- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 448
- Konu Sahibi ayseayseli
-
bızımkı farklı bıraz. benım anneme yurume mesafesındeyız. kv deye. arabayla 10 dk. haftada 3 gün annemdeyız zaten ama. hıc zorunda bırakmam o ısteyerek gelıyor. ben oraya gıdınce anlasmalı gıdıyorum su kadar oturcaz dıyeSonuçta ben annemle konuşuyorum eşim konuşmuyor ee eşimde annesiyle konuşuyor selam söyleyip selam almamız yeterli sürekli ne konuşabilirim ki nasılsın diye sıradan bir soru da yapmacık geliyor ee görüyoruz da uzak şehirlerde olsak neyse
İnsanın bazı şeyler zorunada gidebiliyor ister istemez o mesafeyi gerekli görüyorsun bizimde iki aileyle mesafemiz hemen hemen aynı araçla 15-20 dakika otobüslerle daha uzak tabi annemlere 2 haftada 1 kere giderim muhakkak onlarda gitmediğim hafta gelirler eşimin ailesine daha seyrek gideriz ama kimseyi dışlamak yok sadece böyle gelişti nişanlıyken de böyleydi durumlarımız herkesin ilişkisi farklı olabiliyor ben biraz ciddi soğuk nevaleyimdir yıllar alır samimiyeti kurmambızımkı farklı bıraz. benım anneme yurume mesafesındeyız. kv deye. arabayla 10 dk. haftada 3 gün annemdeyız zaten ama. hıc zorunda bırakmam o ısteyerek gelıyor. ben oraya gıdınce anlasmalı gıdıyorum su kadar oturcaz dıye
bazen dıyorum haksızlık mı yapıyorum ama. herkes hak ettıgı kadarbı zararları dokunmadı ama yararları da gerektıgı kadar olmadı. ben de o yuzden gerektıgı kadar gorusup ılgılenıyorum. fazlası yok.
İçinden gelse neyse de hayat gailesi içinde unuttuğunda trip atıyorsa bence de hiç arama, çünkü hep fazlasını isteyen biri belli ki, her hafta stres mi yaşayacaksın, bizde kv watsuptan yazar bende cevap veririm her haftada olmaz bu, ayrıca eşin anneni arıyo mu
bi kere cuma akşamı niye aramadın merak ettim dedi ben de haftaiçi iş yerinde yoğun olunca aklımdan çıkıyor bazen dedim o zaman cumartesi ara dediPersembe ara cuma kendi ararsa daha dun konustuk de ve surekli tekrarla :)
Kacis yok yani :) Emrivaki oldugu icin bende aramazdim bir andada keserdim aramayi sordugundada surekli saat gun belirtiyosunuz icimden geldigi zaman arasam daha guzel sohbet ederiz diyin egosu yuksek biri belli.bi kere cuma akşamı niye aramadın merak ettim dedi ben de haftaiçi iş yerinde yoğun olunca aklımdan çıkıyor bazen dedim o zaman cumartesi ara dedi
Ay bu ne yaa resmen sevgilisi gibi trip atıyor kadınbi kere cuma akşamı niye aramadın merak ettim dedi ben de haftaiçi iş yerinde yoğun olunca aklımdan çıkıyor bazen dedim o zaman cumartesi ara dedi
İki yüzlüsun. Kendi ailene eşini zorla hergun yemege goturmeye calisiyorsun. Gelsin ne olacak diyorsun. Ama sen esinin ailesini haftada 1 aramaya üstelik 2 dakikalik konusmaya rest cekiyorsun. Esinin yerinde olsam ailenin esiginden ayagimi sokmam.arkadaşlar kayınvalidemle bir sorunum yok ama tek anlaşamadığımız şey bu.
cumaları bazen hayırlı cumalar diye arıyordum şimdi her aramadığım cuma beni niye aramadın yoksa hasta mısın(!) diye arıyor. her seferinde bahane bulmaktan sıkıldım. unutmuşum vs.
bir de öyle inatlaştıkça hiç içimden gelmiyor. şehir dışındalar. bazen diğer akşamlar eşim arayınca ben de konuşuyorum ama takıntı haline getirmiş artık.
çok istiyorsan sen ararsın konuşuruz ne farkeder yani.
anneme söyleyince ne olacak çok mu zor bir şey ara diyor abarttığımı düşünüyor. sizce?
bazen beni merak ettiği için değil sırf cuma günü aratmış olmak için aramamı bekliyor diye düşünüyorum. sizce ne yapmalıyım.
bir gün açık açık söylemek istiyorum böyle darlama diye ama kendimi biliyorum imkansız söyleyemem kırmak da istemiyorum kötü niyetli değil çünkü ama kendisinin; böyle bir el öptürme aranma gibi fantezisi var yani egosu tatmin oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?