niye aramadın sorunu

ayseayseli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
157
56
13
37
arkadaşlar kayınvalidemle bir sorunum yok ama tek anlaşamadığımız şey bu.

cumaları bazen hayırlı cumalar diye arıyordum şimdi her aramadığım cuma beni niye aramadın yoksa hasta mısın(!) diye arıyor. her seferinde bahane bulmaktan sıkıldım. unutmuşum vs.

bir de öyle inatlaştıkça hiç içimden gelmiyor. şehir dışındalar. bazen diğer akşamlar eşim arayınca ben de konuşuyorum ama takıntı haline getirmiş artık.
çok istiyorsan sen ararsın konuşuruz ne farkeder yani.

anneme söyleyince ne olacak çok mu zor bir şey ara diyor abarttığımı düşünüyor. sizce?
bazen beni merak ettiği için değil sırf cuma günü aratmış olmak için aramamı bekliyor diye düşünüyorum. sizce ne yapmalıyım.

bir gün açık açık söylemek istiyorum böyle darlama diye ama kendimi biliyorum imkansız söyleyemem kırmak da istemiyorum kötü niyetli değil çünkü ama kendisinin; böyle bir el öptürme aranma gibi fantezisi var yani egosu tatmin oluyor

Arama. Ne o öyle emir verir gibi niye aramadın. O arasın. Bi kaç kez arama nasıl olsa vazgeçecektir.

içinden gelmesi lazım insanın.
yoklama almalar falan çok itici.
keşke şimdiye kadar bahane bulmasaydınız.
ay bilmem aklıma gelmedi deyivereydiniz.

kv lenle tek derdin bumu bence sen aç bdv yi cadı kaynanaların konusunu oku biraz ufkun genişler

Bende arar konuşurum hoş içimden gelerek arıyorum bende , bazen haftada 2 kez bile konuştuğum oluyor.Ben arayamadığım bi cuma diğer cuma aradığımda çok yoğundum arayaamdım diyorum olsun kızım biliyorum bende sen rahatsız olma diye aramıyorum diyo.İkimizde gayet anlayışlıyız.
Sende haftada bir gönlünü et ara bence , ama içinden gelmiyorsa diyecek birşey yok ..

Haftada bi kere aramayla olmezsin herhalde

Abartmısşın. Haftada bir arayıver, ölmezsin.

Arama. Ne o öyle emir verir gibi niye aramadın. O arasın. Bi kaç kez arama nasıl olsa vazgeçecektir.

haftada 1 defa arasan nolcak. gönlünü hoş et sevap kazanırsın hem. bukadar abartma bence

kv lenle tek derdin bumu bence sen aç bdv yi cadı kaynanaların konusunu oku biraz ufkun genişler

tek sorun buysa arayıver hoşuna gidiyor demek ki.. belki hava atıyordur konuya komşuya gelinim her cuma arar vs diye..

Hep derim haftanın 7gunu görmek çekmek zorunda olanlar var arayiverin nolcak sorun etmeyin

illa ara diye tutturmasına sinir oluyorum inatlaşıyor yani ben de öyle yapmadan önce arıyordum ama baktım ne zaman inada bindirdi hevesim kaçtı. merak ediyorsa o arar ne olacak ki emri vaki yapıyor resmen

illa ara diye tutturmasına sinir oluyorum inatlaşıyor yani ben de öyle yapmadan önce arıyordum ama baktım ne zaman inada bindirdi hevesim kaçtı. merak ediyorsa o arar ne olacak ki emri vaki yapıyor resmen
Amaaaan nolcak ta inatlassa ne inatlasmasa ne farklı şehir gormuyorsun duymuyorsun kız arayiver walla millet neler çekiyor bi bak KV sorunlarina

Hava atar komşularına sizin üzerinizden . Bence mesafe her zaman iyidir her gün ararsınız her gün gel demeye başlar gidersiniz gitme burda kal demeye başlar ooo sonu gelmez alıştırmayın derim

Normalde olsa aranır haftada bir kere derdim ama böyle emrivaki sorguya çekilmek bana göre de değil inat değil mi aramazdım sizi kışkırtmak olmasın da ben kv yi özel durumlar haricinde bayramda kandilde anca ararım o arada arar beni 2-3 haftada 1 kere de ziyaretlerine gideriz arada da onlar görmeye gelir mesafe iyi oluyor

ben de bende cok ıstıyosa oğlu arasın dımı

ben de bende cok ıstıyosa oğlu arasın dımı
Sonuçta ben annemle konuşuyorum eşim konuşmuyor ee eşimde annesiyle konuşuyor selam söyleyip selam almamız yeterli sürekli ne konuşabilirim ki nasılsın diye sıradan bir soru da yapmacık geliyor ee görüyoruz da uzak şehirlerde olsak neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…