Niye başaramıyorum ben :(

Ne çay ne spor siz boğazını tutmazsaniz bir işe yaramaz malesef. Eşiniz de telkinde bulunmuş sizde fatkindasiniz kilonuzun. Biraz irade ile verebilirsiniz

Bence işe yarar. Çünkü 6 dan sonra yediğimiz saatler hareketsiz olduğumuz saatler. Yediğimiz vücudumuzda birikiyor.
Bu rutine alışınca insan farkında olmadan daha az yiyor. 2 tabaktan 1'e düşen makarna yarım tabağa iniyor çünkü fazla yemek artık mideyi rahatsız etmeye başlıyor.
Buna bir de günlük yarım/1 saatlik yürüyüş eşlik ederse daha güzel.

Ama sizin kilonuz gayet iyi :)
Ya gerçekten çok az yemek yiyorum, genel olarak 2 öğün yiyorum onda da mesela tek bir lahmacunla doyuyorum ve asla tam 1 porsiyonu hiçbir zaman bitiremiyorum. İştahla ilgili tek sorunum tatlı ve aburcubur şeyler (en kötüsü zaten bu).. Mesela dün akşam yemeğinde 1 lahmacun yedim ama gece yarısı kalkıp 2 tane kurabiyeyi resmen yuttum :( Kilo almıyorum ama vermiyorum da. Spor da yapıyorum bu arada günde 30-40 dk civarı haftanın 4 günü squat+mekik tarzı karın ve kalça bacak çalışıyorum, ama sanırım biraz kardiyo yapmam lazım ah bi yapabilsem.. Ben bu 6 dan sonra yememe meselesini bi deniycem.. 2 haftada bakalım neler olacak :rapci::rapci:

Merhaba kizlar yine aklınıza ihtiyacı olan ben.. hayatım boyunca hep tombistim çocukluk dahil defalarca diyet yaptım bozdum yaptım bozdum :KK43: bundan 4 yıl önce 91 den 68 e düştüm diyetisyen ve spor sayesinde ne ilaç ne çay bilmem ne hiç birşey kullanmadım ama o kilomu koruyamadim şuan 1,5 yaşında kızım var ona 90 kilo hamile kaldım 99 ile doğum yaptım 1,5 yıl geçti ama ben hala 90 kiloyum aklım fikrim hep yemek yemekte akşam ne yesem öğlen ne yesem hep bunları düşünüyorum bütün kan tahlilerime baktirdim kilo vermeme engel hiç bir durumum yok ama zayiflayamiyorum çünkü aşırı şekilde yiyorum obez olmaktan korkuyorum. Ve annemi 53 yaşında kaybettim kilosuna bağlı birçok hastalığı vardı eşim annen gibi seni 53 yaşında kaybetmek istemiyorum diyor bir heves geliyor ama sonuç yine hüsran benim gibi olup başaranlar varmı aranızda yardiminizi istiyorum :işsiz:
netten ayrobik vidoları var, çok güzel kalori yaktırıyor...şekerli şeyler ve ekmek yedikçe daha çok acıkıyor insan...diye kelimesini hayatından çıkar, herşeyi ye ama ne yiyorsan yarısını ye...yemek öncesi ve sonrası bol su iç...

Ya gerçekten çok az yemek yiyorum, genel olarak 2 öğün yiyorum onda da mesela tek bir lahmacunla doyuyorum ve asla tam 1 porsiyonu hiçbir zaman bitiremiyorum. İştahla ilgili tek sorunum tatlı ve aburcubur şeyler (en kötüsü zaten bu).. Mesela dün akşam yemeğinde 1 lahmacun yedim ama gece yarısı kalkıp 2 tane kurabiyeyi resmen yuttum :KK43: Kilo almıyorum ama vermiyorum da. Spor da yapıyorum bu arada günde 30-40 dk civarı haftanın 4 günü squat+mekik tarzı karın ve kalça bacak çalışıyorum, ama sanırım biraz kardiyo yapmam lazım ah bi yapabilsem.. Ben bu 6 dan sonra yememe meselesini bi deniycem.. 2 haftada bakalım neler olacak :rapci::rapci:
Sonucu bize de yazın :)

Back
X