Aman Allahım bu ne doluluk aaa rahatla biraz bi bitki çayı iç kendine gel ne bu stres arkadaşım ya bunalmışsın ama dert edilecek bi durum değil bence kendini geri çek sana nasıl davranılyorsa aynısı nı yap insanları hemcinsini anlamak çok zor yorma kendini başka uğraşlar bulmayı dene daha fazla kendini mutlu hissedersin yorgunum yada mutsuzum diyerek bilinç altını yöneltirsin işte o kadar :)
zaman öyle değişti ki,eski dostluklar hayal oldu.arkadaşlarıniçin kendini bu kadar paralamana değdi mi?hayır.ben yaparım sevaptır dersen sonucu da bu işte.üzülüyorsun.ben de zamanında arkadaşlarım için neler yaptım.ama gözüm erken açıldı ve onları sildim.ohh rahatım mis..en iyi arkadaşım eşim.herşeyimi her derdimi rahatça paylaşırım.sonra yurtdışındaki ablam.hemen hergün msn de konuşuruz.bir de kızım ve annem.yeter.artık herkes çıkar peşinde.kimse kimseyi karşılıksız sevmiyor.
burada bu konulardan dert yanan bir avuç kadıncık da birbirlerinden uzak yaşıyor.keşke buluşabilsek de eski dostlukları yaşayabilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?