Merhabalar,
Bütün ailem almanyada,annem babam kardeşlerim.
Bu zamana kadar ailem için yaptiğim fedakarliklari sayisi sonsuz.Elimden geldiğince hepisine ayri ayri yardim ve destekte bulundum.
Örnek:eşim erkek kardeşimin eniştemin yerlerini tadilat yapti, gitti inşaat işi yapti .
Bir alo deseler koşturduk .her işlerinde zor günlerinde bizde yiprandik,aile içlerinde kavga olduklarinda dinledik destek olduk üzüldük ara bulmaya calişdik .
Bilmiyorum ne neyi yanliş yaptik,hatamiz vardir elbet bizde insaniz ama bu kadar umursamaz olmak biraz çok kiriyor.
Eşim ,ben ve oğlum korona olduk .Herkes biliyor.annemden başka bir kiz kardeşim arayip gecmiş olsun dedi.
Eşim enişteme mesaj atmiş koronayiz sizde test yaptirin diye ,telefon etmiş acmamiş.
Insan bir yalandanda olsa gec miş olsun yazar.
Ne kardeşlerim ne yengelerim ne yeğenlerim hiç biri mesaj atmadi sormadi.
Eşimle ben ağir geciriyoruz ve 10 gün sonra büyük oğlumun nişani var
Aklim almiyor insan utanir yüzyüze geleceğiz.
Burda bizim ailemizden başka kimsemiz yokki ,arkadaş cevremiz yok cünkü hayatim boyun akşam 18 kadar çalişmak zorunda kaldim.
Iş yerimde komşularimdan türk yok .
Çok sinirliyim çok öfkeliyim
Öfkemle hep eşime catiyorum sürekli kavga ediyoruz
Nasil olacak ?
Niye böyle davraniyorlar
Bütün ailem almanyada,annem babam kardeşlerim.
Bu zamana kadar ailem için yaptiğim fedakarliklari sayisi sonsuz.Elimden geldiğince hepisine ayri ayri yardim ve destekte bulundum.
Örnek:eşim erkek kardeşimin eniştemin yerlerini tadilat yapti, gitti inşaat işi yapti .
Bir alo deseler koşturduk .her işlerinde zor günlerinde bizde yiprandik,aile içlerinde kavga olduklarinda dinledik destek olduk üzüldük ara bulmaya calişdik .
Bilmiyorum ne neyi yanliş yaptik,hatamiz vardir elbet bizde insaniz ama bu kadar umursamaz olmak biraz çok kiriyor.
Eşim ,ben ve oğlum korona olduk .Herkes biliyor.annemden başka bir kiz kardeşim arayip gecmiş olsun dedi.
Eşim enişteme mesaj atmiş koronayiz sizde test yaptirin diye ,telefon etmiş acmamiş.
Insan bir yalandanda olsa gec miş olsun yazar.
Ne kardeşlerim ne yengelerim ne yeğenlerim hiç biri mesaj atmadi sormadi.
Eşimle ben ağir geciriyoruz ve 10 gün sonra büyük oğlumun nişani var
Aklim almiyor insan utanir yüzyüze geleceğiz.
Burda bizim ailemizden başka kimsemiz yokki ,arkadaş cevremiz yok cünkü hayatim boyun akşam 18 kadar çalişmak zorunda kaldim.
Iş yerimde komşularimdan türk yok .
Çok sinirliyim çok öfkeliyim
Öfkemle hep eşime catiyorum sürekli kavga ediyoruz
Nasil olacak ?
Niye böyle davraniyorlar