- 21 Ocak 2018
- 1.420
- 4.128
- 63
- Konu Sahibi Eyiryah1987
Yokmu incecik bir eltiniz falan? Yarışa zayıflarsınız belki. Mesela eltim de kilodan çok muzdarip, sırf azim yapsın diye sürekli spor yaparken fotolarımı atıyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa harikmış gerçekten maşallahBen de yemeyi severim. O yüzden kendime şöyle bir düzen kurdum.
Akşam 6 ya kadar canımın istediğini yiyorum ama daha az.
Mesela 2 tabak makarna yiyorsam 1 tabak yiyorum. 5 dilim tatlı yiyorsam 2 dilim yedim.
Ancak akşam 6 dan sonra yemeyi tamamen bıraktım. Çok zorlanırsam bir bardak süt içtim ya da bir kase yoğurt yedim.
Bu şekilde 1 ayda 6-7 kg verdim.
Eğer yürüsem eminim daha çok veririm.
Bu şekilde evet kilo verebilirsiniz ama ömrünüzün sonuna kadar 18 dan sonra bir şey yemeyecek misiniz? Bu tarz kilo vermek yöntemleri geçicidir.Ben de yemeyi severim. O yüzden kendime şöyle bir düzen kurdum.
Mesela 2 tabak makarna yiyorsam 1 tabak yiyorum. 5 dilim tatlı yiyorsam 2 dilim yedim.
Ancak akşam 6 dan sonra yemeyi tamamen bıraktım. Çok zorlanırsam bir bardak süt içtim ya da bir kase yoğurt yedim.
Benim 100 kg civarı bi tanıdığım geçen yıl tüp mide ameliyatı oldu, kız manken gibi oldu da ondan söyledim açıkçası, hiç irademe sahip çıkamıyorum diyince konu sahibibu kilo için ameliyat çok gereksiz.
yakınınızda havuz varsa salona yazılın her gün gidip 1 saat yüzün 2 ayda incelmezseniz ben de bişey bilmiyorum. ama tatlı hamur işi yemek yok. bol proteinli beslenin tok tutar.
Anladım, gerçekten sağlıklı beslenme psikolojisi çok farklı oluyor. Ama ben,kendimi zorluyorum hatta sahurda daha az yiyeyim hesabı bile yaptım dün akşam. Sağlık gibisi yok.İnanın bütün tahlillerimi yaptırdım ne insülin direnci ne şeker ne kolestrol hepsi normal tek sorunum pis boğaz olmam sanirim
Bence işe yarar. Çünkü 6 dan sonra yediğimiz saatler hareketsiz olduğumuz saatler. Yediğimiz vücudumuzda birikiyor.Yaa harikmış gerçekten maşallahBen de 2 hafta falan sonra tatile gidicem 2-3 kilo versem keşke
Hiç diyet yapasım yok bu aralar çünkü zaten her yaz olduğu gibi et yiyemiyorum çok kısıtlı yemek imkanım var. İdeal kiloma da yakınım hatta belki idealdeyim (boy:173 kilo:61) acaba böyle yapsam gidermi 2 haftada 2 kg? Sizin bu şekilde verirken kilonuz nasıldı? Şu sebepten soruyorum ideale yakın olunca vermek daha zor oluyo da
işe yarar mı bende acaba?
Böyle devam etmeyi düşünüyorum ömür boyu. Çünkü 18'den sonra yemeyi bıraktıktan sonra gece uykularım dahi düzene girdi. Çok zor uykuya dalan ve sık sık uyanan biriyken, şimdi davul çalsa uyanmam. Popo hala tam erimedi ama göbeğim neredeyse tamamen yok oldu.Bu şekilde evet kilo verebilirsiniz ama ömrünüzün sonuna kadar 18 dan sonra bir şey yemeyecek misiniz? Bu tarz kilo vermek yöntemleri geçicidir.
Kilo vermek konusunda doğru bilinen yanlışların en başında gelir 18-19 dan sonra yemeyi kesmek.
Aslında gün içinde ne yiyip ne kadar fiziksel aktivite yapıldığı önemlidir. Rahatsızlık vermemek için yatmadan birkaç saat önce yemek yenilmemesi tavsiye edilir o da sindirimle alakalıdır.
Kıskandırmak için olmasın :))Yokmu incecik bir eltiniz falan? Yarışa zayıflarsınız belki. Mesela eltim de kilodan çok muzdarip, sırf azim yapsın diye sürekli spor yaparken fotolarımı atıyorum :)
165 cm canimBoyunuz kaç?
Düşündüm ama korkuyorummide küçültme ameliyatı hiç düşündünüz mü?
Bir insanin herhangi bir saglik sorunu olmadigi surece sirf iradesini kontrol altina alamadigi icin kilolu olmasi paket paket sigara icmesiyle ayni sey benim icin. Nasil ki sigaraya bagimli olunuyorsa yemeye de ayni sekilde bagimli olunuyor. Bazi psikplojik sebepler sizi buna itebilir. Yasaminizda sizi zorlayan, ustune gitmek istemeyip de yemeyi ondan bir kacis olarak gordugunuz sorunlariniz var mi? Bir donem, bebegim biraz daha kucukken yasadigim sorunlar yuzunden sigara ve abur cubura cok dadanmistim. Beni onlar mutlu ediyordu. Daha sonra bu sorunlarin uzerine gidip olumlu ya da olumsuz cozume kavusturunca icsel bir rahatlama yasadim ve onceden arada sirada tukettigim halime geri dondum. Asla tamamen yasaklamadim ama bagimli da olmadim. Su an hamileyim, o yuzden sigara asla tuketmiyorum. Abur cubur da az ve seyrek. Hamile olmasam da bunlarin beni mutlu etmedigini, anlik bir kacis oldugunu ve uzun vadede bana cok zarar verdigini biliyorum artik.
Eltimde tombiş :) birbirimize gaz veriyoruz ama yok tissssssss diye sonuyoruz 2 gün sonra :)Yokmu incecik bir eltiniz falan? Yarışa zayıflarsınız belki. Mesela eltim de kilodan çok muzdarip, sırf azim yapsın diye sürekli spor yaparken fotolarımı atıyorum :)
:) yok kıskanmaz bence, o beni çok zayıf buluyor acıyormuş banaKıskandırmak için olmasın :))
Hahaha :)):) yok kıskanmaz bence, o beni çok zayıf buluyor acıyormuş bana
Maşallah sanaBen de yemeyi severim. O yüzden kendime şöyle bir düzen kurdum.