Niye ailemdem dediğim insanlar bizi yok sayiyor

Eşinize kızmayın ama ya.
Adam ne yapsın sizin aileniz aramıyor sormuyorsa.
Geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum bu arada.
Bu yaşadığınız süreci bir aydınlanma olarak görün ve bundan sonra hepsine duruşunuzu tavrınızı değiştirin. Koşmayın her işlerine,mesafeli durun,o zaman kiymet bilirler.
İnsanlara sürekli,yardim eden,destek veren,her zor anında koşan yaranmıyor,göreviniz gibi oluyor bu bir zaman sonra.
Üzmeyin kendinizi de eşinizi de.

siz hayır demeyi bilmeyen insanlarsınız . size bizi aramıyor diye sitem edenlere ben çocuk düsürdüm sen geçmiş olsuna aradın mı dediniz mi ? düğüne geldiklerin laf arasında söyleyin . kimsenin işine size rica minnet koşturmuyorsa gitmeyin.
eşinin amcasının oğlu kaç yasında , niye esin defalarca götürüyor ? küçükse ailesi götürecek büyükse kendi kendine gidecek . ama sizde lafı gelince bunu bunu yaptık siz bir geçmiş olsun bile demediniz diye yüzlerine vuracaksınız .kendi kendilerine anlamalarını beklerseniz zor. milletede bukadar koşturmayın . zamanı kendinize harcayın

Merhabalar,
Bütün ailem almanyada,annem babam kardeşlerim.
Bu zamana kadar ailem için yaptiğim fedakarliklari sayisi sonsuz.Elimden geldiğince hepisine ayri ayri yardim ve destekte bulundum.
Örnek:eşim erkek kardeşimin eniştemin yerlerini tadilat yapti, gitti inşaat işi yapti .
Bir alo deseler koşturduk .her işlerinde zor günlerinde bizde yiprandik,aile içlerinde kavga olduklarinda dinledik destek olduk üzüldük ara bulmaya calişdik .
Bilmiyorum ne neyi yanliş yaptik,hatamiz vardir elbet bizde insaniz ama bu kadar umursamaz olmak biraz çok kiriyor.
Eşim ,ben ve oğlum korona olduk .Herkes biliyor.annemden başka bir kiz kardeşim arayip gecmiş olsun dedi.
Eşim enişteme mesaj atmiş koronayiz sizde test yaptirin diye ,telefon etmiş acmamiş.
Insan bir yalandanda olsa gec miş olsun yazar.
Ne kardeşlerim ne yengelerim ne yeğenlerim hiç biri mesaj atmadi sormadi.
Eşimle ben ağir geciriyoruz ve 10 gün sonra büyük oğlumun nişani var
Aklim almiyor insan utanir yüzyüze geleceğiz.
Burda bizim ailemizden başka kimsemiz yokki ,arkadaş cevremiz yok cünkü hayatim boyun akşam 18 kadar çalişmak zorunda kaldim.
Iş yerimde komşularimdan türk yok .
Çok sinirliyim çok öfkeliyim
Öfkemle hep eşime catiyorum sürekli kavga ediyoruz
Nasil olacak ?
Niye böyle davraniyorlar
Kendinizi akrabaların için paspas etmişsin birde eşini süreklemişsin peşinde. Şimdi nankörlük yapıyorlar diye eşini sucluyorsun kavga ediyorsun.
Bu şekilde devam edersiniz eşiniz sizden soğur ve boşanır.

Hem adamı ezdirmissin hem adama catiyorsun. Tam dayakliksin he🤬🤬
Saat 6ya kadar çalışmak sosyal hayata engel değil ki, saat 6dan erken çıktığım isim hiç olmadı. Yine de eşe dosta zaman ayırdık. Etrafında türk yoksa başka göçmen vardır, alman vardır. Sanki Türklerden çok mu fayda gördün? Böyle aileyle yakın olacağına hepten yalnız ol daha iyi

Çok tuhaf sanki halen kendimizde hata varmiş gibi hisediyorum.
Daha fazla samimi olamadik diye

Bence toaf olan sizin bu kendinizi kabul ettirme cabaniz. Esinize kötü davranmak ondan daha kolay geliyor. Cünkü sizin yaninizda durdugunu biliyorsunuz. Esinizin zerre kabahati yok

Merhabalar,
Bütün ailem almanyada,annem babam kardeşlerim.
Bu zamana kadar ailem için yaptiğim fedakarliklari sayisi sonsuz.Elimden geldiğince hepisine ayri ayri yardim ve destekte bulundum.
Örnek:eşim erkek kardeşimin eniştemin yerlerini tadilat yapti, gitti inşaat işi yapti .
Bir alo deseler koşturduk .her işlerinde zor günlerinde bizde yiprandik,aile içlerinde kavga olduklarinda dinledik destek olduk üzüldük ara bulmaya calişdik .
Bilmiyorum ne neyi yanliş yaptik,hatamiz vardir elbet bizde insaniz ama bu kadar umursamaz olmak biraz çok kiriyor.
Eşim ,ben ve oğlum korona olduk .Herkes biliyor.annemden başka bir kiz kardeşim arayip gecmiş olsun dedi.
Eşim enişteme mesaj atmiş koronayiz sizde test yaptirin diye ,telefon etmiş acmamiş.
Insan bir yalandanda olsa gec miş olsun yazar.
Ne kardeşlerim ne yengelerim ne yeğenlerim hiç biri mesaj atmadi sormadi.
Eşimle ben ağir geciriyoruz ve 10 gün sonra büyük oğlumun nişani var
Aklim almiyor insan utanir yüzyüze geleceğiz.
Burda bizim ailemizden başka kimsemiz yokki ,arkadaş cevremiz yok cünkü hayatim boyun akşam 18 kadar çalişmak zorunda kaldim.
Iş yerimde komşularimdan türk yok .
Çok sinirliyim çok öfkeliyim
Nasil olacak ?
Niye böyle davraniyorlar
Eşine çatma, herkese eder kadar değer ver , üzülme...

Back
X