Saç Şekillendiriciler Nivea diamond gloss saç köpüğü !!!

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.831
Arkadaşlar bu ürünü bugün edindim. Konuyu biraz daha açmak gerekirse dün saç düzleştirici, bugün başlıkta yazdığım ürünü edindim.
Isıya karşı koruyormuş. Hatta onunla da kalmıyormuş birde ısı saça temas ettikçe bakım yapmış oluyormuş. Her neyse beni bu şekilde kandırdı bu ürün. Ama şunu merak ediyorum. Kullanan var mı ürünü ? Üzerinde düzleştirici ısısıyla alakalı bir şey yazmıyor. Israrla fön makinesinden bahsediyor. Emin olamadım. Bi rahatsızlık duymaya başladım. Saçlarımdan olmak istemiyorum. Bu ürünü kullanan varsa şunu sormak istiyorum, ürünü kuru saçıma uygulayıp hemen ardından düzleştirebilir miyim ? Tam açıklayıcı bir şey yazmıyor ürünün üzerinde. Yoksa illa ıslak saça uygulayıp kuruduktan sonramı düzleştiriciyi uygulamalıyım ? Tam olarak napmam gerektiği konusunda bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

bende merak ettim.
Canım ben köpüğü saçlarıma, saçlarım kuruyken uyguladım. Sonrasında 5-10 dakika bekledim ve saçlarımı düzleştirdim. Sonuçtan memnunum. Saç düzleştiriciminde etkisi vardır belki bilemiyorum. Ama durum bu. Köpük hoşuma gitti. Kokusuna da bayıldım. Saçlara dolgunluk kazandırıyor. Eğer böyle bir şeye ihtiyacın varsa denemeni tavsiye ederim.

Canım ben köpüğü saçlarıma, saçlarım kuruyken uyguladım. Sonrasında 5-10 dakika bekledim ve saçlarımı düzleştirdim. Sonuçtan memnunum. Saç düzleştiriciminde etkisi vardır belki bilemiyorum. Ama durum bu. Köpük hoşuma gitti. Kokusuna da bayıldım. Saçlara dolgunluk kazandırıyor. Eğer böyle bir şeye ihtiyacın varsa denemeni tavsiye ederim.
benim saçlarım normalde kuru ve kıvırcık, düzleştirince illaki kabarıyor tel tel kullansam faydası olur herhalde

benim saçlarım düz ve ince telli saçlarımı sertleştirmeyecek ve aynı zamanda hacim sağlayacak bi köpük arayışındayım sizce bende kullanabilirmiyim bu ürünü yani saçı ayrıca kullandıktan sonra mutlaka düzleştirici veya fön tarzı şeylerle birliktemi kullanmamız gerekli:KK51:

benim saçlarım düz ve ince telli saçlarımı sertleştirmeyecek ve aynı zamanda hacim sağlayacak bi köpük arayışındayım sizce bende kullanabilirmiyim bu ürünü yani saçı ayrıca kullandıktan sonra mutlaka düzleştirici veya fön tarzı şeylerle birliktemi kullanmamız gerekli:KK51:
Dene istiyorsan. Ben ardından illa fön makinesi yada düzleştirici kullanmıyorum. Ayrıca saçımı sertleştirmiyorda.

Yumuşaklık sağlıyormu peki.. saçta kalıntı halinde durmuyor dimi canım.. valla bende bulamadım aradığım köpüğü daha yumuşaklık versin istiyorum saçlarıma taft tan hiç memnun kalamadım :KK43:

Niveanın flexible curis saça yumuşaklık ve parlak görünüm veriyormuş saç kurutma makinesiyle kuruturken de koruyormuş acaba bu ürünümü denesem napsam..?

Niveanın flexible curis saça yumuşaklık ve parlak görünüm veriyormuş saç kurutma makinesiyle kuruturken de koruyormuş acaba bu ürünümü denesem napsam..?
Senin kafan fazla karışmış. :)
Saçta kalıntı halinde durmuyor. Dediğim gibi, memnunum ben.
Dene. Denemekten zarar gelmez. :)

Hala arayıştayız nurayım denersen banada haber ver merak ediyorum valla
Aynen kuzum yaa nivea yı seviyorum ben yüz temizleme ürünlerinden duş jellerine eşimin traş jellerinden güneş kremine kadar herşeyimiz nivea bizim :KK48: saç köpüğünüde alıp deniycem diamond gloss yumuşaklık ve parlaklık veriyomuş diamond gloss'u deniycem ben :) haber vericem sanada mutlaka eğerki sertleştirmez ve saçta kalıntı bırakmazsa tamamdır bu iş :KK19:
Kizlar peki saç doğalken uygulasak şekli korur mu acaba
Fıstığım korur kesinlikle bu köpükler aynı zamanda bakımda yapıyor ben deniycem yaa koydum kafaya :KK15:

Aynen kuzum yaa nivea yı seviyorum ben yüz temizleme ürünlerinden duş jellerine eşimin traş jellerinden güneş kremine kadar herşeyimiz nivea bizim :KK48: saç köpüğünüde alıp deniycem diamond gloss yumuşaklık ve parlaklık veriyomuş diamond gloss'u deniycem ben :) haber vericem sanada mutlaka eğerki sertleştirmez ve saçta kalıntı bırakmazsa tamamdır bu iş :KK19:

Fıstığım korur kesinlikle bu köpükler aynı zamanda bakımda yapıyor ben deniycem yaa koydum kafaya :KK15:
Ben de deniyim bari parfüm almaya AVM ye gidicem zaten bunu da alirim:KK74:

X