aynı durumdan bende muzdaribim.
bende kendi adını sorarım babasının adını söyler. nişanlınızın soyadı ne derim. bilmiyorum der. nişanlısını arar babanın soyadı ne die sorar.sonra karı dırdırı çekemem der. ooo daha neler neler
ben aynı senin gibi düşünüyorum bazen ne oluyo bu insanlara diye. ama bende cevabını bulamıyorum.
valla ben artk bi yerden sonra dayanamıyorm bilgisayarn ekranın altından kıs kıs gülüyorum napımmmmmmmbu daha da vahimmiş, gülsek mi ağlasak mı bu duruma
insanlar aptal değiller,bende devlet dairesinde çalışıyorum
bahsettiğin şeylerin aynısını hatta fazlasını bile gördüm
biz hergün aynı işleri yaptığımız için çok basit ne var bunlarda diyoruz
vatandaşların leb demeden leblebiyi anlamalarını istiyoruz ama
onlar koşturmaca içinde olduğundan algıları zayıflıyor,
bazıları ilk kez devlet dairesine girmiş çok çekiniyor,
bazıları kendini ifade etmeyi bilmiyor,
bazıları memurlardan gıcık alıyor,
çok takılmamak lazım,en önemli şey sabır bence,
hatta öyle yurdum insanları geliyorki neşem yerine geliyor( dalga geçmiyorum kesinlikle)
emlak servisinde mi çalışıyorsun ?? bende kamuda emlaktayım.. yaşadığın şeyleri okudukça kahkaha attım resmen =) bu ay vergi ayı sinirler had safhada değil mi seninde.. çalıştığın yerin zorluğu zaten çok üstüne bir de vatandaş.. kabul ediyorum herkes hemen herşeyi anlayamaz ama en çok da bilerek memurdan haz etmeyenler geliyor en çok onlara daralıyor insan.....asla kimsenin haddine değil insan aşşağılamak tabi ki işimiz bu yapacağız açıklayacağız ama bir günü biri bana benim üvey annemle anlaşma yapmışınız ona emlak değeri vermişsiniz evi satması için,,ne çıkarınız var bu işten diyene kadardı ,iyi niyetim artık iyi niyetli değilim eğer daraldığım bi durum olursa başka yere yönlendirmeyi tercih ediyorum çünkü sağlık sorunu bile yaşadım stres yüzünden.....arada tabi tartışıyorsunuz o insansa sizde insansınız çünkü....ben 3. yılımı doldurdum bikaç defa yer değişikliği için dilekçe vermiş biriyim... henüz bi değişiklik yok olacak gibi değil ama olsun alışıtık gidiyor artık =) ama şu var çok rahat memurlarda yok mu var hemde çoook fazlaa............insanlar da çeşit çeşit ne yaparsan yap ne kendini ne karşındakini değiştiremezsin.. Allah yardımcın olsun
Ya şimdi yazmayayım yazmayayım diyorum, ama yani dayanamıyorum. Burada memur arkadaş çok, şimdi cogu saldıracak üstüme amaAcaba cok basit bir işlem icin devlet dairesinde it gibi ordan oraya kosturulup, en sonunda da tepe sersemine dönerek aptallaşmış olmasınlar Aman yanlış anlamayın, memur düşmanı falan değilim, annem de memur emeklisi. Ama devlet dairelerinin durumu da malum. Anlıyorum emlak vergisi ayı, yoğunsunuz, insanla uğraşmak zordur, vs. vs. vs. Ama kimseye aptal diye hakaret etmeye hakkınız yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?