Niye Ben?

canım seni çok iyi anladım da..seni aramıyorlarsa sen ara,sen git..nie eve kapandın?iş bul,dışarı çık,sosyal ortama gir...insan kendine acımamalı güçlü olmalı hayatta dik durmalı....şu dünyada tek bile olsam kendime yetmeliyim demeli...çalın komşunuzun kapısını ben yeni taşındım diyin,bir dilim kek alın elinize,eve davet edin...insan durdukça kimse gelmiyor..devir öle kötü olmuşş ki millet selam vermekten kaçıyor..komşuluk ölmüş...öyleyse biz canlandıracağız komşuluğuda arkadaşlığıda...herkez birbirinden çekiniyor...girişken ol...sende çok şanlısın evlisin ve bebeğin var...hem yanlız değilsin ben varıma.s.şehirdaşız

size birşey söyliyiimiherşey karşılıklı sanırım bu devirde
arkadaşlarımı ben aramazsam aramıyorlar
ben arayınca onlarda arıyor gezme planları kurabiliyor
ama sen aramazsan hiç arkadaşın felan olmuyor
neden bende bilmiyorum
bende kimseyi aramasam hafta sonu bi çift laf edecek kimsem olmaz
ama arıyorum soruyorum ilgileniyorum o zaman aranıyorum:1closedeyes:
eee hayat bu
naparsın
:)

Ayy canım ben de yalnızım senin bebişin var bebeğinle vakit geçirebilirsin
Benim telefon edip hatrını soracak arkadaşım bile yok:çok üzgünüm:

Bende yalnızlığın hep insanın kendi seçimlerinden kaynaklandığını düşünürdüm, ama değilmiş kendi tecrübelerimle anladım, kendi adıma arkadaşlarım için her şeyi yaptığıma inanıyorum ama olmadı olmuyor bi şekilde uzağım onlara dile getirdim çoğu kez niye böyle oluyor diye hep atlatan cvplar aldım iş,güç vs., artık kimse için kılımı bile kıpırdatmıyorum, elimde olanlar ile yetiniyorum, bir de herkes çok duyarsızlaştı öyle davranışlar sergiliyorlar ki bu mu benim arkadaşım diye bakakalıyorsunuz, güven deseniz sıfır haberlerde neler görüyoruz, çocuk da olunca insan hepten kabuğuna çekiliyor çünkü zamanlarımız kısıtlanmış oluyor, psikologların söylediği, sen insanlara uy, dünya senin etrafında dönmez, her sorununun kaynağı sensin, kaçmaya kalkarsın yine suçlusun mücadele etmen gerekir, kendi yolunu sen çizersin, insanları olduğu gibi kabul etmek durumundasın, seni olduğun gibi kabul etmezler sen değişeceksin ayak uyduracaksın onlara, Nasreddin hoca nın fıkrasında olduğu gibi "yahu hırsızın hiç mi suçu yok" her şey bizden kaynaklanıyor, ben dünyanın etrafında dönmüyorum artık kendi dünyam var o da çocuğum onun etrafında dönüp duruyorum, kendi adıma bu durumdan şikayet etmek de istemiyorum artık, dost arkadaş yerine koyduklarımın kazıklarını yemektense yalnızlığı tercih ederim

canım seni çok iyi anlıyorum ben annemlere yakın oturuyorum kayınvalidemlede aynı sokaktayım kayınvalidemle aram iyi değil annemle görüşüyorum işte ama anneyle iletişim bir yere kadar tek bir tane dostum var oda başka semtte oturyor ve geç saatlere kadar çalışıyor 2 ayda bir falan görüşüyoruz. komşularım konuşmaya çalışınca kafalarını çeviren cins insanlar benimde 3 aylık bebeğim var şimdi onunla avunuyorum.ama yakınımda bir arkadaşım olsa çok iyi olurdu bazen insana bebeğininde yetmediği oluyor.üstüne üstüne geliyor herşey

[can sıkıntısı değil kimsesizlik niye ben diye soruyorum çünkü gerçekten neden bu kadar kimsesiz olduğu merak ediyorum annem ve babam vefat etti kardeşlerim başka şehirde eşim çok yoğun çalışan bi insan onunda öle çok fazla akrabası yok komşulerım arkadaşlarım var ama çok samimi değil sıradan ilişkiler zaten küçük bi çevredeyim kalabalık değil hasta olsam bakacak kimse olmuyo acele bi işim olsa bebeğimi bırakacak kimse yok yalnızlığım bundan yana sanki allahımın tek kuluymuşum gibi dünyada yalnız ben yaşıyormuşum gibi sıkkınlığım bundan ne olurdu sanki yanımda yakınımda bi kardeşim annem babam dosttum yada eşimin kardeşi bi yakını felan birileri olsa bu kadar zorda olmasam çokmu bişi bu yoksa can sıkıntısı bir şekilde gideriliyor şu dünyada insan elini uzatınca biri tutsun istiyo[/QUOTE]

bende aynı durumdayım ailemden uzakta ayrı şehirdeyim çoğu zaman senin yaşadıklarını bende yaşıyorum benimde 4 aylık bi kızım var öyle zamanlar oluyo ki kızım durmuyo bahçeye çıkıp bi çamaşırı bile asamıyorum.benimde eşim çok yoğun zaten erkekler iş güç derdinde bişey söylesem evde rahatsın daha ne istiyosun diyo.bide annesiyle yakın oturupta beraber vakit geçirenler ne bileyim pazara,gezmeye,komşuya vs. gidenlere öyle özenip imreniyorum ki anlatamam bu duyguyu içim gidiyo keşeke bende annemle ablamla bunları paylaşabilsem.:çok üzgünüm:doğumdan sonra hiç biyere gidemedim eve hapsoldumsenağlama:a015:

öncelikle en büyük derdin bu olsun canım..millet nelerden dert yanıyor....annesi babası evladı konu komşusu akrabası olmayanları bir düşün..dünyanın en yanlız insanı sen değilsin kesinlikle...yanında olmasalarda varlıklarını yaşadıklarını bilmek bile çok güzel bir duygu..bunu Allah korusun ama ancak kaybedersen anlarsın...

insan yalnızlığını kendisi yaratır bence....kimse sana gelmiyorsa sen git.....başkasından beklediklerini sen yap....

bak bende evliyim tek başımayım..bi çocuğum olsun diye çırpınıyorum....olsun yeterki yanlız kalayım.....onun için elindekilerin kıymetini bil.....rabbim huzurlu bir hayat versin hepimize...a.s.

bu hissi dönem dönem hisseder herkes...
bende bazen hissediyorum..ailem var ama uzakta..
eşim var ama içimdeki sıkıntıları paylaşamıyoruz bile..,
şükür ki..yıllanmış dostluklarım var..
beni hep dinleyen hep yanımda olan..
aynı şekilde benimde yanında olduklarım var..
akraba çevrem var,artık yavaş yavaş zararlardan dolayo daralttığım
ama var işte..
dersen yalnız değilmişsin diye..
ben yinede YALNIZIM..
ruhum yapa yalnız..

arkadaşım bende çok yanlızım ailem yok yanımda komşumda da yok kafama göre arkadaşlarım var çalışıyorlar hiç evden dışarı çıkmıyorum çocuğumda olmuyor birde oderdim var allah başka dert vermesin ama çok yanlızım eşim sağolsun gezdiriyor amatatillerde senin gibi çocuğum olsa alırım parkka giderim vakit geçiririm çok yanlızım kafama göre bir komşum olmadı bu şehre taşınalı hep uyumsuz insanlar yada benden yaşlılar

canım bende aynı senin gibiyim hiç kimseler yok çok sıkılıyorum derdimi sıkıntımı paylaşacağım hiç kimse yok ailem de çok uzaktayım fazla gidip gelemiyorum eşimin işi gereği kızım var küçük şöyle istiyorum bende sabah beraber kahvaltı yapalım oturup sohbet edelim bişeyler planlayalım yapalım bende bunları istiyorum ama hiç kimse yok karşıma çıkanda çıkar arkadaşlığı yaptılar hep benle bende çok yanlızım çoooookkk
bak şimdi aklıma geldi dertlendim :teselli: senağlama :1no2:

Durumlar aynı gibi canım , evlenip başka bir şehre taşınıyorsun , tüm çevren uzakta kalıyor sonra kolay olmuyor bişiler paylaşabileceğin kişileri bulmak.. Ama bu dünyanın en yalnız insanı olduğunu göstermez , lütfen böyle karamsar olma hemde bu güzel havada..
Al bebişini çık dışarı o park senin bu alışveriş merkezi benim dolaş hem hava almış olursun hem yeni insanlarla tanışırsın , hem spor yapmış olursun..

zor bir durum allah yardım etsin.ama komşularınızdan genç olanlar varsa bi tabak tatlı birşey götürün vs...tanışın kahve içmeye davet edin zamanla samimiyetiniz kurulacaktır.çekinmeyin eşinizin arkadaşı varsa eşiyle davet edin evinize.insanlara sıcakkanlı güleryüzlü davranın aklıma gelenler bunlar..

arkadaslar emin olun benim kadar yalniz degilsinizdir! almanyadayim gurbetteyim. ne annem var yanimda ne de babam nede ablalarim hic kimsem yok burda . apartmanimda türk bile yok. desemki esimin ailesi var desem o da yok cünkü esim tek kardes... cok agladigim zamanlar oldu ve hala oluyoda... kizlar aman ha yurt disina gelin geliyim felan demeyin! heleki burada herhangi cok yakin bir akrabaniz yoksa hici hic gelmeyin... offf offf konusturmayin beni kizlarrr yarami desmeyinn!:1no2:

niye ben diye sormak çare değilki
önemli olan ne yapabileceğini bulmak canım
bak bir sürü kurslar var kimisi öğleye kadar
kimisi öğleden sonra
çocuğun varsa kreşler bile var o kurslarda
git katıl hem vakit geçirmiş olursun hem çevre edinmiş olursun :teselli:
yok olmaz mı diyorsun
o zaman apartmandaki insalarla daha samimi olmaya bak komşu olmak çok önemli bişey bence
hadi o da olmadı çık kardeşinle annenle gez bi şekil yap bu bunalımdan kurtar canım kendini
bu güzel yaz günleri evde oturmakla geçmezz

niye ben demene gerek yok aslında cogumuz öyle bılıyomusun en azından ben ve tanıdıgım cogu kişi öylee...artık dostluklar arkadaslıklar degerını yitiriyor galibaa ben mesela üni bitirdim arkadaslarımdan bazıları bikez arayıp sormadı bikez nil nasıl demediler beraber vakit geçirdgimiz zamanlarda ise sürekli incitmeye calıstılarr....bende yalnızlıgı seçtim benı uzenlerden uzak durmaya karar verdım bende niye ben dıyorum niye adam akıllı arkadaslarım yok allaha şükür bu siteyi buldum ve birbirinden güzel arkadaslarım oldu daha da olacak inşallah...
erkek arkadasım benı terk etti 23 yasındayım bi senedir evdeyim iş yok güç yok bende sıkılyorum ama işte kucuk seylerden mutlu olmaya calısıyorum sende o avatarında gördüğüm tatlı bebişinlee mutlu olmaya bak o dünyadaki tüm dertlere bedeldir gibi geliyorr allah ona saglıklı uzun ömürler versin ama kimsesizim diye dert etme olurmuu inan cogumuz aynı dertteyiz...

sen yalniz degilsin bence
buna emin ol bebisin var demi ben ona bile muhtacimmmm
bir bebgim olsun baska birsey istemem

kendini kıyaslama diger insanlarla
herkesin hayatı kendine baskasının 15 20 arkadası olyr senin olmaz
senin paran olur digerinin olmaz herkesin bir ayrı aşamalı hayatları kaderleri var
niye ben deme yani

canim yaa..

Kendini eve hapis etmis gibisin sanki..

INSANLAR KONUSA KONUSA, HAYVANLAR KOKLASA KOKLASA ANLASIR canim.

Insanlarla irtibatini kesme, ailenle, arkadaslarinla, komsularinla konus, bir merhaba de.

inan bana, SEN BIR ADIM ATARSAN ONLAR SANA BIN ADIM ATAR.

INSANLIK HALA OLMEDI BENCE.

ALLAH yar ve yardimcin olsun canim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…