- Konu Sahibi beyazprensesinim
-
evdeki televizyonu atarsanız sen de bir an önce normale dönersin. o kadar fazla dizi izlemişsin ki. annen de benden yana. demekki geçen sene aşkı memnu dan kapmışsın. bak bu sene nihal feriha oldu kapıcı kızını oynuyor.
evdeki televizyonu atarsanız sen de bir an önce normale dönersin. o kadar fazla dizi izlemişsin ki. annen de benden yana. demekki geçen sene aşkı memnu dan kapmışsın. bak bu sene nihal feriha oldu kapıcı kızını oynuyor.
cnm yaşın çok küçük bu yaşlarda böyle düşünüyon ama çevrendeki insanları bi düşün ben 26 yaşındayım biraz önce eşim aradı 75 lira zam almış okadar mutlu oldumki aza kanaat etmeyen çogu bulamaz boşuna anneni ve babanı da üzme tvyi bırak sosyal hayata yönel sen dolmuşla gittigin dersaneyi begemezken o dersanelere yürüyerek gitmeye razı birsürü insan varrmerhaba asılında konuya nerden başlayacağımı bilemiyorum ben 17 yaşındayım ve yaşadığım hayattan hiç memnun değilimsorun şu ki ben bir apartman dairesinde değil bir köşkte ya da yalıda yaşamak istiyorum benim de bir özel arabam olsun istiyorum bir sürü kıyafetim olsun evimizde hizmetçiler olsun istiyorum babam emekli annem ise öğretmen piyano çalmak istiyorum piyano alacak paramız bile yok inanır mısın bazen evde yürürken içime daraltılar geliyor küçücük ev nefes alamayakmışım gibi geliyor her hafta sonu oflaya puflaya dolmuşa biniyorum dershaneye gitmek iiçin halbuki ben özel öğretmenim olsun isterdim o bizim evimize gelsin falan seneye sınava gireceğim şimdiden çok çalışıyorum çok zengin olacağım =(çünkü böyle bir hayat istemiyorum annem en ufak şeylerin bile hesabını yapar babamla para meseleleri yüzünden kavga eder mutsuzluğumuzun tek nedeni zengin olmayaşımız annemin dediğine göre normal bir memur ailesiymişiz ben geçen sene çok güzel bir elbise görmüştüm ve annem onu bana almamıştı çok üzülmüştüm o gün ben de patlamıştım ve tüm bu istediklerimi anneme anlatmıştım annem ise böyle düşündüğüm için bana kızmıştı ve aşk-ı memnuyu bir daha izlemiceksin demişti hiç beni anlamıyorlar hiç Allahım kaderim mi bu bilmiyorum ama gerçekten mutsuzum dışarıdaki fakir ailelerden tabiki haberim var hatta böyle düşündüğüm için kendimden utanıyorum ama ne yapayım elimde değil mutsuzum açgözün tekiyim ama elimde değil
apatman dairesini begenmiyorsun ; evi olmayan insanlar var
pahalı elbiselerin olsun istiyorsun ; hiç elbisesi olmayan insanlar var
otobüse binmekten şikayetçisin ; otobüs parasını denkleştiremeyenler var
ve en önemlisi annen ve baban var saglıklısın kolun bacagın her şeyin var inşallah güzelde bir yüregin olur bencillik insanı yer bitirir:83:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?