Lekeler, Çiller Nivea'nın Siyah Nokta Bantlarını Kullanan Var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

esmeralda_2286

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2008
2.000
312
688
İstanbul
Selam Bayanlar,a.s.

umarım konuyu doğru yere açıyorumdur..:1closedeyes:

Nivea'nın siyah noktalar için bantlarını kullanıp memnun kalan varmı aranızda:1rolleyes:

burnumun üstünde çıkmış bir iki tane rahatsız oldum senağlama

kullanan varsa ve yazarsa çok sevinirim...yerimseniben

Ben kullanıyorum ayda bi kez sadece burnuma uyguluyorum oldugu gibi çıkarıyor noktaları cok etkili diye düşünüyorum ...

cokta ise yaradigini soyleyemem yine de dene gor..

Ben kullanıyorum ayda bi kez sadece burnuma uyguluyorum oldugu gibi çıkarıyor noktaları cok etkili diye düşünüyorum ...

ya ne olursa olsun almaya karar verdim ama dün akşam üstü gittiğim markette bulamadım..kaydirigubbakcemile

alıp deneyeceğim bakalım memnun kalırsam yazarım...şakkıdı

ben yıllar önce ilk çıktığı zaman almıştım. siyah noktadan çok burnun üstündeki minik tüyleri almıştı bi dahada kullanmadım ama belki geliştirmişlerdir.

Bende ilk çıktığı zamanlar kullanmıştım.Alçı gibi donuyor burunda ve çekince yapışan siyah noktalarıda çekiyor yani hepsini değilde arada bi kaçtane ben çok memnun kalmadım

ya çıkartıyor aslında ama sonrada orda küçük küçük delikler kalıyor. ben onlardan çok rahatsız olmuştum:(
1 paket almıştım ve tekrar alma ihtiyacı duymadım. yinede sen bilirsin arkadaşım.

bende kullanmıştım ilk çıktığı zamanlar ama hiçbi faydasını görmedim bence banyodan sonra yüzün yumuşadığı zaman keseyle burnuna masaj yap hiçbişi kalmıo tavsiye ederim banyodan çıkıncada buz gibi suyu yüzüne kullan çok etkili

Bende ilk çıktığı zamanlar kullanmıştım.Alçı gibi donuyor burunda ve çekince yapışan siyah noktalarıda çekiyor yani hepsini değilde arada bi kaçtane ben çok memnun kalmadım

ya çıkartıyor aslında ama sonrada orda küçük küçük delikler kalıyor. ben onlardan çok rahatsız olmuştum:(
1 paket almıştım ve tekrar alma ihtiyacı duymadım. yinede sen bilirsin arkadaşım.

bende kullanmıştım ilk çıktığı zamanlar ama hiçbi faydasını görmedim bence banyodan sonra yüzün yumuşadığı zaman keseyle burnuna masaj yap hiçbişi kalmıo tavsiye ederim banyodan çıkıncada buz gibi suyu yüzüne kullan çok etkili

teşekkür ederim arkadaşlar... kaydirigubbakcemile5
henüz almadım işyerindeki bir kaç kişiye sordum memnun kalmadıklarını söylediler.. bende kararsız kaldım:delphin:

you know senin tavsiyeni yapacağım..
teşekkür ederim tatlım..yerimseniben

Bende kullandım hala daha kullanıyorum. Nasılsa bu siyah noktalardan ebedi kurtulmanın bir yolu yok, bu bantla rgeçici süre kurtulmakta fayda sağlıyor bence. Çokta gzel temizliyor. Ayda bir kullanıyorum ben burun ve çene bantlarını. Ama sonrasında mutlaka tonik sürüyorum ki gözenekler sıkışsın. Tavsiye ederim... Sevgiler..

Bende kullandım hala daha kullanıyorum. Nasılsa bu siyah noktalardan ebedi kurtulmanın bir yolu yok, bu bantla rgeçici süre kurtulmakta fayda sağlıyor bence. Çokta gzel temizliyor. Ayda bir kullanıyorum ben burun ve çene bantlarını. Ama sonrasında mutlaka tonik sürüyorum ki gözenekler sıkışsın. Tavsiye ederim... Sevgiler..

teşekkürler canım a.s.

Ben de kullanıyorum. siyah noktalarım çok fazla değil, dönem dönem cilt temizliğimi aksattığımda ortaya çıkıyor ama bantları tavsiye ederim. gerçekten de iyi temizliyor. cilt sıkılaştırıcı bir şeyler de kullanınca sorun epey azalıyor diyebilirim

Back
X