fitim:47:
inş işe yarıyordur...

beyazda olan sarı lekeyi bilmiyorum hep siyah giyinirim ben genelde hele kış aylarında neyse türkiyede beyaz leke yapmayan roll-on bulamamıştım sadece sprey olarak vardı hep yurt dışından istiyordum akrabalardan ve bu ürün çıkınca aldım kullanıyorum bir aydır ben menmunun siyah kıyafetlerimde beyaz iz yok artık ben beğendim. ter kokusuna karşıda çok başarılı bence:81:

Ben çok terleyen biriyim. Watsons da satış temsilcisi bu ürünü önerdi.Leke bırakmaması büyük bir artıydı. Çok terleyenler için öncelikle stick deodorantları önerdi , ancak bu ürünün sticki olmadığı için roll-on sprey deodoranttan daha faydalı dedi.
Kullandığım ilk gün çok memnun kalmıştım ancak bugünden itibaren kullamayı düşünmüyorum.Aşırı bir terleme ( normalden de çok ) , bir türlü kurumayan t-shirt koltukaltı ve kötü bir koku.

terlemeyi önleyen deodorantlar, rollonlar vs bunlar koltuk altı kistlerine neden olabiliyo kızlar. önemli günlerinizde kullanın bence sadece. günlük kullanım zararlı olabilir.
sonuc olarak terlemek de vucudun bi ihtiyacı. o ter dışarıya atılamayınca beklenmedik reaksiyonlara sebep olabilir.
ben rexona almıstım 2 senedir duruyo. yaz aylarında sadece önemli bulusmalarda yada düğün vs gibi önemli yerlere giderken kullanıyorum terlememek için.​

Reklamlarını görünce dikkatimi çekmişti. Ben kullanmadım ama kullananların beğendini biliyorum iz yapmıyormuş gerçekten. Ben de alıp deniycem :)

belki çok terleyen arkadaşlara bir faydam dokunur diye söylüyorum.
Antrenörlük yaptığım zamanlarda ;at sırtında ve yaz aylarında müthiş terliyodum.abartmıyorum ama normalin belki bin katı..İşime yarayan en mükemmel ürün amwayin koltuk altı rollonuydu..kokusu mükemmel,leke asla bırakmıyo-en önemlisi kupkuru kalmasını sağlıyor..

yaklaşık 20 gündir kullanıyorum iz özellikle siyahlarda bırakmadı. kokusu hoş ama yaz aylarındayız malum aşırı terleme dürumunda ıslaklık oluyor haliyle
fakat bence bu iyi bişey nitekim terlemek insan doğasında var.:82:

ben roll on ve deosunu kullanıyorum hiç iz yapmadı çok memnun kaldım öneririm kızlar :68:

Back
X