Put a lit on it
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 21 Ağustos 2016
- 423
- 113
- 23
- 32
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
Bir de tam bugün modum çok iyiydi, pop müzik dinleyip dans ettim:) ne bileyim ya bu ayrilik insana ne sacma seyleri düsündürüyor diye kendi kendime aci aci sirittim, eski mesajlari okumak icin girmis olabilir gibi düsündüm..
Tuhaf bisey yok altinda bisey arama bitmis gitmis ne yaparsa yapsinEski erkek arkadaşımla 1 ay oldu ayrılalı. En son facebook messengerdan konuşmalarımız duruyor ayrılmadan önce konuşmuşuz hep, en son ben ordan bir şey yazmışım hatta ayrılmadan önce tabi o görüldü yapmamış.(Whatsappptan telefondan da konuştuğumuz için o zamanlar) Şimdi gelen kutumu karıştırırken farkettim, dün o eski mesajımı görüldü yapıp okumuş.. Mesajları silmek için desem mesajı açmadan üstüne tıklayınca siliniyor zaten. Bilmiyorum eski mesajları mı okuyordu acaba ya da dikkat çekmek için mi? Tuhafıma gitti
Yok whatsapp değil facebook. Olabilir tabiki büyük bi anlam yüklemiyorum zaten şaşırdım sadeceBen bazen mesajlari silmek icin tikliyorum ama yanlislikla mesaja gidiyor. Belki oyle olmustur. Whatsapp i sildim kurtuldum :) Fazla anlam yukleme. Niye gordu , niye okudu . Bunlar yorar insani.
Sanmıyorum. İstese mesaj atar emin olun böyle dikkat filan çekilmez
Beni geçenlerde fake hesaptan biri mesaj atıp denemeye çalıştıMerak etse arardi sevse bırakmazdı. Bu kadar basit aci mi evet ama gercek.
Yok whatsapp değil facebook. Olabilir tabiki büyük bi anlam yüklemiyorum zaten şaşırdım sadece
anlamı olsa da artık anlamı yok :)
olabilir tabikiYanlışlıklada tıklamış olabilir.
Umut baglayıp kendını uzme boşver.olabilir tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?