naz mı yapıyor yoksa benim ona yaptığım gibi yani yüz vermediğim gibi mi yapmak i:sinifsinif:sitiyorahhh şu erkek milletiii baktı seninde gönlün var çocukta naz yapıyorr aklınca...
çok haklısın ya aynen tek kelime yok sadece bakıyordu gerçkten:1rolleyes:güzelim bakar onlar. benim de lisede öle 10 aylık bi bakışma maratonum olmuştu. istisnasız her tenefüs ama.
sonuç: tek kelime edemeden okul bitti sempatiksalakcinni
o 10 ay boyunca hiç yanıma gelip benimle tek kelime etme çabasında bulunmadı. ama baya bakıyodu yani kendi uydurmam değil şahitlerim var sempatiksalakcinni yani takma kafana, bakıyolar öle. öküzün trene baktığı gibi. altında herhangi bi niyet yok.
zaten bnde fazla takılmıyorum sadece dikkatimi çeken bi konu varsa giriyorum cnm ama saol yorum içinkaydirigubbakcemile2:) Sen bakmazken umudu olmadığı için sakin sakin bakmıştır; ama senden umut ışığı görünce heyecanlanmıştır. Heyecandan bakamıyordur.
Çok güzel bu ilk gençlik hikayeleri.
Ama benden sana abla tavsiyesi daha 16 yaşındasın. Güzelim vaktini, bahar da gelmişken Kadınlar Kulübü'nde harcama. Git yaşıtlarında gez dolaş, baharın tadını çıkar, ders çalış. Ne işin var bizim gibi geçkinlerin arasında yahu!:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?