- Konu Sahibi simgebolugurr
-
Arkadaşlar alın bölgem başta olmak üzere yüzümde gerçekten çok sivilce vardı.Burnumdada siyah noktalar.Artık başetmem gerektiğini anlayıp çözüm bulmalıyım dedim. çünkü gün geçtikçe çoğalıyorlardı.E yüzüm yağlıydı bir de.Herneyse gittiğim yerde böyle bir sorunum olduğunu söyledim satış elemanına ve bana Nıvea'nın Stay Clear arındırıcı toniğini ve Clean Deeper günlük temizleme ve peeling jelini kullanmamı önerdi.Üstelik ikisi indirimdeydi 9 liraya aldım ikisini.Düzenli kullanmaya başladım sabah ve akşam olmak üzere hiç aksatmadan.Önce peeling sonra tonik olmak üzere.Ne sivilce kalıyor ne siyah nokta.O burnumdaki siyah noktalardan kurtuldum ya daha ne isterim ben.Uygun sonuç olunca sizlerle paylaşmak istedim.Kesinlikle öneriyorum :)
sahimi bende bıktım bu sivilcelerden................:97:
Tavsiye ederim canım sadece düzenli kullanım gerektiriyor. İlk uygulamadan sonra bile ferahlıyor cildin.
normalde fiyatı nekadar biliyormusun?
Geçen yine ikisini bir arada görmüştüm 11 liraydı canım
Ay sağol canım benim cildimde yağlı ve son günlerde sivilcelerm arttı bende alıp deniyim sonucu yazarım
Of off benim de burnum çilek gibi resmen:84: Alnımda da sivilce var ne yapacağımı şaşırdım artık bi de bunu mu denesemYalnız ben sivilceli cilde peeling ürünü kullanılmıyo diye biliyodum soyduğu için yayılabilir diye:26:
Ben de almayı düşünüyorum da ne kadar sürede etkisini gördün peki :)
Yarın alıyımda başlıyım hemen inşaallah işe yarar bende de çok teşekkür ederim canım ya :) :124:
evet canım ya aynen katılıyorum bende bunun setini kullanıyorum çok memnunum kızlar hem genç ciltler için bu ürünler yani içlerinde aşırı kimyasallar yok ...
Arkadaşlar alın bölgem başta olmak üzere yüzümde gerçekten çok sivilce vardı.Burnumdada siyah noktalar.Artık başetmem gerektiğini anlayıp çözüm bulmalıyım dedim. çünkü gün geçtikçe çoğalıyorlardı.E yüzüm yağlıydı bir de.Herneyse gittiğim yerde böyle bir sorunum olduğunu söyledim satış elemanına ve bana Nıvea'nın Stay Clear arındırıcı toniğini ve Clean Deeper günlük temizleme ve peeling jelini kullanmamı önerdi.Üstelik ikisi indirimdeydi 9 liraya aldım ikisini.Düzenli kullanmaya başladım sabah ve akşam olmak üzere hiç aksatmadan.Önce peeling sonra tonik olmak üzere.Ne sivilce kalıyor ne siyah nokta.O burnumdaki siyah noktalardan kurtuldum ya daha ne isterim ben.Uygun sonuç olunca sizlerle paylaşmak istedim.Kesinlikle öneriyorum :)
o dediklerinden bende de oluyo canım ya kuru ciltler de kullanabiliyomu peki :26:
AldımmmmmmmYarın başlıcam kullanmaya :) Ama bi şey daha danışmak istiyorum ben sivilcelerim için sabah akşam ballı sabun kullanıyodum onu bırakmalımıyım ?
sen kaça aldın canım adlarını da yazsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?