Sivilceli Ciltler Nıvea ile sivilcelerinizden kurtulun :)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
1 _2 ürünle citteki siyah noktalar gitmez şimdi ilk kullanımda gitmiş gibi görünür bakın onlar cilt ürünlere alışınca nasılda çıkıcak tekrar

Acaba herkeste aynı sonucu verirmi oda var benim gözeneklerimde çok açıldı sivilcelerimdende gözeneklerimdende nefret ettim artık mecburen fondöten kullanıyorum.. Biliyorum o daha çok mahvediyo ama böyle dışarı çıkmak istemiyorum.(Bide çalıştığım için) Napıcam kızlar gözenekler için varmı bildiğiniz bişi ???

Ben de siyah noktalarımdan sivilcelerimden nefret ettim işte nivea aldım kullanıyorum kesin bi değişme olurmu bilemiyorum evet kimisine yarayan kimisine yaramayabiliyo deneyip görcez artık napalım canım

arkadaşımda aynı senin gibi yapıyor imex ilacını kullandı sivilceleri falan feçti düzeldi cildi

Benim gözeneklerime Lancome un şu ürünü çok çok iyi geldi. Şimdi netten alınanlar artık gümrükten geçmiyor ama isterseniz yurtdışında yaşayan gelicek olan bir dostunuza postalar gelirken getirmesini rica edersiniz. Lancome resurface c microdermabraion radiance serum Resurface-C Microdermabrasion Radiance Renewing Vitamin C Serum 2 ( Unboxed, Made In USA ) - LANCOME - Skin Care (Turkey)

Gözeneklerimin temiz kalmasına, siyah noktalarada iyi gelen clean & clear ın mor renkli şişede siyah nokta losyonu tavsiyem.

arkadaşlar ben de Eveline'ın temizleyicisiyle Dermokil'in toniğini kullanıyorum ve çok memnunum.benm cildim çok hassas daha önce kullandğm bazı şeyler kuruttu ve soydu yüzümü ama bunlardan çok memnunum.ayrca haftada 1 fln Eveline'ın genç ciltler için olan maskesnden kullanyrm bayağa işe yarıyo.temizyici 30 tl tonik 8 ya da 12 tl fln oluyo.maske de 10 tl küçük bi paket ama iğneyle delip 1-2 ay kullanablyosnz.biraz pahalı gelebilir ama cilde iyi bakılmalı ve mümkn oldğu kadar doğal şeyler tercih edilmeli bence

Son düzenleme:
Kızlar benim bi hafta önce falan nivea bitti sonuçlarını da yazaym dedim :)
Ürünleri sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere kullandım. Malesef siyah noktalarımı geçirmedi. Sivilcelerimi de geçirmedi ama biraz etkili olduğunu söyleyebilirim. Pek memnun kalmadım açıkçası o yüzden bi daha almam.
Şimdi neutrogena pembe greyfurt temizleyicisini aldım bakalım o nasılmışş :)

neutrogena ürünlerini pek tavsiye etmiyorlar aslında ama bu pembe greyfurt temizleyicisini merak ettim sonucundan haberdar edersin umarım

ben de bi ara Niveankullandım bende de pek işe yaramadı Oksygen Power dı glb benim denediğim

Son düzenleme:
neutrogena ürünlerini pek tavsiye etmiyorlar aslında ama bu pembe greyfurt temizleyicisini merak ettim sonucundan haberdar edersin umarım

Ben de almadan önce biraz araştırmıştım beğenmişlerdi ondan alıp bakıyım dedim niveadanda anlaşıldığı gibi bi arkadaşa yarayan bana yaramadı. Tabi haber veririm biraz kullanıym da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…