Sivilceli Ciltler Nıvea ile sivilcelerinizden kurtulun :)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

simgebolugurr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
180
0
46
İstanbul
Arkadaşlar alın bölgem başta olmak üzere yüzümde gerçekten çok sivilce vardı.Burnumdada siyah noktalar.Artık başetmem gerektiğini anlayıp çözüm bulmalıyım dedim. çünkü gün geçtikçe çoğalıyorlardı.E yüzüm yağlıydı bir de.Herneyse gittiğim yerde böyle bir sorunum olduğunu söyledim satış elemanına ve bana Nıvea'nın Stay Clear arındırıcı toniğini ve Clean Deeper günlük temizleme ve peeling jelini kullanmamı önerdi.Üstelik ikisi indirimdeydi 9 liraya aldım ikisini.Düzenli kullanmaya başladım sabah ve akşam olmak üzere hiç aksatmadan.Önce peeling sonra tonik olmak üzere.Ne sivilce kalıyor ne siyah nokta.O burnumdaki siyah noktalardan kurtuldum ya daha ne isterim ben.Uygun sonuç olunca sizlerle paylaşmak istedim.Kesinlikle öneriyorum :)

Son düzenleme:

sahimi bende bıktım bu sivilcelerden................:97:

Of off benim de burnum çilek gibi resmen:84: Alnımda da sivilce var ne yapacağımı şaşırdım artık bi de bunu mu denesem Yalnız ben sivilceli cilde peeling ürünü kullanılmıyo diye biliyodum soyduğu için yayılabilir diye:26:

Ay sağol canım benim cildimde yağlı ve son günlerde sivilcelerm arttı bende alıp deniyim sonucu yazarım

Ne demek canım umarım işe yarar :)

Ben hiç öyle birşey duymadım canım ama olabilir de tabi. Yalnız bana hiç yan etkisi olmadı aksine çok iyi geldi siyah noktalarım gitti.

Ben de almayı düşünüyorum da ne kadar sürede etkisini gördün peki :)

Sivilcelere göre değişebilir ama 1-2 hafta düzenli kullanım sonucu etkiyi göstermeye başlıyor canım ben al derim :)

Bir de bir arkadaş özel mesaj yollamış malesef cevap veremiyorum 100 mesajım olmadığı için burdan söyleyeyim dedim :) Bende senin gibi aynı sorunu yaşadım ve aldım sana da öneriyorumm :)

Son düzenleme:
evet canım ya aynen katılıyorum bende bunun setini kullanıyorum çok memnunum kızlar hem genç ciltler için bu ürünler yani içlerinde aşırı kimyasallar yok ...

Yarın alıyımda başlıyım hemen inşaallah işe yarar bende de çok teşekkür ederim canım ya :) :124:

rica ederim canım umarım işe yarar

evet canım ya aynen katılıyorum bende bunun setini kullanıyorum çok memnunum kızlar hem genç ciltler için bu ürünler yani içlerinde aşırı kimyasallar yok ...

aynen canım bende çok memnunum hatta bitmek üzere

o dediklerinden bende de oluyo canım ya kuru ciltler de kullanabiliyomu peki :26:

Aldımmmmmmm Yarın başlıcam kullanmaya :) Ama bi şey daha danışmak istiyorum ben sivilcelerim için sabah akşam ballı sabun kullanıyodum onu bırakmalımıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…