• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niye ailemdem dediğim insanlar bizi yok sayiyor

lxuxtti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2021
722
821
53
42
Merhabalar,
Bütün ailem almanyada,annem babam kardeşlerim.
Bu zamana kadar ailem için yaptiğim fedakarliklari sayisi sonsuz.Elimden geldiğince hepisine ayri ayri yardim ve destekte bulundum.
Örnek:eşim erkek kardeşimin eniştemin yerlerini tadilat yapti, gitti inşaat işi yapti .
Bir alo deseler koşturduk .her işlerinde zor günlerinde bizde yiprandik,aile içlerinde kavga olduklarinda dinledik destek olduk üzüldük ara bulmaya calişdik .
Bilmiyorum ne neyi yanliş yaptik,hatamiz vardir elbet bizde insaniz ama bu kadar umursamaz olmak biraz çok kiriyor.
Eşim ,ben ve oğlum korona olduk .Herkes biliyor.annemden başka bir kiz kardeşim arayip gecmiş olsun dedi.
Eşim enişteme mesaj atmiş koronayiz sizde test yaptirin diye ,telefon etmiş acmamiş.
Insan bir yalandanda olsa gec miş olsun yazar.
Ne kardeşlerim ne yengelerim ne yeğenlerim hiç biri mesaj atmadi sormadi.
Eşimle ben ağir geciriyoruz ve 10 gün sonra büyük oğlumun nişani var
Aklim almiyor insan utanir yüzyüze geleceğiz.
Burda bizim ailemizden başka kimsemiz yokki ,arkadaş cevremiz yok cünkü hayatim boyun akşam 18 kadar çalişmak zorunda kaldim.
Iş yerimde komşularimdan türk yok .
Çok sinirliyim çok öfkeliyim
Öfkemle hep eşime catiyorum sürekli kavga ediyoruz
Nasil olacak ?
Niye böyle davraniyorlar

Merhabalar,
Bu zamana kadar ailem için yaptiğim fedakarliklari sayisi sonsuz.Elimden geldiğince hepisine ayri ayri yardim ve destekte bulundum.
Örnek:eşim erkek kardeşimin eniştemin yerlerini tadilat yapti, gitti inşaat işi yapti .
Bir alo deseler koşturduk .her işlerinde zor günlerinde bizde yiprandik,aile içlerinde kavga olduklarinda dinledik destek olduk üzüldük ara bulmaya calişdik .
Bilmiyorum ne neyi yanliş yaptik,hatamiz vardir elbet bizde insaniz ama bu kadar umursamaz olmak biraz çok kiriyor.
Eşim ,ben ve oğlum korona olduk .Herkes biliyor.annemden başka bir kiz kardeşim arayip gecmiş olsun dedi.
Eşim enişteme mesaj atmiş koronayiz sizde test yaptirin diye ,telefon etmiş acmamiş.
Burda bizim ailemizden başka kimsemiz yokki ,arkadaş cevremiz yok cünkü hayatim boyun akşam 18 kadar çalişmak zorunda kaldim.
Nasil olacak ?
Niye böyle davraniyorlar
Zorlu hamilelik geçirdim, 5 ayinda kaybettim. Sonra depresyonla ugraşdim eşimin akrabalari bir kere bile nasilsin diye aramadilar ve sonra beni kayinvalideme şikayet etmişler gelinin bizi hiç aramiyor diye. Kaybimin uzerinde 2 ay geçti eşimin amcasinin oğlu hastalandi. Eşim koşturdu. Defalarca işten izin aldi. Artik patronu kiziyordu noluyor bu kadar izin neye gerek diye. Ve sonunda ne oldu? Bir gun işden izin alip amcasiyla beraber doktora gidemedi diye amcasi hemen kayinpederimi aramiş ve 'oğlun bir kaç kez aradi sordu sonrasinda ses seda yok' dedi. Eşim doktor. Amcasinin oglunda multipl skleroz denen hastalik çikti. Onun tanisinin konulmasi, en iyi doktor bulmasi her randevuya gitmesi, ayri ayri doktorlarla konuşmasi, amcasinin oğlunu her defa evden alip doktora goturmesi hicbirisi gozlerine gorunmedi. Yani anlayacagin bazen insanlari anlayamayiz. Akillari nasil çalişiyor bilemeyiz. Ben takmamayi ogrendim. Akrabalari Beni şikayet etdiklerinde eşim hepsine kizdi ve bir daha eşimi sizin gibi dusuncesiz insanlarla bir araya getirmiycem dedi. Ve o gunden itibaren uzak durmaya çalişiyorum. Akil sağliğimi kaybederim yoksa. Siz de umursamayin. Yaptiklarinda mantik da aramayin.

Ve en onemlisi başkalarinin dusuncesiz davranişlarinin sizin aile duzeninizi bozmasjna izin vermeyin. Diş kapinin dış mandallari. Ne diye dert ediyorsunuz

Merhabalar,
Nasil olacak ?
Niye böyle davraniyorlar
Eşinizle bu konuda tartışmayın.

Zorlu hamilelik geçirdim, 5 ayinda kaybettim. Sonra depresyonla ugraşdim eşimin akrabalari bir kere bile nasilsin diye aramadilar ve sonra beni kayinvalideme şikayet etmişler gelinin bizi hiç aramiyor diye. Kaybimin uzerinde 2 ay geçti eşimin amcasinin oğlu hastalandi. Eşim koşturdu. Defalarca işten izin aldi. Artik patronu kiziyordu noluyor bu kadar izin neye gerek diye. Ve sonunda ne oldu? Bir gun işden izin alip amcasiyla beraber doktora gidemedi diye amcasi hemen kayinpederimi aramiş ve 'oğlun bir kaç kez aradi sordu sonrasinda ses seda yok' dedi. Eşim doktor. Amcasinin oglunda multipl skleroz denen hastalik çikti. Onun tanisinin konulmasi, en iyi doktor bulmasi her randevuya gitmesi, ayri ayri doktorlarla konuşmasi, amcasinin oğlunu her defa evden alip doktora goturmesi hicbirisi gozlerine gorunmedi. Yani anlayacagin bazen insanlari anlayamayiz. Akillari nasil çalişiyor bilemeyiz. Ben takmamayi ogrendim. Akrabalari Beni şikayet etdiklerinde eşim hepsine kizdi ve bir daha eşimi sizin gibi dusuncesiz insanlarla bir araya getirmiycem dedi. Ve o gunden itibaren uzak durmaya çalişiyorum. Akil sağliğimi kaybederim yoksa. Siz de umursamayin. Yaptiklarinda mantik da aramayin.
Çok çok geçmiş olsun
Kendi ailen oldumu daha bir zor,kardeşlerim bunlar

Esine neden catiyorsun ?
Adamın ne suçu var.
Oncelikle kime kizdiysan ona catacaksin..
Hıncını ; yanında olup,seni seven insanlardan çıkartmayacaksin.
İlk olarak bunu öğren,sonrasını konuşuruz.
Haklisin o da öfkemin nasibini aliyor
Sorsam herkes mecburmuyum der ,havalara girerler

Eşinizden hıncınızı alıp adamı da kendinizden soğutmayın. Bende hamileyim. Zor olan bebek. Tüp bebekle bile şans vermemişti hoca. Ev taşıdım. Hiç kimse arayıp öldğnmü kaldın mı diye sormadı. Ve bu kaç kez oldu. İyi zamanımda sürekli iletişimde olan kv görümce zor anlarımda buhar oluyorlar. Eşmde artık yavaş yavaş farkına vardı.
Sizde sizi arayanı arayın. Çok fedakarlık iyi değil

Içimdeki öfkeyle ona catiyorum
Her lafi hareketi dokunuyor sanki bizde hata var gibi
Hayir asla boyle birşey yapmayin. Hem sizin aileniz. Eşiniz ne yapa bilir ki? Bu nasil kardeşler diye o size yuklense peki? Lutfen ailenize etki etmelerine izin vermeyin. Olan size olacak. Araya soğukluk uçurum girdi mi toparlamasi zor olur. Herkesin dayanma sınırı var o sınırı kavga gurultuyle gecerseniz inanin olan size olur

Çocuklarım ve eşim dışında herkese hak ettiği kadar değer veriyorum şimdi daha kıymetli oldum herkes duvarlarıma çarpıyor kendine geliyor

zor günümde yanımda olmayan iyi günümde olmasın bir zahmet
bende şu süreçte korona vs.. en iyi öğrendiğim bu oldu
Şimdi kötü günümde kim yanımdaysa ben onlarlayım
Çünkü iyi günde hereks yanınızda herkes iyi
Boşuna dememiş atalar düşte gör diye

Merhabalar,
Nasil olacak ?
Niye böyle davraniyorlar
Eşinize neden kızıyorsunuz,öfkenizi kendi akrabalarınıza gösterin bir zahmet.

Back
X