Niye Ben?

EYXSXAN0066

Oğluşunun Annesi
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
191
0
96
Ankara
dünyanın en yalnız insanı benim galiba ama niye ben dünyanın en yalnız insanıyım evliyim bebeğim var kardeşlerim komşularım var akrabalarım arkadaşlarım var ama çok yalnızım altı milyarlık dünya nüfüsunda şu pazar gününü geçirecek kimsem yok iki laf edecek hiç ama hiç kimsem yok senenin bütün günlerini evde geçirme kapasitesine sahibim internette olmasa burdaki dostluklarda olmasa ne yapacaktımki Allahıma şükür burası var ihtiyacı olduğunda gidecek yeri olanlar günde bir iki kez telefonu çalanlar misafiri gelenler o kadar şanlısınızki telefonumun günlerce çalmadığı olur kapı zilinin sesini haftalarca duymam hobiler edinir bişiler yapar vakit geçiririm ama yaptığım hiç bişi bi dostun yerini tutmaz hobiler insanın hatrını sormuyor derdidi paylaşmıyor sonuçta niye bu altı milyar insanın içinde ben yalnızım niye niye

ah canım benim seni ne kadar iyi anlıyorum inan bende senin gibiyim evleneli 1 yıl oldu annemler yakınımda arkadaşlarımın çoğu çalışıyor ve ben gün boyu yalnızım konuşacak dertleşecek kimsem yok ama iyi ki KK var..bak senin en azından bebişin var..yada becerin varsa evde yapabilecğin hobiler edin ahşap boya el işi yap en azından zaman geçer..

hava guzel dısarı çıkmalısın canım...nıye dıye sormak çözum degıl...al bebişini dısarı çık...plan yap..gez bıraz..

o kadar güzel kurslar ve aktiviteler var ki, benim annem de ablam evlendikten ve ben de önce başka bir şehre taşınıp evlendikten sonra taşındı ve çok yalnız kaldı, sonra ahap boyama, resim, takı tasarımı, mefruşat aklınıza ne gelirse bir sürü kursa gitti ve şu anda bu kurslardan birinde hoca olarak çalışıyor, çok güzel bir çevresi ve arkadaşları oldu :):) sizin bebeğiniz de var, bebeği olan başka annelerle tanışın mesela, başaracağınıza eminim, sevgiler :)

komşularınla aran nasıl onlarla hiç gidip gelmiyormusunuz...?
benimde evde canım sıkılıyor ama yinede günler bir şekilde geçiyor...
bazen yanlızlık iyidir...

desteklerinize ve fikirlerinize teşekkür ederim arkadaşlar yalnızlıktan kastım sadece can sıkıntısı değil kimsesizlik niye ben diye soruyorum çünkü gerçekten neden bu kadar kimsesiz olduğu merak ediyorum annem ve babam vefat etti kardeşlerim başka şehirde eşim çok yoğun çalışan bi insan onunda öle çok fazla akrabası yok komşulerım arkadaşlarım var ama çok samimi değil sıradan ilişkiler zaten küçük bi çevredeyim kalabalık değil hasta olsam bakacak kimse olmuyo acele bi işim olsa bebeğimi bırakacak kimse yok yalnızlığım bundan yana sanki allahımın tek kuluymuşum gibi dünyada yalnız ben yaşıyormuşum gibi sıkkınlığım bundan ne olurdu sanki yanımda yakınımda bi kardeşim annem babam dosttum yada eşimin kardeşi bi yakını felan birileri olsa bu kadar zorda olmasam çokmu bişi bu yoksa can sıkıntısı bir şekilde gideriliyor şu dünyada insan elini uzatınca biri tutsun istiyo

canım bebbegını parka gotur orada annelerle arkadaslık bslayacaktr
gun gelir içlerınden bırısı dert ortagın oluvermış anlayamazsın
anarada beledıyelerın lokallleri var orlara gıt hiç bişi yapamıyorsun al bebbegını koy arabasna gez yuruyusler yap
bende ilk evelendiğm zamnalar oyledim eşim işen geşlirdi ymegımızı yerdık yuruyuşe çıkardık o benım arkadasım kocam sırdasım anne babam olmustu eşinle bunu konuşmaya çalış.
ben hasta oldum 10 tane arkadasım vardı 2 tanesı yemek getirdı 1 gün
okadar sana fayda eşiden var kimsedn dostluk bekleme geyik yapıp eglenmene bak derim benım 1 tane dostumvar oda baska sehirde telefonla konusuyorum yetiyor buradakılerle gunumu gun etmeye çalısıyorum
bu arada eınlede konusman lazım pazar pazar ne işi
eviyle ve senınle lgılenmesı lazım !!!!!!!

bende 2senedir şu koca memlekette tekim bi komşum bi dostum yok yalnızlık kötü oysaki bekarlıgımda annemin orda insanım dolu burayı sevmiyom hiç sevmicemde bebegim dogsun belki bana arkadaş olcak

senle aynı durumdayımm...dediğin gibi bir kişi bilemi olmaz...herkesin etrafı nasıl insanlarla dolar, nasılbunu yaparlar...ben neden bu kadar yanlızlıkla sınanırım..artık çok üzülüyorum bu duruma..

canım seni çok iyi anlıyorum çünkü zaman zaman bende yaşadım böyle yanlızlıklar..kii sen benden daha şanslısın bir bebeğin var...bencede arkadaşların dediği gibi al bebeğini parka çıkart illaki ordaki annelerle diyoloğun olucaktır...ben kuslara giderek attım bu yanlızlığımı..şuanda ahşap boyamaya gidiorum ve çok memnunum...aynı zamanda çevrede edindim..arkadaşlarım olduu...çünkü bişiler yapmadığımız sürece yanlızlığımız içinde boğuluruz...dahada psikolojimiz bozulur onun içinde sende ne yapabilirim onu araştır ve bişiler yap kendin için...inş en yakın zamanda atlatırsın canım...

gelişen dünya ile birlikte insanlar daha yalnız yaşamaya başladılar...

ne alakası var bilmiyorum ama böyle oldu...

akrabası eşi dostu olanlar da aynı durumdalar...

ilişkiler çok yüzeyselleşti...

ben istanbulun ortasında koskoca bir sitede oturuyorum ama kapı komşularımla kapıda karşılaştığımız zaman selamlaşmak dışında bir sohbetimiz yok...bakıyorumda herkes de aynı....

herkes kendi dünyası içinde kabuğuna çekilmiş yaşıyor...

sosyal olmak ekonomik şartlarla da ilgili...kriz olmayan zamanlarda herkes daha neşeli ve sohbet severdi...herkes düşmüş geçim derdine sosyal olmak kimsenin aklına bile gelmiyor...

şahsen ben eşim istiyor diye yalnızlığa terfi etmiş bir insanım ama halimden şikayetçi değilim...

hatta kayınvalidemi çok sevmeme anlaşmamıza hemen hergün beni çağırmasına rağmen ben arada sırada gidiyorum evimde KK da olmak bana müthiş bir haz veriyor....

Canım en azından bebegın varmış,zaman bı sekılde gecıyodur.Komuslarınla samımı olmaya clış,çay yaptım gel de,sen onlara gıt.bu şekılde kaynasırsınız ancak,çarşıya pazara cık arada,faturalarını yatırmaya sen gıt mesela... Bırde cok kafana takma yalnızlıgı,hem bu sekılde tüm ilgini bebeğine verebılme sansı buluyorsundur. :1hug:

onlar seni aramıyorsa sen onları ara bence... birkaç sefer sen ara görüşelim buluşalım de onlar yine seni aramamaya devam ederlerse sende bi daha aramazsın... bazen yalnızlığımızı kendimiz seçiyoruz aslında...

ben bunun kader kısmaet işi olduğunu düşünmüyorum. bence neden ben diye sormak yerine nerede hata yapıyorum olmalı.

valla kızlar bende daha beter durum var.ne eşimin akrabası nede kendi akrabalarım gelip gitmiyor nedense.komşular desen ikiyüzlü.acayip bi kıskançlık var bana karşı.komşulara bir iki kez gittim yüzüme gülüp arkamdan şımarık,biraz zengin diye havasına bak.burnu yukarda allah nasıl da şans vermiş gibi sözler duydum kulağımla.ve ailemden de kocamın ailesinden de aynı şeyleri gördüm.kimse çekemiyor beni.ama bilmiyorlar ki ğırtlağa kadar borç içinde yüzüyoruz.her ay evime icra gelir.ama kimseye demedim.evet evimde eşyam çok ama hepsi de icralık.borçları hep duruyo.eşim kredi kartı mağduru.ama komşular geleceği zaman o gün yemek yapmadım aç kaldım onlara güzel güzel ikramlarda bulundum.gün geldi aç yattık ama kimseye bişey demedim.demeyince işte böyle oldu ve gerçek yüzleri ortaya çıktı.ikiyüzlü komşum ailem olacaksa hiç olmasın.kk bana yetiyo.birde bebişim var o bana yeter.herkes Allahına.

merhaba ben sizi yinede şanslı görüyorum ben memleketten 12 saat uzaktayım yani anlıcanız burda değil akraba bi hemşerim bile yok çok sevdiğim iki arkadaşım vardı bi tanesi önceki sene bi tanesi busene taşındı aynı zamanda komşuyduk şimdiki komşularım hep yaşlı insanlar zaten onlarlada dışarda görürsek konuşuyoruz öyle samimiyette yok şükürler olsunki çocuklarım var yoksa kafayı yerdim yani anlıcanız siz benim yanımda çoooooook şanslısınız sizin bir pazar gününü geçireceğiniz kimse yok benim hergünümü,,,,

Eşiniz varya daha nolsun yalnızlığınızı eşinle paylaşabilirsin :sm_confused:

Yazdıklarınızı okuduğumda bir şarkı sözü geldi aklıma

Yanımda kaldı herkes yine de yalnızdım :1closedeyes:

Bazen insan kendini yalnız hissediyor tatlım çevre bulmaya çalış kafa dengi birilerini bulacaksındır :teselli:

ben de aynı durumdayım aile çevremden uzaktayım ama bebeğin büyüdükçe çevren genişliyor hele okula başlasın onun arkadaşları ve anneleri derken kendine göre bir çevren olur biraz sabır biraz gayret üzülme bu çağda birçok insan malesef yalnız

cnm ne güzel bebişin var
onunla vakit geçirmeye çalış havalarda ısındı beraber parka gidebilirsinizhihoyyyt
ya da komsularınla dialog kurmaya çalış
keşke bir bebeğim olsa da onunla vakit geçirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…